Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Behandling af smilerynker med Botox Effektivt mod kragetæer (crows feet)

Fjern smilerynker uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at behandle uønskede smilerynker.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Smilerynker opstår naturligt med alderen, typisk omkring øjnene og munden. Disse rynker er kendt som “crows feet” og kragetæer på dansk.

Nogle finder disse rynker naturlige og charmerenede, mens andre finder deres smilerynker for dominerende. Hører du til sidstnævnte gruppe, kan en behandling af smilerynker med Botox, sandsynligvis være en relevant for dig.

Ved at behandle disse smilerynker med Botox, giver vi huden fred til at regenerere  – og altså reparere sig selv. Helt basalt fungerer behandlingen ved at få musklerne til at slappe af, så du atter kan blive den bedste udgave af dig selv.

Første skridt mod behandling af smilerynker, er at bestille en 100% gratis og uforpligtende tid til forundersøgelse, hos Dermatology Lab. Vores klinik ligger i hjertet af København, som en del af Illum. Vi benytter kun certificerede behandlere, og er blandt de billigste i byen når det kommer til Botox-behandling af smilerynker.

Bestil tid til gratis forundersøgelse her

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Smilerynker opstår med alderen men kan behandles effektivt

Næsten alle vil opleve smilerynker med alderen. De kommer helt af sig selv når man har gentaget den samme smilende bevægelse mange gange i løbet af årene. Det er helt naturligt at få linjer og rynker i takt med, at vi ældes og hudens elasticitet svækkes.

Smilerynker kan være charmerende og tegn på glade dage og gode tider. De kan give ansigtet kant og personlighed. De kan dog også blive meget dominerende og ødelægge ens naturlige udtryk ved at tynge det –  eller blot få én til at syne ældre end ønsket.

Typisk sætter smilerynker sig omkring øjne (også kaldet kragetæer) og mund, da det er disse muskler, der i højest grad aktiveres, når vi smiler. Enkelte oplever også, at smilerynkerne vil vise sig ved næsen.

Mimiske rynker som smilerynker skabes, når vi trækker musklerne sammen i ansigtet og får huden til at folde. Dette sker naturligvis, når vi smiler eller griner, men kan også forårsages af at skimte mod solen, for mange timer foran computerskærmen eller andre gentagende bevægelser.

Gentagende muskelsammentrækningerne vil med tiden forårsage små skader i huden. Disse små skader er det, vi kender som linjer og rynker.

Ved at behandle disse smilerynker med Botox, giver vi huden fred til at regenerere  – og altså reparere sig selv. Helt basalt fungerer behandlingen ved at få musklerne til at slappe af, så du atter kan blive den bedste udgave af dig selv.

Anerkendt Botoxbehandling

Botox er den mest anerkendte samt anvendte behandling af smilerynker. Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 1960’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat. Behandlingen er altså fuldstændig tryg og sikker.

Der er tale om et ikke-kirurgisk indgreb, hvor Botox injiceres i huden med en ganske tynd nål. Ved at sprøjte Botox ind, nedsætter vi aktiviteten i musklerne under huden, der dermed afslappes, hvilket resulterer i et glattere og friskere udtryk.

Resultatet varer i cirka fire måneder, hvorefter det begynder at aftage. Det er dog værd at notere, at ved gentagne behandlinger vil rynkerne blive permanent mindre synlige, eftersom din hud får bedre mulighed for at regenerere.

Dette skyldes, at Botox midlertidigt forhindrer ansigtsmusklens sammentrækning og dermed afslappe musklen. Det vil altså blive gradvist vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet, hvilket betyder, at det bliver sværere og tager længere tid at få nye rynker. Derfor vil du opleve, at gentagne behandlinger resulterer i, at effekten holder ved i længere tid.

Naturlige resultater

Modsat hvad mange måske frygter, kan man med Botox opnå meget subtile og helt naturlige resultater. Du kommer ikke pludseligt til at ligne en anden, eller se flere årtier yngre ud med ét. Vi går blot ind og får din hud til at fremstå smukkest muligt, så du opnår et mildt, frisk og naturligt udtryk.

Ligeledes vil du naturligvis bevare din naturlige mimik og ikke pludseligt blive karikeret stiv og fastlåst at se på. Vores udgangspunkt er altid lige nøjagtigt dit ansigt og at bevare dets personlighed og mimik. Foruden i sig selv at fjerne smilerynkerne omkring øjnene, vil en Botoxbehandling her også generelt åbne øjenomgivelserne op og give et friskere udtryk.

 

Nogle ønsker måske en behandling af smilerynker før en bestemt lejlighed, f.eks. bryllup eller anden fest, så man fremstår så smuk og naturlig som muligt. Dog skal det pointeres, at man kan opleve rødme de første par dage efter behandling, så det anbefales at få foretaget behandlingen minimum nogle dage før den gældende lejlighed. Hermed sikres effekten af det fulde resultat også.

Behandling af smilerynker med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede, og udføres udelukkende af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse.

Få et yngre og friskere udseende med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik