Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Effektiv behandling af panderynker med Botox

Fjern panderynker uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at nemt og effektivt at behandle uønskede panderynker.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Hudforyngelse, der bevarer dit personlige udtryk.

Panderynker er en helt naturlig del af det at blive ældre. Med alderen svækkes elasticiteten langsomt, hvilket betyder, at der begynder at opstå fine linjer. Disse linjer vil typisk opstå tidligt i området i panden.

Nogle af de linjer, der opstår i ansigtet, giver ansigtet karakter. Dog vil andre virke tyngende og få os til at se mere trætte eller ældre ud, end vi måske føler os.

Derfor kan en hudforyngende behandling reducere de tyngende rynker og linjer, så dine smukke naturlige træk atter vil blive fremhævet. 

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Panderynker er et helt almindeligt alderstegn

Panderynker er et typisk alderstegn, som opstår, når hudens elasticitet svækkes. Disse opstår over længere tid, hvis der spændes op i pandemusklerne, så huden folder. Mimiske rynker skabes dermed ved gentagne muskelsammentrækninger i samme område.

Dette vil efterhånden forårsage små skader i huden. Ved at behandle området, udglatter vi de linjer, som tynger ansigtet. Dermed genvindes dit friske og naturlige look.

Panderynker opstår som vandrette furer i panden. Det er individuelt, hvor tidligt og hvor tydeligt, vi får panderynker. Dette afhænger både af vores genetiske disposition og vores tendens til at bruge pandens muskler i vores mimik.

Dette kan få huden i panden til at folde og på sigt efterlade linjer og furer. En Botox behandling af dette område vil reducere rynkerne i din pande. Samtidig vil det få din hud til at fremstå yngre og friskere – uden at du mister din mimik.

Lider du af spændingshovedpine, kan en behandling af dine panderynker med Botox have den sidegevinst, at hovedpinen reduceres, fordi musklerne får mulighed for at slappe af.

Hurtigt og effektiv behandling

Panderynker kan nemt behandles med ganske små mængder Botox, der nedsætter aktiviteten i de muskler, der forårsager rynkerne. Botox er et ikke-kirurgisk indgreb, der sprøjtes ind i musklen for dermed at afhjælpe eller forebygge mimiske rynker.

En behandling af panderynker udglatter og opstrammer huden, så du kommer til et se mere frisk og mild ud. Ved gentagne behandlinger vil effekten holde i længere tid. Det skyldes, at det gradvist vil blive vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen. Er rynkerne allerede blevet dybe, kan behandlingen suppleres med en Restylane-behandling, der udfylder og udjævner de uønskede furer i huden. 

Få et yngre udseende med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Lad huden regenerere med Botox

Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser.

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at afslappe musklen. 

Ved gentagne behandlinger vil effekten holde ved i længere og længere tid. Det skyldes, at det vil blive gradvist vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling af panderynker med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig indenfor få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik