Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Farvel til trætte rynker under øjneneVi hjælper dig med at se yngre og friskere ud

Ser du ældre ud, end du føler dig?

Rynker og poser under øjnene får dig nemt til at se ældre, træt og uoplagt ud. Markante rynker er næsten umulige at fjerne med øjencreme, men der findes heldigvis et både nemt, effektivt og prisvenligt alternativ.

Med en Botox-behandling under øjnene kan du få et ansigt, der ser yngre og mere veloplagt ud, og så kan du ovenikøbet vinke farvel til alle de dyre anti-age cremer med tvivlsom effekt.

Hos Dermatology Lab har vi stor erfaring med at reducere rynker under øjnene, og vores specialuddannede læger og sygeplejersker kan hjælpe dig med at få dit ungdommelige og naturlige udseende tilbage.

Hvor skønt ville det ikke være, hvis du stod foran spejlet en dag og betragtede dine øjne med glæde og stolthed fremfor utilfredshed?

Åbningstider

mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00
fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:00

+45 69896160 Bestil tid

Anerkendt Botoxbehandling

Vores behandling af rynker under øjnene med Botox er en ganske smertefri og effektfuld behandling af høj kvalitet. Du vil opleve, at rynkerne under øjnene bliver mindre fremtrædende og generelt, at du vil se friskere og mere veloplagt ud. Botox genskaber et strålende, ungdommeligt udtryk.

Botox er den mest anerkendte samt anvendte behandling af rynker. Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 1960’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er et fuldstændig gennemtestet præparat, og behandlingen er altså helt tryg og sikker.

Botox er den mest udbredte og populære behandling af rynker på verdensplan. Du kan altså trygt stole på en sikker behandling og et tilfredsstillende, foryngende resultat, når du lægger dig på briksen.

Skånsom behandling

Der er tale om et ikke-kirurgisk indgreb, hvor Botox injiceres i huden med en ganske tynd nål. Ved at sprøjte Botox ind, nedsætter vi aktiviteten i musklerne under huden, der dermed afslappes, hvormed et glat og friskt udtryk opnås.

Resultatet holder i ca. fire måneder, hvorefter det begynder at aftage. Det er dog værd at notere, at ved gentagne behandlinger vil rynkerne blive permanent mindre synlige, eftersom din hud får bedre mulighed for at regenerere og dermed fremstå smukkere og yngre.

Dette skyldes, at Botox midlertidigt forhindrer ansigtsmusklens sammentrækning og dermed afslapper musklen.

Ved gentagne behandlinger vil det gradvist blive vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet, hvilket betyder, at det bliver sværere og tager længere tid at kreere rynker.

Få et friskere og yngre udseende med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Naturligt resultat

Modsat hvad mange måske frygter, kan man med Botox opnå meget naturlige resultater. Du kommer ikke pludseligt til at ligne en anden eller se flere årtier yngre ud med ét.

Vi går blot ind og får din hud til at fremstå smukkest mulig, så du opnår et mildt, frisk og naturligt udtryk. Ligeledes vil du naturligvis bevare din naturlige mimik og ikke pludseligt blive karikeret stiv og fastlåst at se på. Vores udgangspunkt er altid lige nøjagtigt dit ansigt og at bevare dets personlighed og mimik.

Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres udelukkende af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Giedre Bieliauskiene Hudlæge
Se hele vores team

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik