Markering og løft af kindben med Restylane

Med Restylane er det muligt at opnå banebrydende resultater, som kan give dig et friskere og flottere udseende.

Restylane er et anerkendt produkt, som anvendes i et hav af skønhedsbehandlinger i dag. Dette skyldes dets eftertragtede foryngende effekt. Flere og flere vælger skønhedsbehandlinger med Restylane, for at opnå smukke resultater med deres udseende og udtryk.

Det er forskelligt fra person til person, hvad man synes er smukt, men for mange kvinder er høje og markante kindben ønsket. Høje kindben kan give dit ansigt et harmonisk, smukt og feminint udtryk og har været et eftertragtet skønhedsideal i flere år. Med Restylane kan dette opnås. For mere information om selve produktet Restylane, se afsnittet herom.

Er du utilfreds med formen på dit ansigt? Har du et relativt rundt, eller ovalt ansigt? Eller måske en mere firkantet ansigtsform? Med Restylane kan du bryde ansigtsformen og markere kindbenene, som giver dit ansigt en flot harmonisk og feminin form.

Det kan også være, at du tidligere har haft flotte høje kindben, men at de med tiden er blevet mindre og mindre markante. Med årene bliver vævene ved kindbenene, ligesom alle andre steder, mere og mere slappe og tyngdekraften sætter ind. Årsagen til dette er, at mange af de substanser som vævene består af, nedbrydes med årene, hvorfor vævene får mindre og mindre substans i sig. Dette gør, at fylden og elasticiteten i vævene bliver mindre, hvorved vævene bliver mere slappe at se på. Med tiden kan høje markante kindben derfor blive mindre markante og falde længere ned i ansigtet. På den måde bliver den midterste del af ansigtet mere indsunket at se på og naturlige ansigtsfurer, som for eksempel naso-labialfurene, der løber fra næseborene til mundvigene, bliver tydeligere.

Ved igen at løfte kindbenene med Restylane kan hele midteransigtet syne yngre og friskere og give hele dit udseende og udtryk et løft. Har du meget dybe rynker i ansigtet, kan behandlingen kombineres med både Botox® og Restylane lokalt omkring rynkerne, alt efter hvad du ønsker at opnå med dit udseende. Vores erfaring er, at der kan ske store mirakler med Restylane, men i nogle tilfælde kan kirurgisk ansigtsløft alligevel komme på tale. Dette er især, hvis dit ansigt syner meget hængende, hvorved det optimale resultat ikke altid kan opnås alene med Restylane.

Hos Dermatology Lab står vi til rådighed, for at hjælpe dig på vej mod det optimale resultat af din skønhedsbehandling. Behandlinger med Restylane sætter store krav til behandleren, som udfører skønhedsbehandlingen. Det kræver nemlig, at man er i stand til at se på ansigtet som en helhed og være i stand til at spotte små uharmoniske træk og ujævnheder i ansigtet. På den måde kan vi som behandlere give vores kunder et harmonisk udseende, der giver hele dit ansigt en smuk fremtoning. Hos Dermatology Labhar vi dygtiggjort os i ansigtets anatomi og har stor erfaring med at skabe et flot harmonisk ansigt, således at dit spejlbillede kommer til at vise dig den bedste udgave af dig selv. Vi går på ingen måde på kompromis med resultaterne af vores behandlinger og er først tilfredse, når vores kunder er.

Hos Dermatology Lab står vi kar til at vejlede dig i forhold til vores forskellige skønhedsbehandlinger og i samråd med dig at finde frem til, hvad den optimale behandling er for netop dig. For at kunne vejlede dig bedst muligt tilbyder vi en gratis konsultation. Her kan vi høre dine ønsker og behov og svare på alle de spørgsmål du måtte have. På den måde får vi sammen lavet en plan for din skønhedsbehandling og du kan trygt herefter, med svar på alle dine spørgsmål, modtage behandlingen af vores professionelle personale.