Spring til indholdet
Vi holder midlertidigt lukket indtil 11. maj - Vi passer på dig

Om Dermatology Lab Kvalitet og naturlige resultater frem for alt

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med Botox, Restylane og IPL behandlinger, så du både ser yngre og friskere ud.

Du finder vores eksklusive klinik os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.


Hos Dermatology Lab vil vi tilbyde de bedste behandlinger udført af specialuddannet personale. Vi bruger altid kun produkter af højeste kvalitet og markedets bedste udstyr. Alt dette vil vi tilbyde vores kunder til priser, hvor alle kan være med.

Hos Dermatology lab er vores ønske at lave æstetisk smukke behandlinger. For os betyder det, at vi vil skabe naturlige resultater. Det vil med andre ord sige, at vi kan være nødsaget til at sige nej til en kunde såfremt der ønskes et unaturligt resultat eller i tilfælde af, at vi ikke selv mener, at vi kan ende med et smukt resultat.

Vi vil løfte vores kunder rent æstetisk til den naturlige grænse og aldrig udover det. Det smukke består i at forskønne sig selv ved at behandle det uønskede – ikke at lave sig selv om.

I den kosmetiske verden findes der et utal af forskellige behandlinger. Mens nogle behandlinger er bevist uhyre effektive, kan andre behandlinger være mere tvivlsomme eller decideret uvirksomme. Vi har på Dermatology Lab valgt udelukkende at fokusere på de behandlinger som vi ved virker, hvorfor vores udbud af behandlinger ikke er så stort som på mange andre klinikker. Til gengæld er vi sikre på, at vores behandlinger er bevist effektive.

Bestil tid her

Åbningstider

torsdagLukket
fredagLukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagLukket
tirsdagLukket
onsdagLukket

Vi er lukket. Vi åbner igen kl.

+45 69896160 Bestil tid

Adresse

Få rutevejledning

Åbningstider

torsdagLukket
fredagLukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagLukket
tirsdagLukket
onsdagLukket
Bestil tid
  • 1 minut fra Gammel Strand (M3), 4 minutter fra Kongens Nytorv (M1, M2, M3)
  • 8 minutter fra Nørreport Station (Metro, Regional- og S-tog).

Vores udstyr

 

Hos Dermatology Lab benytter vi kun de allerbedste produkter og det allerbedste udstyr, der findes på markedet. Vores produkter udelukkende de produkter, der har været længst tid på markedet og er mest gennemtestet.

Vores udstyr er valgt på baggrund af, at de beviseligt har skabt effektive resultater. Vi tager ikke nye produkter eller nyt udstyr ind som sælger urealistiske drømme til kunder, hvilket betyder, at vi har et begrænset sortiment af behandlinger. Til gengæld er vi sikre på at kunne tilbyde effektive behandlinger af topkvalitet.

Vores klinik er en hypermoderne klinik med alt det bedste udstyr, der alt sammen lever op til samtlige af sundhedsstyrelsens krav om hygiejne og forhold så vi altid er sikre på, at kunne udføre behandlinger i sikre og ordentlige rammer.

Vores personale

Vores personale er nøje udvalgt efter erfaring, personlighed og evnen til at kunne yde menneskelig omsorg. Når man skal have en behandling, er det ikke sjældent at vores kunder har en vis ængstelighed. Særligt forud for en første behandling. Her er det vigtigt at man bliver mødt af omsorg og faglig kyndighed så man kan føle sig tryg.

Vores personale er nøje instrueret i udelukkende at udføre behandlinger med naturlige resultater. Derudover er vores personale udvalgt efter at kunne efterleve vort ønske om at være en tryg klinik, hvorfor det behandlende personale alle har mangeårig erfaring indenfor deres felt.

På den måde kan vi skabe et trygt miljø så du som kunde kan slappe af og blot nyde stemningen og de gode resultater velvidende om, at du er i trygge og kyndige hænder.

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Anne Birgitte Nørremark Simonsen Hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Nanna Kosmetisk sygeplejerske
Christina Hanghøj-Bitsch Assistent
Natalia Receptionist

Kvalitet og sikkerhed

 

Som kunde hos Dermatology Lab kan du være sikker på, at vi altid kun benytter de bedste produkter og det bedste udstyr, der findes på markedet. Vi sætter krav til, at vores produkter og udstyr er godkendt og nøje gennemtestet.

Derudover har vi udvalgt produkter og udstyr, der har været på markedet i mange år. Vi har vores eget autoklaver og sterilisation, hvor vi kan sterilisere al nødvendigt udstyr.

Vi vægter vores kunders sikkerhed allerhøjst, hvorfor vi sætter høje krav til kvalitet – både til produkter og udstyr – men i særdeleshed også til vores personale.

Det siger kunderne om os

Om klinikken

Book tid til en gratis forundersøgelse

Bestil tid her