Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Fillerbehandling med RestylaneHøjeste kvalitet til laveste pris

Dermatology Lab er en prisvindende Restylane filler klinik i København.
Vi vægter kvalitet og høj faglighed højst så du altid er sikker på at opnå et smukt og naturligt resultat.

Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.


 

Kosmetisk speciallægeklinik med fokus på Restylane Fillers

Hos Dermatology Lab er vi stolte over, at kunne tilbyde fillerbehandlinger med verdens førende fillerbrand Restylane.

På vores klinik i Illum København, bliver du mødt af specieluddannede læger og sygeplejesker. Dette er din garanti for en fillerbehandling af højeste kvalitet.

Behandling med Restylane-filler, er et populært valg for danskere der ønsker en anti age behandling med et naturligt resultat. I modsætning til behandlinger med Botox, ændres din mimik nemlig ikke ved anvendelse af filler.

Vores mest populære fillerbehandlinger har til formål at reducere rynker og linjer. Restylane er dog også velegnet til at give huden tabt volumen og elasticitet tilbage. Her er læbeforstørrelse og ikke-kirurgiske nose-jobs, blandt vores mest efterspurgte behandlinger.

Før du kan få foretaget din første behandling med fillers, skal du booke tid til en forundersøgelse. Hos Dermatology Lab er forundersøgelsen naturligvis gratis og 100% uforpligtende. Samtidig er vi blandt de billigste klinikker i København, når det kommer til Restylane-fillers.

Bestil tid til gratis forundersøgelse her

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Det siger vores kunder om vores prisvindende Restylane-klinik:

Hvad er Restylane?

Ikke-permanente fillers

I takt med, at vi bliver ældre, bliver huden mere “slap” og rynket. Årsagen til dette er, at mængden af forskellige substanser i huden reduceres. Det gælder bl.a. såkaldt hyaluronsyre, elastin og kollagen. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, der helt naturligt er i huden, men som svinder i takt med at vi bliver ældre.

Sol og rygning fremskynder som bekendt aldringsprocessen af huden – netop ved at nedbryde substanserne elastin og kollagen.

Stress kan også være med til at fremskynde hudens tegn på aldring ved ligeledes at reducere hudens indhold af de forskellige substanser. Huden kommer således til at “mangle” forskellige ting, som gør, at der opstår rynker, og huden bliver mere slap.

Restylane kan hjælpe til at få den tabte substans tilbage i huden. Restylane er ikke-permanente fillers, der består af vand og hyaluronsyre, som huden med tiden har mindre af. Den hyaluronsyre, som findes i Restylane, er meget lig det, der naturligt findes i kroppen.

Dette betyder også, at det er meget sjældent, at der opstår allergiske reaktioner ved behandling med Restylane. Hyaluronsyren i Restylane er nemlig fremstillet uden brug af animalske proteiner.

 

Udglatter og blødgør

Hyaluronsyre har en udglattende og blødgørende effekt på grund af dets egenskab til at binde vand. Hyaluronsyren hjælper huden til at binde vand, hvilket resulterer i en blød og elastik hud.

Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre sammensat i en gel, der hurtigt og nemt kan injiceres i huden, hvor den udglattende effekt ønskes. På den måde udglattes og tilføres huden volumen de steder, hvor det ønskes.

 

Modsat Botox påvirkes mimikken ikke, da Restylane blot injiceres i rynker og furer og “udfylder” disse, så de udglattes samtidig med, at huden gøres mere elastisk og spændstig. Med Restylane kan der derfor opnås gode resultater udelukkende ved hjælp af et naturligt produkt.

Da Restylane som nævnt er et naturligt produkt, vil kroppen med tiden nedbryde stoffet, hvilket betyder, at behandlingen ikke er permanent. Derfor skal behandlingen typisk gentages 1-2 gange årligt.

Hos Dermatology Lab tilbyder vi en række forskellige behandlinger med Restylane. Vores behandlinger udføres i højeste kvalitet af vores professionelle personale. Vi står altid klar til at vejlede dig på bedste vis og gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

Bestil tid her

Restylane kan gøre underværker

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Hvilke behandlinger kan man få med Restylane?

Restylane er et godkendt og anerkendt produkt til utallige skønhedsbehandlinger. Produktet er naturligt og effektivt – uden at det påvirker din mimik. Hos Dermatology Lab tilbyder vi følgende behandlinger med Restylane:

Reducering af rynker og linjer

Nogle rynker kan give dit ansigt personlighed, udtryk og mimik, mens andre kan få dig til at se gammel og træt ud. Det er helt individuelt, hvilke rynker, der er ønskede – og hvilke der ikke er. Udglatning af rynker og linjer med Restylane er derfor en behandling, der vil blive skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi lytter til dig, og sammen laver vi en plan for behandlingen, så du er sikker på, at du får lige præcis det resultat du går og drømmer om.

Ved reducering af rynker og linjer med Restylane får du hurtigt og effektivt udglattet de træk og rynker som du ønsker.

Konturering og volumeændring

Restylane kan give din hud tabt volumen og elasticitet tilbage ved hjælp af indholdet af hyaluronsyre.

Restylane kan også tilføre ekstra volumen til huden. Dette kan f.eks. være, hvis du har mørke rander under øjnene eller ønsker mere fylde i læberne. Har du f.eks. uens størrelse af læberne, eller meget små læber, kan Restylane, i en eller begge læber, gøre en stor forskel og give dig et flot og harmonisk udseende.

Det kan også være, at du ønsker tydeligere markering af kindben eller hage, eller ekstra volumen til kinderne. Igen er det helt individuelt, hvad man ønsker, men med Restylane kan der opnås små ændringer i dit udseende, som kan resultere i et yngre og friskere udseende. For mere information vedrørende disse specifikke behandlinger, se afsnittet herom.

Skinbooster

Skinbooster er en række produkter, der alle består af en speciel hyaluronsyre. Denne hyaluronsyre er en stabiliseret, langtidsholdbar hyaluronsyre, som injiceres i relativt små doser ind under huden.

Her virker det ligeledes ved at binde vand. Derved bliver effekten af Skinbooster en langtidsvirkende hydrering af huden indefra. Desuden har Skinbooster en positiv effekt på hudens produktion af kollagen, som er vigtig for hudens elasticitet og blødhed.

En Skinbooster-behandling kan således gøre huden yngre at se på, samtidigt med at gøre den blød og elastisk.

Restylane skincare

Modsat Skinbooster er Restylane skincare en serie af hudplejeprodukter, som giver næring og volumen til din hud udefra. Restylane skincare består af 9 forskellige hudplejeprodukter, der hver især kan hjælpe din hud til et friskere og yngre udseende. Produkterne er henholdsvis: Facial cleanser, Day Cream, Day Cream SPF 15, Whitening Day Cream, Night Cream, Night Serum, Eye Serum, Hand Cream og Recover Cream.

Restylane kan således anvendes til en lang række kosmetiske behandlinger. For at kunne finde frem til, hvilken behandling, der er den bedste for netop dig, tilbyder vi hos Dermatology Lab en gratis konsultation. Denne service giver vi, da vi er klar over, at der findes mange forskellige produkter og forskellige behandlingsmuligheder, hvorfor det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Til vores gratis konsultation har vi mulighed for at skræddersy behandlingen helt specifikt til dig.

Hvordan foregår behandlingen?

Forud for en behandling skal du ind til en konsultation. Her vil vi først og fremmest høre om dine ønsker og behov, så vi sammen med dig kan lave en hel specifik behandlingsplan. Vi vil således også bruge konsultationen til at vejlede dig på bedste vis, så du opnår dit ønskede resultat.

Du kan med fordel have udfyldt helbredserklæringen (link) forud for konsultationen. Det kan ligeledes være en idé at have læst patientinformationen (link) inden konsultationen. På den måde ved du lidt om de forskellige behandlinger – og du kan blive godt klædt på til at stille de spørgsmål du måtte have.

Du vil i forbindelse med den gratis konsultation få udarbejdet en helt personlig plan for din behandling, samtidigt med at du får svar på de spørgsmål, du måtte have. Du vil selvfølgelig også blive oplyst en pris, så du ved, hvad du kan forvente prismæssigt.

Har du brug for at have en personlig støtte med til konsultationen, er du meget velkommen til at gøre dette. Vi ønsker blot, at du føler dig så tryg og så godt tilpas som muligt.

Helbredstjek
1. trin

I forbindelse med konsultationen vil vi spørge ind til nogle helbredsmæssige ting, så vi sikrer os, at der ikke opstår problemer med behandlingen. Behandling med Restylane er som nævnt meget sikkert, og der opstår derfor yderst sjældent problemer med behandlingen.

Der vil også blive taget en række billeder af dit ansigt. Dette skal anvendes til at bedømme resultatet af behandlingen. På den måde kan du efter behandlingen se med dine egne øjne, hvor flot et resultat, der kan opnås med Restylane.

Efter konsultationen skal der minimum gå 2 dage, før behandlingen kan udføres. Årsagen til dette er, at behandlingerne hører ind under loven om kosmetiske behandlinger, hvori der står, at man som patient skal have 2 dages betænkningstid, før den kosmetiske behandling må udføres.

Injicering
2. trin

Behandlingen starter med en desinficering af det område, der skal behandles med Restylane.
Herefter injiceres Restylane i huden, eller lige under huden, i det område, hvor den udglattende effekt ønskes. Det er en meget fin og lille nål, der anvendes til behandlingen, og du vil derfor ikke mærke det store ved behandlingen.

Du vil kunne mærke et prik, og det kan spænde lidt. Restylane indeholder nemlig et lokalbedøvende middel kaldet lidokain, så området, hvori det injiceres, bedøves. På den måde er det minimalt, hvad du mærker.

Vi oplever, at mange er bange for nåle, men det er som nævnt en meget lille og fin nål, der anvendes i forbindelse med kosmetisk behandling med Restylane. Vi garanterer at tage godt hånd om dig og få dig til at føle dig tryg i vores hænder.

Symptomer efter
3. trin

Efter behandlingen kan der forekomme både hævelse og ømhed af området, ligesom der kan opstå rødme. Dette er helt normalt og blot en reaktion på grund af indstikket.

Der hvor nålen føres ind i huden, kan der ligeledes opstå små blå mærker.

Nogle kan opleve, at det klør lidt i området. Der er absolut intet farligt ved reaktionerne, og de går i sig selv igen i løbet af et par dage.

Effekten af behandlingen kan ses umiddelbart efter, men det fulde resultat kan først bedømmes efter en uges tid, da produktet skal have tid til at falde på plads i huden og vævene omkring.

Gratis efterkontrol
4. trin

Efter en uges tid tilbyder vi en gratis efter-kontrol for at sikre, at det ønskede resultat er opnået, og at du er helt tilfreds med behandlingen. Nogen gange kan det være nødvendigt med en lille korrektion et par uger efter behandlingen, før det perfekte resultat opnås.

Vi vil igen tage billeder, så du har mulighed for at se før- og efterbilleder af behandlingen. På den måde kan du tydeligt se effekten af behandlingen.

Hvis du er tilfreds med behandlingsresultatet og ønsker at vedligeholde dette, skal behandlingen typisk gentages 1-2 gange om året. Vores oplevelse er, at folk kommer igen og vedligeholder resultatet af den kosmetiske behandling, da vi generelt oplever stor glæde ved behandlingerne - og endda forhøjet livskvalitet.


Hos Dermatology Lab lover vi at gøre vores bedste for, at du føler dig tryg i vores hænder ligesom at vi vil gøre alt for, at du opnår det optimale resultat med vores kosmetiske behandlinger.

Bestil tid her

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Kom til en gratis og uforpligtende konsultation

Hos Dermatology har vi fuld forståelse for, at det for mange kan være en stor beslutning at få en kosmetisk behandling. Vi tilbyder derfor en gratis konsultation, så du har mulighed for at møde os og modtage informationer vedrørende de forskellige behandlinger, vi tilbyder.

Det kan være svært at overskue, hvad der lige ville være det bedste valg for dig, hvorfor vi her vil have mulighed for at vejlede dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og svarer på alle de spørgsmål, du måtte have. På den måde finder vi sammen frem til en behandlingsplan specifikt for dig. Konsultationen er som sagt gratis og desuden helt uforpligtende.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg i vores hænder, og at der er god kemi imellem os. Vi har stor respekt for den tillid, der opnås mellem kunde og behandler, og værner meget om denne. Vi vægter således tillid, fortrolighed og tryghed mindst lige så højt som at udføre en god behandling. Vi kan anbefale dig at tage til konsultationer hos forskellige klinikker, så du således kan vælge det sted, hvor du føler dig mest tryg og i gode hænder. Hvis dette sted bliver os, lover vi dig at gøre alt, hvad vi kan, for at give dig en god oplevelse hos os.

Skulle du vælge at få foretaget din fillerbehandling hos os, kan vi oplyse at vi er blandt de billigste klinikker i København. Du har dermed mulighed for at få foretaget billig Restylane-behandlinger, som udelukkende er udført at certificeret personale.

 

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Ofte stillede spørgsmål / FAQ:

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  👄 Restylane i læberne - Læbeforstørrelse

  Få smukke, fyldige læber med Restylane!

  Savner du fylde i dine læber? Vil du gerne have lidt mere volumen at kysse din udkårne med? Kan du efterhånden ikke længere genkende dit eget spejlbillede og de små triste, tynde streger – engang så voluminøse – der omgiver din mund?

  Læberne er noget af det mest karakteristiske ved ansigtet. Og især for kvinder er de forbundet med sensualitet og ungdommelighed. De kan være feminine og indbydende og er – foruden øjnene – noget af det første, vi lægger mærke til ved andre mennesker og noget af det, der hver især giver os karakter og er med til at skabe netop vores udtryk.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  🙋‍♀️ Normale behandlinger med Restylane

  Restylane er en kke-permanente fillers

  I takt med, at vi bliver ældre, bliver huden mere “slap” og rynket. Årsagen til dette er, at indholdet af forskellige substanser i huden reduceres med tiden.

  Med Restylane kan du udglatte og blødgøre huden igen.

  Behandlinger du normalt kan få lavet med Restylane:

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  ✔︎ Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

  Din sikkerhed har første prioritet hos Dermatology Lab. Derfor har vi blandt andet en af Danmarks bedste hudlæger; Professor, dr. med., speciallæge i hudsygdomme Peter Bjerring som Virksomhedsansvarlig hudlæge.

  Ligeså er vi Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed uden bemærkninger.

  Styrelsen for Patientsikkerhed foretager løbende tilsyn af alle private behandlingssteder, hvor der udføres lægelig behandling.

  Formålet med styrelsen er at øge patientsikkerheden gennem regelmæssige tilsyn.

  Læs mere om vores sikkerhed her: https://derma-lab.dk/om-os/#kvalitet