Spring til indholdet

Udglat rynker under øjnene med Botox

Fjern rynker under øjnene uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at fjerne rynker under øjnene.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Få et frisk og ungt udseende ved at udglatte huden under øjnene.

Savner du din ungdommelige udstråling og dit friske udtryk? Er du træt af, at de engang så friske øjenomgivelser er begyndt at hænge og er præget af rynker? Eller ønsker du blot et lidt friskere og mildere ansigtsudtryk? Så er vi glade for at kunne tilbyde vores Botoxbehandling af rynker under øjnene.

Det er helt naturligt at få linjer og rynker i takt med, at vi ældes, og hudens elasticitet svækkes. Jo ældre vi bliver, jo slappere bliver huden, hvilket kan komme til udtryk i form af linjer, rynker og poset hud under øjnene. Mimiske rynker skabes, når vi gentagne gange trækker musklerne sammen i ansigtet, og får huden til at folde.

Gentagende muskelsammentrækninger vil med tiden forårsage små skader i huden. Disse små skader er det, vi kender som linjer og rynker. Disse kan give et træt og uoplagt udtryk samt udseendemæssigt lægge mange år til vores alder.

Typisk er fine linjer og senere dybere rynker i området under øjnene ét af de første alderstegn. Dette skyldes, at huden under øjnene er tyndere og mere sensitiv end huden i resten af ansigtet (og kroppen). Når denne tynde hud bliver mindre elastisk, formes der lettere rynker.

Heldigvis er der hjælp at finde for at genvinde et ungdommeligt og friskt udseende, så du med et smil kan genkende ansigtet i spejlbilledet. Ved at behandle rynker under øjnene med Botox, giver vi huden fred til at regenerere – og altså reparere sig selv.

Helt basalt fungerer behandlingen ved at få musklerne til at slappe af, så du atter kan blive den bedste udgave af dig selv.

Åbningstider

fredag08:00 - 12:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 19:00
tirsdag08:00 - 19:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Anerkendt Botoxbehandling

Vores behandling af rynker under øjnene med Botox er en ganske smertefri og effektfuld behandling af høj kvalitet. Du vil opleve, at rynkerne under øjnene bliver mindre fremtrædende og generelt, at du vil se friskere og mere veloplagt ud. Botox genskaber et strålende, ungdommeligt udtryk.

Botox er den mest anerkendte samt anvendte behandling af rynker. Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 1960’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er et fuldstændig gennemtestet præparat, og behandlingen er altså helt tryg og sikker.

Botox er den mest udbredte og populære behandling af rynker på verdensplan. Du kan altså trygt stole på en sikker behandling og et tilfredsstillende, foryngende resultat, når du lægger dig på briksen.

Skånsom behandling

Der er tale om et ikke-kirurgisk indgreb, hvor Botox injiceres i huden med en ganske tynd nål. Ved at sprøjte Botox ind, nedsætter vi aktiviteten i musklerne under huden, der dermed afslappes, hvormed et glat og friskt udtryk opnås.

 

Resultatet varer i ca. fire måneder, hvorefter det begynder at aftage. Det er dog værd at notere, at ved gentagne behandlinger vil rynkerne blive permanent mindre synlige, eftersom din hud får bedre mulighed for at regenerere og dermed fremstå smukkere og yngre.

Dette skyldes, at Botox midlertidigt forhindrer ansigtsmusklens sammentrækning og dermed afslapper musklen.

Ved gentagne behandlinger vil det gradvist blive vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet, hvilket betyder, at det bliver sværere og tager længere tid at kreere rynker.

Få et friskere og yngre udseende med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Naturligt resultat

Modsat hvad mange måske frygter, kan man med Botox opnå meget naturlige resultater. Du kommer ikke pludseligt til at ligne en anden eller se flere årtier yngre ud med ét.

Vi går blot ind og får din hud til at fremstå smukkest mulig, så du opnår et mildt, frisk og naturligt udtryk. Ligeledes vil du naturligvis bevare din naturlige mimik og ikke pludseligt blive karikeret stiv og fastlåst at se på. Vores udgangspunkt er altid lige nøjagtigt dit ansigt og at bevare dets personlighed og mimik.

Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres udelukkende af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik