Spring til indholdet

RestylanebehandlingerAf højeste kvalitet og faglighed

Hos Dermatology Lab tilbyder vi forskellige behandlinger med Restylane.
Vi vægter kvalitet og høj faglighed højst så du altid er sikker på at opnå et smukt og naturligt resultat.

Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.


 

Forskøn dit udseende med kosmetiske skønhedsbehandlinger

I dag er det ikke ualmindeligt at man forskønner sit udseende ved hjælp af kosmetiske behandlinger. Uønskede rynker, nedadvendte mundvige og træt hud kan være blandt årsagerne til, at man ønsker en forskønnende behandling.

Uønskede rynker kan for mange være et stort problem, der gør, at de ikke kan genkende det syn, de møder, når de kigger sig selv i spejlet. Dette kan bl.a. være bekymringsrynker, som kan få dig til at se ældre ud end din egentlige alder.

Andre oplever, at mundvigene begynder at hænge nedad, hvilket kan forringe ens selvtillid og selvopfattelse.

Det er individuelt, hvad man finder generende for sit udseende. Mens bekymringsrynker og nedadvendte mundvige kan virke hæmmende for nogen, kan det føles ligegyldigt for andre. For eksempel er der ikke mange, der ønsker at få fjernet smilehuller og smilerynker.

Det er altså helt individuelt, hvilke ønsker man har for sit udseende, men én ting gælder for alle: Der er ingen grund til at gå og være utilfreds eller ked af sit udseende, når der findes behandlinger, der kan forbedre uønskede træk på en effektiv og sikker måde.

Hos Dermatology Lab tilbyder vi behandlinger med både Botox og Restylane. Begge behandlingsformer kan komme de uønskede træk til livs, eller blot forynge og opfriske huden. For mere information vedrørende Botox specifikt, se afsnittet herom.

Åbningstider

onsdag08:00 - 16:30
torsdag08:00 - 16:30
fredag08:00 - 15:30
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 18:00
tirsdag08:00 - 18:00

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:30

+45 69896160 Bestil tid

Hvad er Restylane?

Ikke-permanente fillers

I takt med, at vi bliver ældre, bliver huden mere “slap” og rynket. Årsagen til dette er, at mængden af forskellige substanser i huden reduceres. Det gælder bl.a. såkaldt hyaluronsyre, elastin og kollagen. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, der helt naturligt er i huden, men som svinder i takt med at vi bliver ældre.

Sol og rygning fremskynder som bekendt aldringsprocessen af huden – netop ved at nedbryde substanserne elastin og kollagen.

Stress kan også være med til at fremskynde hudens tegn på aldring ved ligeledes at reducere hudens indhold af de forskellige substanser. Huden kommer således til at “mangle” forskellige ting, som gør, at der opstår rynker, og huden bliver mere slap.

Restylane kan hjælpe til at få den tabte substans tilbage i huden. Restylane er ikke-permanente fillers, der består af vand og hyaluronsyre, som huden med tiden har mindre af. Den hyaluronsyre, som findes i Restylane, er meget lig det, der naturligt findes i kroppen.

Dette betyder også, at det er meget sjældent, at der opstår allergiske reaktioner ved behandling med Restylane. Hyaluronsyren i Restylane er nemlig fremstillet uden brug af animalske proteiner.

 

Udglatter og blødgør

Hyaluronsyre har en udglattende og blødgørende effekt på grund af dets egenskab til at binde vand. Hyaluronsyren hjælper huden til at binde vand, hvilket resulterer i en blød og elastik hud.

Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre sammensat i en gel, der hurtigt og nemt kan injiceres i huden, hvor den udglattende effekt ønskes. På den måde udglattes og tilføres huden volumen de steder, hvor det ønskes.

Modsat Botox påvirkes mimikken ikke, da Restylane blot injiceres i rynker og furer og “udfylder” disse, så de udglattes samtidig med, at huden gøres mere elastisk og spændstig. Med Restylane kan der derfor opnås gode resultater udelukkende ved hjælp af et naturligt produkt.

Da Restylane som nævnt er et naturligt produkt, vil kroppen med tiden nedbryde stoffet, hvilket betyder, at behandlingen ikke er permanent. Derfor skal behandlingen typisk gentages 1-2 gange årligt.

Hos Dermatology Lab tilbyder vi en række forskellige behandlinger med Restylane. Vores behandlinger udføres i højeste kvalitet af vores professionelle personale. Vi står altid klar til at vejlede dig på bedste vis og gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

Bestil tid her

Restylane kan gøre underværker

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Hvilke behandlinger kan man få med Restylane?

Restylane er et godkendt og anerkendt produkt til utallige skønhedsbehandlinger. Produktet er naturligt og effektivt – uden at det påvirker din mimik. Hos Dermatology Lab tilbyder vi følgende behandlinger med Restylane:

Reducering af rynker og linjer

Nogle rynker kan give dit ansigt personlighed, udtryk og mimik, mens andre kan få dig til at se gammel og træt ud. Det er helt individuelt, hvilke rynker, der er ønskede – og hvilke der ikke er. Udglatning af rynker og linjer med Restylane er derfor en behandling, der vil blive skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi lytter til dig, og sammen laver vi en plan for behandlingen, så du er sikker på, at du får lige præcis det resultat du går og drømmer om.

Ved reducering af rynker og linjer med Restylane får du hurtigt og effektivt udglattet de træk og rynker som du ønsker.

Konturering og volumeændring

Restylane kan give din hud tabt volumen og elasticitet tilbage ved hjælp af indholdet af hyaluronsyre.

Restylane kan også tilføre ekstra volumen til huden. Dette kan f.eks. være, hvis du har mørke rander under øjnene eller ønsker mere fylde i læberne. Har du f.eks. uens størrelse af læberne, eller meget små læber, kan Restylane, i en eller begge læber, gøre en stor forskel og give dig et flot og harmonisk udseende.

Det kan også være, at du ønsker tydeligere markering af kindben eller hage, eller ekstra volumen til kinderne. Igen er det helt individuelt, hvad man ønsker, men med Restylane kan der opnås små ændringer i dit udseende, som kan resultere i et yngre og friskere udseende. For mere information vedrørende disse specifikke behandlinger, se afsnittet herom.

Skinbooster

Skinbooster er en række produkter, der alle består af en speciel hyaluronsyre. Denne hyaluronsyre er en stabiliseret, langtidsholdbar hyaluronsyre, som injiceres i relativt små doser ind under huden.

Her virker det ligeledes ved at binde vand. Derved bliver effekten af Skinbooster en langtidsvirkende hydrering af huden indefra. Desuden har Skinbooster en positiv effekt på hudens produktion af kollagen, som er vigtig for hudens elasticitet og blødhed.

En Skinbooster-behandling kan således gøre huden yngre at se på, samtidigt med at gøre den blød og elastisk.

Restylane skincare

Modsat Skinbooster er Restylane skincare en serie af hudplejeprodukter, som giver næring og volumen til din hud udefra. Restylane skincare består af 9 forskellige hudplejeprodukter, der hver især kan hjælpe din hud til et friskere og yngre udseende. Produkterne er henholdsvis: Facial cleanser, Day Cream, Day Cream SPF 15, Whitening Day Cream, Night Cream, Night Serum, Eye Serum, Hand Cream og Recover Cream.

Restylane kan således anvendes til en lang række kosmetiske behandlinger. For at kunne finde frem til, hvilken behandling, der er den bedste for netop dig, tilbyder vi hos Dermatology Lab en gratis konsultation. Denne service giver vi, da vi er klar over, at der findes mange forskellige produkter og forskellige behandlingsmuligheder, hvorfor det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Til vores gratis konsultation har vi mulighed for at skræddersy behandlingen helt specifikt til dig.

Hvordan foregår behandlingen?

Forud for en behandling skal du ind til en konsultation. Her vil vi først og fremmest høre om dine ønsker og behov, så vi sammen med dig kan lave en hel specifik behandlingsplan. Vi vil således også bruge konsultationen til at vejlede dig på bedste vis, så du opnår dit ønskede resultat.

Du kan med fordel have udfyldt helbredserklæringen (link) forud for konsultationen. Det kan ligeledes være en idé at have læst patientinformationen (link) inden konsultationen. På den måde ved du lidt om de forskellige behandlinger – og du kan blive godt klædt på til at stille de spørgsmål du måtte have.

Du vil i forbindelse med den gratis konsultation få udarbejdet en helt personlig plan for din behandling, samtidigt med at du får svar på de spørgsmål, du måtte have. Du vil selvfølgelig også blive oplyst en pris, så du ved, hvad du kan forvente prismæssigt.

Har du brug for at have en personlig støtte med til konsultationen, er du meget velkommen til at gøre dette. Vi ønsker blot, at du føler dig så tryg og så godt tilpas som muligt.

Helbredstjek
1. trin

I forbindelse med konsultationen vil vi spørge ind til nogle helbredsmæssige ting, så vi sikrer os, at der ikke opstår problemer med behandlingen. Behandling med Restylane er som nævnt meget sikkert, og der opstår derfor yderst sjældent problemer med behandlingen.

Der vil også blive taget en række billeder af dit ansigt. Dette skal anvendes til at bedømme resultatet af behandlingen. På den måde kan du efter behandlingen se med dine egne øjne, hvor flot et resultat, der kan opnås med Restylane.

Efter konsultationen skal der minimum gå 2 dage, før behandlingen kan udføres. Årsagen til dette er, at behandlingerne hører ind under loven om kosmetiske behandlinger, hvori der står, at man som patient skal have 2 dages betænkningstid, før den kosmetiske behandling må udføres.

Injicering
2. trin

Behandlingen starter med en desinficering af det område, der skal behandles med Restylane.
Herefter injiceres Restylane i huden, eller lige under huden, i det område, hvor den udglattende effekt ønskes. Det er en meget fin og lille nål, der anvendes til behandlingen, og du vil derfor ikke mærke det store ved behandlingen.

Du vil kunne mærke et prik, og det kan spænde lidt. Restylane indeholder nemlig et lokalbedøvende middel kaldet lidokain, så området, hvori det injiceres, bedøves. På den måde er det minimalt, hvad du mærker.

Vi oplever, at mange er bange for nåle, men det er som nævnt en meget lille og fin nål, der anvendes i forbindelse med kosmetisk behandling med Restylane. Vi garanterer at tage godt hånd om dig og få dig til at føle dig tryg i vores hænder.

Symptomer efter
3. trin

Efter behandlingen kan der forekomme både hævelse og ømhed af området, ligesom der kan opstå rødme. Dette er helt normalt og blot en reaktion på grund af indstikket.

Der hvor nålen føres ind i huden, kan der ligeledes opstå små blå mærker.

Nogle kan opleve, at det klør lidt i området. Der er absolut intet farligt ved reaktionerne, og de går i sig selv igen i løbet af et par dage.

Effekten af behandlingen kan ses umiddelbart efter, men det fulde resultat kan først bedømmes efter en uges tid, da produktet skal have tid til at falde på plads i huden og vævene omkring.

Gratis efterkontrol
4. trin

Efter en uges tid tilbyder vi en gratis efter-kontrol for at sikre, at det ønskede resultat er opnået, og at du er helt tilfreds med behandlingen. Nogen gange kan det være nødvendigt med en lille korrektion et par uger efter behandlingen, før det perfekte resultat opnås.

Vi vil igen tage billeder, så du har mulighed for at se før- og efterbilleder af behandlingen. På den måde kan du tydeligt se effekten af behandlingen.

Hvis du er tilfreds med behandlingsresultatet og ønsker at vedligeholde dette, skal behandlingen typisk gentages 1-2 gange om året. Vores oplevelse er, at folk kommer igen og vedligeholder resultatet af den kosmetiske behandling, da vi generelt oplever stor glæde ved behandlingerne - og endda forhøjet livskvalitet.


Hos Dermatology Lab lover vi at gøre vores bedste for, at du føler dig tryg i vores hænder ligesom at vi vil gøre alt for, at du opnår det optimale resultat med vores kosmetiske behandlinger.

Bestil tid her

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:30

Se alle åbningstider

Kom til en gratis og uforpligtende konsultation

Hos Dermatology har vi fuld forståelse for, at det for mange kan være en stor beslutning at få en kosmetisk behandling. Vi tilbyder derfor en gratis konsultation, så du har mulighed for at møde os og modtage informationer vedrørende de forskellige behandlinger, vi tilbyder.

Det kan være svært at overskue, hvad der lige ville være det bedste valg for dig, hvorfor vi her vil have mulighed for at vejlede dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og svarer på alle de spørgsmål, du måtte have. På den måde finder vi sammen frem til en behandlingsplan specifikt for dig. Konsultationen er som sagt gratis og desuden helt uforpligtende.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg i vores hænder, og at der er god kemi imellem os. Vi har stor respekt for den tillid, der opnås mellem kunde og behandler, og værner meget om denne. Vi vægter således tillid, fortrolighed og tryghed mindst lige så højt som at udføre en god behandling. Vi kan anbefale dig at tage til konsultationer hos forskellige klinikker, så du således kan vælge det sted, hvor du føler dig mest tryg og i gode hænder. Hvis dette sted bliver os, lover vi dig at gøre alt, hvad vi kan, for at give dig en god oplevelse hos os.

 

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:30

Se alle åbningstider

Det siger vores kunder om vores klinik