Fjernelse af mørke rander under øjnene med Restylane

Møder du et træt ansigt når du ser dig selv i spejlet? Uanset om du er træt eller ej? Har du mørke rander under øjnene, som du ikke kan komme til livs med make-up? Eller ønsker du blot små forbedringer af øjenhulernes anatomi? Så kan Restylane være en løsning for dig. Med Restylane kan du komme de mørke rander under øjnene til livs og opnå et væsentligt friskere og sundere udseende. Med Restylane kan der opnås et flot harmonisk resultat, som giver dit ansigt fornyet energi. For mere information vedrørende selve produktet Restylane, se afsnittet herom.

Hos Dermatology Lab kan vi hjælpe dig af med de mørke rander under øjnene netop ved brug af Restylane. Behandlingerne udføres af vores professionelle personale og vi tilbyder altid en gratis konsultation forud for behandlingen. På den måde kan du møde os, og fortælle os om dine behov og ønsker, forud for din kosmetiske behandling.

Der findes forskellige årsager til de mørke rander under øjnene. En væsentlig årsag er ansigtets form. Rent anatomisk kan ansigtets knogler være formet således at du kan have skygger fra knoglestrukturen omkring øjnene. Denne skygge-effekt giver mørke områder omkring øjnene – de såkaldte rander. Musklerne omkring øjnene kan ligeledes skinne igennem huden omkring øjnene og få områderne til at syne mørke. Ansigtets form og struktur er en arvelig egenskab, ligesom alt andet udseendemæssigt, som blond hår, kan ligge til familien. Man kan altså arve tendenser som poser og rander omkring øjnene, men dette er ikke den eneste årsag til den uheldige øjensituation. For mange er det vedkendt, at for lidt søvn kan give både poser og rander under øjnene. I denne situation er det sjældent nødvendigt med behandling med Restylane, da randerne bliver mindre igen, når du får indhentet søvnmanglen. Vil du alligevel have reduceret hævelsen eller randerne under øjnene hurtigt, kan agurkeskiver gøre underværker. Agurkeskiver virker ved at mindske hævelsen og tilføre huden omkring øjnene fugt. The-poser kan ligeledes mindske denne form for poser og mørke rander under øjnene. Vandet skal selvfølgelig være køligt og det er bedst at anvende en grøn the til dette. Har du hverken agurk eller the kan noget koldt, som isterninger i et viskestykke eller en klud, anvendes.

Andre årsager til at der opstår mørke rander under øjnene er væskemangel. Er dette tilfældet, er det selvfølgelig vigtigt, at du får drukket rigeligt med væske, hvilket vil afhjælpe mørkheden om øjnene. Vitamin K-mangel kan ligeledes give mørke rander under øjnene. Flere undersøgelser viser, at øjencremer med

vitamin K, samt et andet vitamin kaldet retinol, har stor effekt i at reducere hævelser omkring øjnene samt mørke rander. Hos Dermatology Lab vil vi derfor anbefale alle at forsøge sig med en øjencreme indeholdende både vitamin K og retinol for at se, om dette kan give den ønskede effekt. Er dette nok til at fjerne de uønskede hævelser eller skygger omkring øjnene er det jo blot dejligt for dig. Er det ikke nok, skal der desværre mere til og behandling med Restylane kan blive nødvendigt for at give dig et flot og friskere udtryk.

Med alderen kan mørke rander under øjnene blive værre. Årsagen til dette er, at vævene omkring øjnene, såvel som alle andre steder, med tiden bliver nedbrudt. Det fedtvæv der normalt er omkring øjnene bliver mindre og knoglekanten der omkranser øjnene træder derfor tydeligere frem. På den måde opstår der skygger. Samtidigt bliver huden med tiden tyndere og mere slap og kan være med til at give et mere træt udtryk.

Det er sådan at de fleste, som har rander under øjnene, har avet denne tendens. Og det er faktisk især i de tilfælde, hvor de mørke rander under øjnene skyldes ansigtets form og struktur, at det sjældent er nok med øjencremer. Her er der ofte tale om decideret udhulinger i ansigtet rundt om øjnene, hvor creme ikke kan gøre den store forskel. Ligeledes bliver det blot værre med alderen. Her er det nødvendigt med behandling med Restylane. Restylane virker på den måde, at det injiceres med en lille fin nål, ind under huden og udfylder vævene under øjnene. På den måde udfyldes udhulingerne/randerne under øjnene og skygger fjernes. I stedet bliver området omkring øjnene mere jævnt og syner mindre mørkt. Det giver dermed et væsentligt friskere og flottere udseende med øjeblikkelig effekt.

Uanset hvad de mørke rander under øjnene skyldes, står vi hos Dermatology Lab klar til at tilbyde en gratis konsultation, hvor vi vil vejlede dig på bedste vis, til den korrekte behandling for netop dig. Fjernelse af mørke rander under øjnene er en forholdsvis hurtig behandling, hvor du ser en stor effekt med det samme. Behandlinger med Restylane er ikke-permanente, hvorfor behandlingen skal gentages, typisk 1-2 gange årligt. Vores erfaring er, at folk bliver meget glade for resultatet og kommer igen til behandling, for at holde det flotte resultat ved lige.