Spring til indholdet

Bekæmp effektivt sved med Botox

Slip for generende problemer med sved - ganske enkelt

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at bekæmpe generende svedproblemer.

Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.


 

Har du problemer med generende sved til trods for hyppig brug af deodorant?

Sørger du altid for at have sort eller hvid trøje på? Eller har du måske altid en cardigan på til at dække eventuelle plamager under armene? 

En overdreven svedproduktion kan være både hæmmende og ligefrem socialt invaliderende for nogle. Men dette er ikke et unormalt problem.

Øget svedtendens kaldes for hyperhidrose og er et problem som cirka 1 % af befolkningen lider af. Lidelsen er arveligt betinget og er derfor ikke noget, du selv kan gøre for.

Dog vil vi kunne være behjælpelige med at formindske dette problem for dig. Den forhøjede svedproduktion kan nemlig heldigvis afhjælpes nemt og effektivt.

Selvom sved har flere vigtige egenskaber som f.eks. at køle huden ned, så er en øget produktion af sved ikke en nødvendighed. Dermed er det muligt for os at hjælpe dig med at formindske den generende svedproduktionen.

Problemer med overproduktion af sved kan afhjælpes helt uden at skulle foretage et omfattende kirurgisk indgreb. Derimod vil det kunne afhjælpes nemt og enkelt og samtidig have en effektiv virkning. 

Åbningstider

onsdag08:00 - 16:30
torsdag08:00 - 16:30
fredag08:00 - 15:30
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 18:00
tirsdag08:00 - 18:00

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:30

+45 69896160 Bestil tid

Behandling af hyperhidrose med Botox

I dag bruges Botox, udover til behandling af rynker, også som et anerkendt middel til at bekæmpe hyperhidrose. Hyperhidrose dækker over problemer med overdreven produktion af sved.

Behandlingen foregår ganske enkelt ved at små doser Botox injiceres i huden i de områder, hvor den skal virke. Efter 5-10 dage indtræder effekten fra botox, og vil resultere i en formindsket svedproduktion.

Dermed kan denne behandling foretages ganske enkelt og uden at skulle foretage et større og omfattende indgreb.

Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin. Siden 60’erne har præparatet været brugt til adskillige medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig sikkert og gennemtestet middel.

Få reduceret din svedproduktion med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:30

Se alle åbningstider

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig indenfor få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt, til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 16:30

Se alle åbningstider

Det siger vores kunder om vores klinik