Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Om os Kvalitet og naturlige resultater frem for alt

 

Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen.
Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

 

 

 

 

 

 

 

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med Botox, Restylane og IPL behandlinger, så du både ser yngre og friskere ud.

Du finder vores eksklusive klinik os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.


Hos Dermatology Lab vil vi tilbyde de bedste behandlinger udført af specialuddannet personale. Vi bruger altid kun produkter af højeste kvalitet og markedets bedste udstyr. Alt dette vil vi tilbyde vores kunder til priser, hvor alle kan være med.

Hos Dermatology lab er vores ønske at lave æstetisk smukke behandlinger. For os betyder det, at vi vil skabe naturlige resultater. Det vil med andre ord sige, at vi kan være nødsaget til at sige nej til en kunde såfremt der ønskes et unaturligt resultat eller i tilfælde af, at vi ikke selv mener, at vi kan ende med et smukt resultat.

Vi vil løfte vores kunder rent æstetisk til den naturlige grænse og aldrig udover det. Det smukke består i at forskønne sig selv ved at behandle det uønskede – ikke at lave sig selv om.

I den kosmetiske verden findes der et utal af forskellige behandlinger. Mens nogle behandlinger er bevist uhyre effektive, kan andre behandlinger være mere tvivlsomme eller decideret uvirksomme. Vi har på Dermatology Lab valgt udelukkende at fokusere på de behandlinger som vi ved virker, hvorfor vores udbud af behandlinger ikke er så stort som på mange andre klinikker. Til gengæld er vi sikre på, at vores behandlinger er bevist effektive.

Bestil tid her

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 14:00

+45 69896160 Bestil tid

Adresse

Få rutevejledning

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00
Bestil tid
  • 1 minut fra Gammel Strand (M3), 4 minutter fra Kongens Nytorv (M1, M2, M3)
  • 8 minutter fra Nørreport Station (Metro, Regional- og S-tog).

Vores udstyr

 

Hos Dermatology Lab benytter vi kun de allerbedste produkter og det allerbedste udstyr, der findes på markedet. Vores produkter udelukkende de produkter, der har været længst tid på markedet og er mest gennemtestet.

Vores udstyr er valgt på baggrund af, at de beviseligt har skabt effektive resultater. Vi tager ikke nye produkter eller nyt udstyr ind som sælger urealistiske drømme til kunder, hvilket betyder, at vi har et begrænset sortiment af behandlinger. Til gengæld er vi sikre på at kunne tilbyde effektive behandlinger af topkvalitet.

Vores klinik er en hypermoderne klinik med alt det bedste udstyr, der alt sammen lever op til samtlige af sundhedsstyrelsens krav om hygiejne og forhold så vi altid er sikre på, at kunne udføre behandlinger i sikre og ordentlige rammer.

Vores personale

Vores personale er nøje udvalgt efter erfaring, personlighed og evnen til at kunne yde menneskelig omsorg. Når man skal have en behandling, er det ikke sjældent at vores kunder har en vis ængstelighed. Særligt forud for en første behandling. Her er det vigtigt at man bliver mødt af omsorg og faglig kyndighed så man kan føle sig tryg.

Vores personale er nøje instrueret i udelukkende at udføre behandlinger med naturlige resultater. Derudover er vores personale udvalgt efter at kunne efterleve vort ønske om at være en tryg klinik, hvorfor det behandlende personale alle har mangeårig erfaring indenfor deres felt.

På den måde kan vi skabe et trygt miljø så du som kunde kan slappe af og blot nyde stemningen og de gode resultater velvidende om, at du er i trygge og kyndige hænder.

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Giedre Bieliauskiene Hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Jannie J. Kosmetisk sygeplejerske
Christina H. Assistent
Nina L. Assistent
Sladjan S. Assistent

Kvalitet og sikkerhed

Som kunde hos Dermatology Lab kan du være sikker på, at vi altid kun benytter de bedste produkter og det bedste udstyr, der findes på markedet. Vi sætter krav til, at vores produkter og udstyr er godkendt og nøje gennemtestet.

Derudover har vi udvalgt produkter og udstyr, der har været på markedet i mange år. Vi har vores eget autoklaver og sterilisation, hvor vi kan sterilisere al nødvendigt udstyr.

Vi vægter vores kunders sikkerhed allerhøjst, hvorfor vi sætter høje krav til kvalitet – både til produkter og udstyr – men i særdeleshed også til vores personale.

Godkendt klinik af
Styrelsen for Patientsikkerhed

Din sikkerhed har første prioritet hos Dermatology Lab. Derfor har vi blandt andet en af Danmarks bedste hudlæger; Professor, dr. med., speciallæge i hudsygdomme Peter Bjerring som Virksomhedsansvarlig hudlæge.

Ligeså er vi Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed uden bemærkninger.

Om vores hudlæge Peter Bjerring

Peter Bjerring er professor og speciallæge i hudsygdomme, og har mere end 30 års national og international klinisk og forskningsmæssig erfaring. Han har et langt og imponerende CV bag sig, og vi er stolte over, at vi i klinikken har en så kompetent hudlæge ved roret. Det sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder den absolut bedste vejledning.

Peter har skrevet mere end 200 videnskabelige artikler, inklusive 5 bogkapitler. Artiklerne handler hovedsageligt om eksperimentelle kliniske undersøgelser relateret til brugen af laser og IPL samt kosmetisk behandling. Desuden har Peter været forfatter til mere end 400 mundtlige præsentationer af videnskabeligt arbejde på videnskabelige kongresser.

Siden 2009 har Peter været en del af det europæiske ekspertudvalg til behandling med Butulinumtoksin (Botox), ligesom han blev hædret som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronningen tilbage i 2008.

Peter har en perfektionistisk og professionel tilgang til kosmetisk behandling, og hans mange års erfaring gør ham i stand til at give specifik og specialiseret vejledning i forhold til netop dine ønsker og behov.

Mere om vores godkendelse

Dermatology Lab har haft tilsyn af Styrelsen for Patientsikkerhed og er uden bemærkninger blevet godkendt på alle målepunkter.

Styrelsen for Patientsikkerhed måler ud fra, om patientsikkerheden bliver tilgodeset, og om patientrettighederne bliver overholdt.

De vurderer via en stikprøve på en række forhold – blandt andet procedurerne, der sikrer korrekt identifikation af patienterne, hvorvidt der er let adgang til at udføre korrekt håndhygiejne og om journalerne bliver opbevaret forsvarligt og utilgængeligt for uvedkommende.

Øger patientsikkerheden
Styrelsen for Patientsikkerhed foretager løbende tilsyn af alle private behandlingssteder, hvor der udføres lægelig behandling.

Formålet med styrelsen er at øge patientsikkerheden gennem regelmæssige tilsyn.

Fokus på kvalitet
Dermatology Lab er for kort tid siden også blevet akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM).

Med akkreditering forstås en procedure, hvor det vurderes, hvorvidt en aktivitet, ydelse eller organisation lever op til et sæt af høje standarder. Ved akkreditering gives en formel anerkendelse af, at personer eller organisationer er kompetente til at udføre sine opgaver.

Det siger kunderne om os

 

Om klinikken

Book tid til en gratis forundersøgelse

Bestil tid her

 

Oliver - Smilerynker
Se resultatet af Botox til at fjerne smilerynker

Smilerynker opstår naturligt med alderen, typisk omkring øjnene og munden. Disse rynker er kendt som “crows feet” og kragetæer på dansk og kan let minimeres med botox. Læs mere om behandling af smilerynker her

Vibeke Bekymringsrynke
Se resultatet af Botox til at fjerne bekymringsrynker

Mange mennesker er kede af at se mere afvisende eller stressede ud, end de føler sig. Med hudforyngende behandlinger fremhæver vi derfor dine smukke, naturlige træk og mindsker de linjer, der tynger dit ansigt Læs mere om behandling af bekymringsrynker her

Tinna - Læber
Se resultatet af Restylane i læberne

Læberne er noget af det mest karakteristiske ved ansigtet. Og især for kvinder er de forbundet med sensualitet og ungdommelighed. De kan være feminine og indbydende og er – foruden øjnene – noget af det første, vi lægger mærke til ved andre mennesker. Læs mere om læbeforstørrelse her

Pia - Mundvige
Se resultatet af Restylane til at ordne nedadvendte mundvige

Et af de typiske alderstegn, vi først møder, er nedadvendte mundvige. Vi bliver alle ældre – og det er selvfølgelig helt naturligt. Læs mere om behandling af nedadvendte mundvige her

Pia - Mundvige
Se resultatet af Restylane til at ordne nedadvendte mundvige

Et af de typiske alderstegn, vi først møder, er nedadvendte mundvige. Vi bliver alle ældre – og det er selvfølgelig helt naturligt. Læs mere om behandling af nedadvendte mundvige her

Michelle - Mørke render
Se resultatet af Restylane til at behandle tåretrug

Møder du et træt ansigt, når du ser dig selv i spejlet? Med Restylane kan du komme de mørke rander under øjnene til livs og opnå et væsentligt friskere og sundere udseende. Læs mere om behandling af mørke render under øjnene her

Nastascha - Læber
Se resultatet af Restylane i læberne

Læberne er noget af det mest karakteristiske ved ansigtet. Og især for kvinder er de forbundet med sensualitet og ungdommelighed. De kan være feminine og indbydende og er – foruden øjnene – noget af det første, vi lægger mærke til ved andre mennesker. Læs mere om læbeforstørrelse her

Matilde -Karsprængninger
Se resultatet af IPL til at fjerne karsprængninger

Med en IPL-behandling kan du hurtigt og skånsomt komme karsprængningerne til livs. Du vil opleve, at du hurtigt kan se de små blodkar forsvinde, og som resultat få en mere ensartet hudtone. Læs mere om behandling af karsprængninger her

Marianne - Mundvige
Se resultatet af Restylane til at behandle nedadvendte mundvige

Et af de typiske alderstegn, vi først møder, er nedadvendte mundvige. Vi bliver alle ældre – og det er selvfølgelig helt naturligt. Læs mere om behandling af nedadvendte mundvige her

Mal - Læber
Se resultatet af Restylane i læberne

Læberne er noget af det mest karakteristiske ved ansigtet. Og især for kvinder er de forbundet med sensualitet og ungdommelighed. De kan være feminine og indbydende og er – foruden øjnene – noget af det første, vi lægger mærke til ved andre mennesker. Læs mere om læbeforstørrelse her

Kamilla - Læber
Se resultatet af Restylane i læberne

Læberne er noget af det mest karakteristiske ved ansigtet. Og især for kvinder er de forbundet med sensualitet og ungdommelighed. De kan være feminine og indbydende og er – foruden øjnene – noget af det første, vi lægger mærke til ved andre mennesker. Læs mere om læbeforstørrelse her

Helen - Smilerynker
Se resultatet af Botox til at fjerne smilerynker

Smilerynker opstår naturligt med alderen, typisk omkring øjnene og munden. Disse rynker er kendt som “crows feet” og kragetæer på dansk og kan let minimeres med botox. Læs mere om behandling af smilerynker her

Bianca - Nasoliabial
Se resultatet af restylane til at fjerne furer fra næse til mund

De furer, der går fra næse til mund, er ofte blandt de første alderstegn, der viser sig i ansigtet. Furerne i dette område bliver ofte dybere jo ældre vi bliver, og kan for mange være til stor kosmetisk gene. Læs mere om behandling af fuger her