Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Botox i KøbenhavnHøjeste kvalitet til konkurrencedygtig pris

Høj kvalitet og faglighed behøver ikke at koste en formue

Hos Dermatology Lab er forundersøgelsen altid 100% gratis og uforpligtende. Mindre Botox-behandlinger starter fra kun 995,- kroner pr. behandling, mens større behandlingsområder starter fra 1.795,- kroner pr. behandling. Se vores fulde prisliste ved at klikke her.


 

Botox – din genvej til et yngre og friskere udseende

Botox er en effektiv behandlingform for dig, der ønsker at reducere rynker og alderstegn. Botox har en muskelafslappende virkning, der resulterer i en pænere og glattere hud.

Hos Dermatology Lab tilstræber vi at opnå et smukt og harmonisk resultat når vi udfører Botox-behandlinger. Dette gør vi ved at tilpasse behandlingen præcis til dig.

En forudsætning for et godt behandlingsresultat er fagligt dygtigt personale. Derfor har vi udelukkende registrerede læger og sygeplejersker i vores klinik. Du er derfor altid i trygge hænder når du bliver behandlet hos Dermatology Lab.

Første skridt forud for en behandling er at bestille en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos os.

Vores luksusklinik er beliggende i Illum centralt i København.

Bestil tid til gratis forundersøgelse her

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 14:00

+45 69896160 Bestil tid

Vi har glade, trygge og tilfredse kunder

.

Kom til en gratis og uforpligtende konsultation

Det kan for mange være en stor beslutning at få lavet en kosmetisk behandling for første gang. Der kan være mange bekymringer og tanker omkring det i forhold til, om resultatet bliver som man går og drømmer om. Hos Dermatology Lab har vi fuld forståelse for, at der er mange overvejelser forud for en eventuel behandling, og vi tilbyder derfor en gratis konsultation, som kan give dig svar på de spørgsmål, du måtte have.

Det er ligeledes vigtigt, at du føler dig tryg i vores hænder, så du går til og fra behandlingerne med ro i maven. Hos Dermatology Lab vægter vi tryghed og fortrolighed meget højt – faktisk på lige fod med at yde behandlinger af højeste kvalitet. Vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan for, at du får svar på de spørgsmål du måtte have og føler dig tryg og godt tilpas hos os.

God kemi er en væsentlig ting, hvorfor det kan være en god idé at besøge flere forskellige klinikker og forhøre sig om behandlingerne. På den måde kan du, ud fra din mavefornemmelse, vælge det sted, du føler dig tryggest ved. Hvis du beslutter dig for at modtage behandling hos os, lover vi at gøre alt, hvad vi kan for, at du får den bedste oplevelse og behandling hos os.

 

Bestil tid her

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 14:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Kan Botox hjælpe mig?

Kom rynkerne til livs

Generelt er Botox et rigtig godt middel til rynkereduktion og behandling af fine linjer. Så går du og er utilfreds med dit ydre og føler, at spejlbilledet ikke stemmer overens med dit indre, er Botox en god løsning på dit problem. Botox er generelt anerkendt og accepteret og er nærmest blevet en almindelighed hos den voksne befolkning. Flere og flere vælger at komme rynkerne til livs ved hjælp af Botox for dermed at opnå et yngre og friskere udseende.

 

 

Der er ingen grund til at gå og være ked af sit udseende, når der findes midler, der kan afhjælpe problemerne. Med både Botox og Restylane®, kan der ske mirakler med dit udseende. Hos Dermatology Lab tilbyder vi behandlinger med begge dele og har derfor mulighed for at fjerne langt de fleste af de rynker og træk, som måtte genere dig. For mere information specifikt om Restylane®, se afsnittet herom.

Det er individuelt, hvilke rynker, der ønskes reduceret. Med det sagt, er det heller ikke alle rynker, som bør fjernes helt. Nogle rynker og træk er nødvendige for at give dit ansigt og udtryk karakter. Det er vigtigt at huske på, at ikke alle rynker får dig til at se ældre ud. Nogle rynker er en del af dine personlige træk. Her kan bl.a. nævnes smilehuller, eller såkaldte smilerynker.

Dynamiske rynker

Smilerynker hører til under kategorien dynamiske rynker. Dynamiske rynker er rynker, som opstår når ansigtsmusklerne bruges, hvorved der sker sammentrækninger i ansigtets muskulatur under huden. Sammentrækninger sker blandt andet ved smil, grin, forskrækkelse og angst. De udgør altså vores mimik.

Når man bliver ældre og har brugt sin mimik gennem mange år, bliver rynkerne dybere og mere tydelige. For nogen kan disse rynker være en del af ens personlige træk, men for andre kan rynkerne være til stor gene. Oftest er det panderynker, bekymringsrynker, smilerynker omkring øjnene, hagerynker, hængende øjenbryn og triste mundvige, der er til gene.

Med Botox kan alle disse rynker og træk både reduceres og fjernes helt – og på den måde udglatte huden og give dig et friskere udseende igen.

Permanente rynker

Rynker, som ikke ændres i forhold til din mimik og derfor ikke forsvinder, når musklerne i ansigtet afslappes, kaldes permanente rynker. Disse rynker kræver ofte behandling med både Botox og Restylane®, da en muskelrelakserende effekt ved Botox ikke er nok til at udglatte eller fjerne rynkerne helt. Typisk skal der også flere behandlinger til før det optimale resultat opnås.

Er du i tvivl, om Botox eller Restylane® kan hjælpe netop dig, tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du er mere end velkommen til at komme ind og snakke med os om netop dine ønsker og behov. På den måde kan vi sammen finde frem til den helt rigtige behandling for dig.

 

Bestil tid her

Før- og efterbillede

Hvad er Botox?

Anerkendt middel

Når man hører navnet Botox tænker de fleste på rynkebehandling. Botox er nemlig mest kendt for sin anvendelse inden for kosmetiske behandlinger i forbindelse med eksempelvis reducering af rynker. Botox anvendes dog til mange andre ting inden for den medicinske verden.

Botox er et internationalt anerkendt lægemiddel, som anvendes til en række af medicinske tilstande. Lægemiddelet anvendes bl.a. ved sygdomme, hvor der forekommer smertefulde krampetilstande.

Disse tilstande kaldes også muskelspasmer og forekommer f.eks. hos personer med en form for hjerneskade eller lammelse.

Desuden anvendes Botox også til behandling af overdreven svedproduktion og i nogle tilfælde til behandling af migræne. Botox er altså meget andet end et middel til reducering af rynker.

Naturligt lægemiddel

Årsagen til, at Botox kan anvendes til en lang række af medicinske tilstande, er helt overordnet, at Botox har en lammende effekt på nerver, som mindsker muskelsammentrækninger. Botox dannes naturligt af bakterien Clostridium botulinum og kaldes Botulinum toxin type A.

Indholdet af Botulinum toxin type A, giver Botox en muskelafslappende effekt, da musklernes nerver til en vis grad lammes.

Netop denne muskelafslappende effekt gør, at Botox i stor grad anvendes inden for det kosmetiske felt i dag.

Ved kosmetisk anvendelse af Botox opnås udglatning af huden, så rynker og linjer reduceres. Mimikken kan ligeledes være nedsat på grund af den muskelafslappende effekt. Botox virker dog meget lokalt, hvorfor alle omkringliggende muskler fungerer helt som de plejer.

På den måde mister du ikke al din mimik ved behandling med Botox, men blot lokalt, hvor effekten er ønsket. Desuden er effekten afhængig af, hvor meget Botox, der anvendes, hvorfor behandlingen fuldstændigt tilpasses dig og dine specifikke behov.

 

Ufarlig behandling

Da Botox er et naturligt fremstillet produkt, bliver det helt naturligt nedbrudt i kroppen og udskilt via urinen. Det vil sige, at det ikke ophobes i kroppen – og derfor på ingen måde er en farlig behandlingsmetode.

 

Behandlingerne kan derfor også gentages utallige gange uden problemer. Typisk skal behandlingerne gentages med 3-6 måneders mellemrum, da det aktive stof, Botulinium toxin type A, vil være helt forsvundet herefter.

Botox er således et godkendt lægemiddel og alle behandlinger med Botox anses for at være helt sikre. Du skal derfor ikke være bekymret for at få en Botoxbehandling, da midlet er ganske ufarligt.

Hos Dermatology Lab anvender Botox-midlet Azzalure. 

Dette varemærke indeholder det mest aktive Botulinum toxin type A, hvorfor det er yderst effektivt og samtidigt er helt sikkert at anvende. Hos Dermatology Lab tilbyder vi altså behandlinger med Botox i bedste kvalitet.

 

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Mød vores team

Hvordan foregår behandlingen?

Forud for en behandling skal du ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Her taler vi om dine ønsker og behov samt svarer på dine spørgsmål, mens vi undersøger, hvad der er muligt, og hvilken eller hvilke behandlinger, der vil være bedst for dig. En uddannet speciallæge vil sammen med dig lave en behandlingsplan.

Behandlingens forløb vil blive gennemgået med dig, og du vil få et prisoverslag. På den måde er der ingen tvivl om hverken økonomi eller behandlingens forløb. Hvis du har behov for det, er du altid velkommen til at have en pårørende med ind til konsultationen, hvis dette føles mere trygt for dig.

Det kan være en fordel at have læst patientinformationen; Behandling med Botox®/Azzulare® forud for konsultationen, da du allerede her vil få svar på mange af dine spørgsmål.

Helbredstjek
1. trin

I forbindelse med konsultationen vil vi udføre et helbredstjek, så vi sikrer os, at der ikke kan opstå problemer med behandlingen. Du kan med fordel, forud for konsultationen, udfylde en helbredserklæring (Link).

Vi vil ligeledes tage billeder af dit ansigt, som vi kan anvende til at bedømme resultaterne af din behandling. På den måde kan du selv se, hvilken forandring Botox kan gøre for dig.

Efter konsultationen skal du ifølge lovgivningen have 2 dages betænkningstid, hvorefter behandlingen kan begynde. Behandlingerne kan uddelegeres og derfor udføres af alle i vores professionelle team.

Injicering
2. trin

Når du kommer til behandling med Botox, startes der med en desinficering (rensning) af det område, der skal behandles.

Herefter vil der med en meget tynd og lille nål blive injiceret Botox i det aktuelle område. Ønsker man f.eks. at udglatte panderynker, indsprøjtes lægemidlet i panden.

Behandlingen er hurtigt overstået, og du vil ikke opleve det store ubehag. I forbindelse med, at Botox injiceres, mærker du et lille prik, og det kan stramme lidt i musklen, men behandlingen er næsten smertefri og helt sikker.

Symptomer efter
3. trin

Efter behandlingen er det normalt, at området kan være rødt og hæve let op. Området kan ligeledes være lidt ømt, ligesom der kan forekomme små blå mærker, der hvor nålen er ført ind.

Dette er som nævnt helt normalt, og du skal derfor ikke være bekymret, hvis det sker for dig.

I løbet af få dage vil symptomerne forsvinde helt.

Gratis kontrol
4. trin

Nogle uger efter behandlingen tilbyder vi en gratis kontrol af behandlingen. Dette gør vi for at sikre os, at det ønskede resultat er opnået.

Der tages igen billeder, så vi kan sammenligne resultatet med udgangspunktet.


Det siger vores kunder om vores klinik

Ofte stillede spørgsmål / FAQ:

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  ❤️ Hvad er Botox?

  Ser du træt, vred, eller ældre ud end din egentlige alder?
  Så kan Botox være løsningen for dig.

  Ved kosmetisk anvendelse af Botox opnås udglatning af huden, så rynker og linjer reduceres.

  • BOTOX har i mange år været anvendt til sygdomsbehandling af spastiske muskler og har endvidere været anvendt i 14 år til kosmetisk brug.
  • BOTOX er det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende.
  • Præparatet BOTOX er et gennemtestet muskelafslappende midler, som anvendes til at behandle uønskede rynker i ansigtet, som fx pandelinjer, smilerynker, rynker mellem øjenbrynene og rynker på hagen.
  • BOTOX kan også løfte øjenbrynet, mundvigene og halsen samt reducere tandkødssmil og gøre kæben smallere.

  Læs mere om behandlingen her

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  🙋‍♀️ Normale behandlinger med Botox

  Botox – en genvej til et yngre og friskere udseende

  Botox er en effektiv behandlingform for dig, der ønsker at reducere rynker og alderstegn. Botox har en muskelafslappende virkning, der resulterer i en pænere og glattere hud.

  Behandlinger du normalt kan få lavet med Botox:

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  ❓ Kan Botox hjælpe mig?

  Oftest er svaret ja, men kom til en gratis forundersøgelse og få konkret svar

  Generelt er Botox et rigtig godt middel til rynkereduktion og behandling af fine linjer. Så går du og er utilfreds med dit ydre og føler, at spejlbilledet ikke stemmer overens med dit indre, er Botox en god løsning på dit problem. Botox er generelt anerkendt og accepteret og er nærmest blevet en almindelighed hos den voksne befolkning. Flere og flere vælger at komme rynkerne til livs ved hjælp af Botox for dermed at opnå et yngre og friskere udseende.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  💋 Hvad er forskellen på Botox og Restylane?

  Begge bliver sprøjtet ind. Botox i musklerne under huden og restylane i selve huden. Begge er ikke-kirurgiske indgreb, der ofte bruges mod rynker.

  Men botox er en mikro-dosis nervegift, der går ind og blokerer for nervesignalerne. Hvorimod restylane er et fyldstof, som man fylder ind de små og dybe furer i ansigtet.
  Det vil sige, at restylanen fylder rynkerne ud. Mens botoxen lammer muskulaturen, så den ikke kan trække sig sammen og dermed udglatter.

  Derfor bruges de to ting også vidt forskelligt.

  Du kan læse mere om Botox her og Restylane her