Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Få et smukt, markeret ansigt helt enkelt

V-shape uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at opnå en smuk v-shape.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Juster kæbelinje og kindben enkelt og effektfuldt for at opnå v-shape.

Med alderen mister huden langsomt sin elasticitet. Det kan betyde, at huden bliver mindre stram og mindre modstandsdygtig over for tyngdekraften. At huden gradvist løsnes kan betyde, at dine kindben bliver mindre markante og synker ned.

Som følge heraf vil din kæbelinje fremstå mindre markeret. Kæbelinjen kan syne bredere og miste sin feminine udtryk. Den bredere kæbeform kan også skyldes tandskæren, som kan optræne og forstørre dine kæbemuskler. 

Det kan være frustrerende, når vores volumen trækker nedad og ansigtets proportioner ændres. For de fleste forbindes høje kindben og en smal kæbelinje, den såkaldte v-shape, med et feminint udtryk. 

Heldigvis kan vi nemt og effektivt hjælpe dig til et mere ovalt og feminint ansigt. En behandling hos os vil tage udgangspunkt i og respektere dine medfødte proportioner.

Dermed bliver dine egne smukke træk fremhævet på en naturlig måde. Når vi vælger at løfte de alderstræk, som virker tyngende, sørger vi således blot for, at du ser lige så ung og frisk ud, som du føler dig.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Opnå en smuk v-shape med Botox eller Restylane

Uanset hvad, der er skyld i, at din kæbelinje syner for maskulin, kan dette hurtigt og enkelt tilrettes med den rigtige behandling. Og du behøver ingen operation for at opnå den smukke v-shape.

Om der skal anvendes Botox, Restylane eller en kombination, afhænger af årsagen til, at dit ansigts volumen sidder lavt.

Derfor vil vi altid ved en konsultation grundigt vejlede dig i, hvad der vil være mest optimalt for dig.

Justering af ansigtsvolumen tilpasset dig

Hos nogle er årsagen til en firkantet kæbe, at musklen her er for stor. Ved forstærkede muskler anvendes små doser Botox, som afslapper musklerne, der resulter i, at musklerne vil langsomt miste en smule volumen og dit ansigt vil syne langt mere feminint. 

Som alternativ eller supplement til Botox kan der i nogle tilfælde også anvendes Restylane. Restylane injiceres for fylde i eksempelvis kindben, der løfter og former. Restylane kan ligeledes give mere volumen til hagen, så ansigtet i højere grad bliver hjerteformet.

Få et feminint ansigt med Restylane eller Botox

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Lad musklerne slappe af med Botox

Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser.

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at afslappe musklen. 

Ved gentagne behandlinger vil effekten holde ved i længere og længere tid. Det skyldes, at det vil blive gradvist vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Udfyld linjer og furer naturligt med Restylane

Det er helt naturligt at ældes – og det sker for alle. Men bare fordi vi bliver ældre, kan vi sagtens bevare et ungt og friskt udseende. Med tiden vil vores ansigts hud blive mindre elastisk, ligesom vi vil tabe volumen og få rynker og fine linjer.

Ligeledes vil huden danne mindre af sukkerstoffet, hyaloron, der bruges til at binde vandmolekyler og dermed holde huden fugtet.

Restylane er en filler, der injiceres i huden med en lille nål. Midlet består af 98 % vand og 2 % hyaloron, som jo allerede findes helt naturligt i huden. Det er således en behandling, der forynger huden og skaber volumen helt naturligt.

Restylane anvendes til at udglatte rynker og linjer indefra, ligesom det kan genskabe volumen, som er mindsket med alderen. Et asymmetrisk ansigt kan ligeledes korrigeres med Restylane. Midlet er ikke permanent og nedbrydes langsomt, hvorfor behandlingen holder i cirka et år.

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Botox og Restylane er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik