Behandling med Restylane fillers

Flere og flere vælger i dag at komme rynker og uønskede træk til livs ved kosmetiske behandlinger med både Botox® og Restylane.

Uønskede rynker er for mange et stort problem, der gør, at de ikke kan lide det syn, de møder, når de kigger sig selv i spejlet. Dette kan blandt andet være bekymringsrynker, som kan få dig til at se ældre ud, end din egentlige alder. Uønskede træk, som blandt andet nedadvigende mundvige, kan ligeledes give et udtryk, som er uønsket og i værste fald nedsættende for livskvaliteten.

Det er fuldstændigt individuelt, hvad der for nogen er et problem og uønsket, mens det for andre kan være ligegyldigt, eller ligefrem ønskede træk eller linjer. Ønskede rynker kan for eksempel være smilehuller/rynker, som langt de færreste vælger at få udglattet. Det er altså helt individuelt, hvad man ønsker med sit udseende, men en ting gælder for alle: Der er ingen grund til at gå og være utilfreds, eller ked af sit udseende, når dette hurtigt og nemt kan forbedres med en relativ billig og 100% sikker behandling.

Hos Dermatology Lab tilbyder vi behandlinger med både Botox® og Restylane, som kan føre til en øget livskvalitet ved at give et friskere og yngre udseende, eller ændre de uønskede træk du måtte have. For mere information vedrørende Botox® specifikt, se afsnittet herom.

Hvad er Restylane?

I takt med at vi bliver ældre, bliver huden mere og mere “slap” og rynket. Årsagen til dette er, at med tiden reduceres indholdet af forskellige substanser i huden. Dette er blandt andet såkaldt hyaluronsyre, elastin og kollagen.

Hyaluronsyre er faktisk et sukkermolekyle, der findes helt naturligt i huden og som der med tiden bliver mindre og mindre af i huden. Sol og rygning fremskynder som bekendt aldringsprocessen af huden, netop ved at nedbryde substanserne elastin og kollagen. Stress fremskynder også hudens tegn på aldring ved ligeledes at reducere hudens indhold af de forskellige substanser. Huden kommer således til at “mangle” forskellige ting, som gør, at der opstår rynker og huden bliver mere slap.

Man kan sige at Restylane giver manglende substans tilbage til huden. Restylane udgøres nemlig af nogle ikke-permanente fillers, som består af vand og netop hyaluronsyre, som huden med tiden får mindre og mindre af. Det hyaluronsyre, som findes i Restylane, er meget lig med det, som findes i kroppen. Derfor er det ligeledes meget sjældent, at der opstår allergiske reaktioner ved behandling med Restylane. Hyaluronsyren i Restylane er nemlig fremstillet uden brug af animalske proteiner. Den udglattende og blødgørende effekt af hyaluronsyre kommer fra dets egenskab til at binde vand.

Hyaluronsyren binder vand i huden, så den hydreres, hvorved der opnås en blød og elastisk hud. Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre sammensat i en gel, som hurtigt og nemt kan injiceres i huden, hvor den udglattende effekt ønskes. På den måde udglattes og tilføres huden volumen, de steder hvor dette mangles.

Modsat Botox® påvirkes mimikken således ikke, da Restylane blot injiceres i rynker og furer og “udfylder” disse, så at de udglattes og huden gøres mere elastisk og spændstig. Med Restylane kan der derved opnås stor effekt med et naturligt produkt Restylane er således et anerkendt produkt, som i dag anvendes i en række af kosmetiske behandlinger. Nedenfor kan du læse om de forskellige behandlinger, hvor Restylane kan anvendes til at opnå flotte resultater med dit udseende. Da Restylane som nævnt er et naturligt produkt, er det ikke permanente behandlinger, eftersom produktet langsom nedbrydes i kroppen. Derfor skal behandlingen gentages typisk 1-2 gange årligt.

Hos Dermatology Lab tilbyder vi nedenstående behandlinger med Restylane i bedste kvalitet, udført at vores professionelle personale. Vi står klar til at vejlede dig på bedste vis og gøre alt hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker.

Hvilke behandlinger kan man få med Restylane?

Restylane et godkendt og anerkendt produkt til utallige skønhedsbehandlinger. Produktet er naturligt og effektivt uden at det påvirker din mimik. Hos Dermatology Lab tilbyder vi følgende behandlinger med Restylane udført af vores professionelle personale:

Reducering af rynker og linjer

Nogle rynker kan give dit ansigt personlighed, udtryk og mimik, mens andre kan få dig til at se gammel og træt ud. Det er helt individuelt, hvilke rynker der er ønskede og hvilke der ikke er. Udglatning af rynker og linjer med Restylane er derfor en behandling, der er helt specifik for dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og laver en plan for behandlingen sammen med dig, så vi sammen opnår et resultat, du er 100% tilfreds med. Ved reducering af rynker og linjer med Restylane får du hurtigt og effektivt udglattet de træk og rynker, som giver dig et træt og trist udseende.

Konturering og volumenændring

Som omtalt tidligere kan Restylane give din hud tabt volumen og elasticitet tilbage ved indholdet af hyaluronsyre. Restylane kan også tilføre ekstra volumen til huden. Dette kan for eksempel være, hvis du har mørke rander under øjnene, eller ønsker mere fylde i læberne. Har du for eksempel uens størrelse af læberne, eller meget små læber, kan Restylane, i en eller begge læber, gøre en stor forskel og give dig et flot harmonisk udseende. Det kan også være, at du ønsker større markering af kindben eller hage, eller ekstra volumen til kinderne. Igen er det helt individuelt hvad man ønsker, men med Restylane kan der opnås små ændringer i dit udseende, som kan give dig en stor effekt og et yngre og friskere udseende hurtigt.

Skinbooster

Skinbooster er en række produkter, som alle består af en speciel hyaluronsyre. Denne hyaluronsyre er en stabiliseret langtidsholdbar hyaluronsyre, som injiceres i relativt små doser ind under huden. Her virker det som beskrevet tidligere ved at binde vand. Derved bliver effekten af Skinbooster en langtidsvirkende hydrering af huden indefra. Desuden har Skinbooster en positiv effekt på hudens produktion af kollagen, som er vigtig for hudens elasticitet og blødhed. På den måde bliver huden yngre at se på, samtidigt med at den bliver blød og elastisk.

Restylane skincare

Modsat Skinbooster er Restylane skincare en serie af hudplejeprodukter, som giver næring og volumen til din hud udefra. Restylane skincare består således af 9 forskellige hudplejeprodukter, som hver især kan hjælpe din hud til et friskere og yngre udseende samt beskyttelse. Produkterne er henholdsvis: Facial cleanser, Day Cream, Day Cream SPF 15, Whitening Day Cream, Night Cream, Night Serum, Eye Serum, Hand Cream og Recover Cream.

Restylane kan således anvendes til en lang række kosmetiske behandlinger. For at kunne finde frem til, hvilken behandling, der er den korrekte for netop dig, tilbyder vi hos Dermatology Lab en gratis konsultation. Denne service giver vi, da vi er klar over, at der findes mange forskellige produkter og forskellige behandlingsvalg, hvorfor det kan være svært at finde hoved og hale i. I forbindelse med vores gratis konsultation har vi derved mulighed for at hjælpe dig på vej mod det korrekte behandlingsvalg og produkt. Her kan vi skræddersy behandlingen helt specifikt til dig. Uanset hvad du ønsker, kan vi finde frem til en løsning, der passer dig.

Kom ind til en gratis konsultation

Hos Dermatology Lab har vi fuld forståelse for, at det for mange kan være en stor beslutning at få en kosmetisk behandling. Vi tilbyder derfor en gratis konsultation, så du har mulighed for at møde os og modtage informationer vedrørende de forskellige behandlinger, vi tilbyder. Det kan være svært at overskue, hvad der lige ville være det bedste valg for dig, hvorfor vi her vil have mulighed for at vejlede dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og svarer på alle de spørgsmål, du måtte have. På den måde finder vi sammen frem til en behandlingsplan specifikt for dig.

Konsultationen er som sagt gratis og desuden helt uforpligtende. Det er vigtigt at du føler dig tryg i vores hænder og at der er god kemi imellem os. Vi har stor respekt for den tillid, der opnås mellem patient og behandler og værner meget om denne. Vi vægter således tillid, fortrolighed og tryghed mindst lige så højt, som at udføre en god behandling. Vi kan anbefale dig at tage til konsultationer hos forskellige klinikker, så du således kan vælge det sted, hvor du føler dig mest tryg og i gode hænder. Hvis dette sted bliver os, lover vi dig at gøre alt, hvad vi kan, for at give dig en god oplevelse hos os.

Udover at du møder os til konsultationen og har mulighed for at høre om de forskellige behandlinger, skal vi ligeledes have nogle informationer fra dig. Vi vil først og fremmest høre om dine ønsker og behov, så vi sammen med dig kan lave en hel specifik behandlingsplan. Vi vil således også bruge konsultationen til at vejlede dig på bedste vis, så du opnår dit ønskede resultat. Vi vil også spørge ind til nogle helbredsmæssige ting, så vi sikrer os, at der ikke opstår problemer med behandlingen.

Behandling med Restylane er som nævnt meget sikkert og der opstår derfor yderst sjældent problemer med behandlingen. Du kan med fordel have udfyldt helbredserklæringen (link) forud for konsultationen. Det kan ligeledes være en idé at have læst patientinformationen (link) inden konsultationen. På den måde ved du lidt om de forskellige behandlinger og derfor hvilke spørgsmål du eventuelt måtte have hertil.

Der vil i forbindelse med konsultationen blive taget en række billeder af dit ansigt. Dette skal anvendes til at bedømme resultatet af behandlingen som et “før-behandlingsbillede”. På den måde kan du efter behandlingen se med dine egne øjne, hvor flot et resultat, der kan opnås med Restylane.

Efter konsultationen skal der minimum gå 2 dage, før behandlingen kan udføres. Årsagen til dette er, at behandlingerne hører ind under loven om kosmetiske behandlinger, hvori der står, at man som patient skal have 2 dages betænkningstid, førend den kosmetiske behandling må udføres. Hvis du har lyst til at læse mere vedrørende loven, samt kontrollere at vi som behandlere er registeret som kosmetiske behandlere, kan dette findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside (link).

Du vil således i forbindelse med den gratis konsultation få udarbejdet en helt personlig plan for din behandling, samtidigt med at du får svar på de spørgsmål, du måtte have. Du vil selvfølgelig også blive oplyst en pris, så du ved, hvad du skal forvente prismæssigt. Har du brug for at have en personlig støtte med til konsultationen er du meget velkommen til at gøre dette. Vi ønsker blot at du føler dig så tryg og godt tilpas som muligt.

Hvordan forløber behandlingen?

Efter konsultationen kan der aftales en ny tid, dog tidligst 2 dage efter af de nævnte lovmæssige årsager, til selve behandlingen. Her startes der ud med en desinficering af det område, som skal behandles med Restylane. Herefter injiceres Restylane ind i huden, eller lige under huden, i det område, hvor den udglattende effekt ønskes. Det er en meget fin og lille nål, som anvendes til behandlingen og du vil derfor ikke mærke det store ved behandlingen. Du ville kunne mærke et prik og det kan spænde lidt. Restylane indeholder nemlig et lokalbedøvende middel kaldet lidokain, således at området, hvori det injiceres, bedøves. På den måde er det minimalt hvad du mærker. Vi oplever at mange er bange for nåle, men det er som nævnt en meget lille og fin nål, der anvendes i forbindelse med kosmetisk behandling med Restylane. Vi garanterer at tage godt hånd om dig og få dig til at føle dig tryg og i gode hænder.

Efter behandlingen kan der forekomme både hævelse og ømhed af området, ligesom der kan opstå rødme. Dette er helt normalt og blot en reaktion på grund af indstikket. Der hvor nålen føres ind i huden kan der ligeledes opstå små blå mærker. Nogle kan opleve at det klør lidt i området. Der absolut intet farligt ved reaktionerne og de går i sig selv igen i løbet af nogle dage.

Effekten af behandlingen kan ses umiddelbart efter, men det fulde resultat kan først bedømmes efter en uges tid, da materialet lige skal falde på plads i huden og vævene omkring. Efter en uges tid tilbyder vi derfor en kontrol af behandlingen, for at sikre, at det ønskede resultat er opnået og at du er helt tilfreds med behandlingen. Nogen gange kan det være nødvendigt med en lille korrektion et par uger efter behandlingen, førend det perfekte resultat opnås.

Vi vil igen tage billeder, så du har mulighed for at se før- og efterbilleder af behandlingen og på den måde kunne vurdere effekten.

Hvis du er tilfreds med behandlingsresultatet og ønsker at vedligeholde dette, skal behandlingen typisk gentages 1-2 gange i året. Vores oplevelse er, at folk kommer igen og vedligeholder resultatet af den kosmetiske behandling. Generelt oplever vi stor glæde ved behandlingerne og endda forhøjet livskvalitet.

Med Restylane opnås livssændrende resultater med et naturligt og anerkendt produkt. Behandlingerne er helt sikre og udføres af vores dygtige personale, med dig og dine ønsker i fokus. Hos Dermatology Lab står vi klar til at byde dig velkommen og lover at gøre vores bedste, for at du føler dig tryg i vores hænder og opnår det optimale resultat, med vores kosmetiske behandlinger.