Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Nose-job uden kirurgimed ikke-permanent filler (Restylane)

Mindre “problemer” og skævheder på næseryg og næsetip kan, kan i mange tilfælde korrigeres med ikke-permanente fillers.

Du finder os i Illum, hvor vores dygtige personale står klar til at modtage dig, i vores nyindrettede klinikker.


Før ikke kirurgisk nose job
Efter ikke kirurgisk nose job
Før og efterbillede

Drømmer du om en pæn og lige næse, uden bump, buler eller knæk på næseryg og næsetip? Så kan du i mange tilfælde, få korrigeret din næse med ikke-permanent filler.

Hos Dermatology Lab, har vi stor erfaring med næsekorrektion uden kirurgi. Behandlingen tager under en halv time, og holder ca. 6-12 måneder. Vores dygtige behandlere, har stor forståelse for næsens anatomi, og forstår derfor de muligheder, som findes med brugen af Restylane til et ikke-kirurgisk nose-job.

Selve behandlingen foregår ved, at der injiceres Restylane-filler ind hvor næsen buler indad. Dette giver området mere fylde, hvilket resulterer i en lige linje, og dermed en mere anatomisk pæn næse.

Første skridt mod at få foretaget en ikke-kirurgisk næsekorrektion, er at bestille tid til en uforpligtende forundersøgelse. Her din behandler se på, om det er realistisk at opnå en flottere næse med behandlingsmetoden. Forundersøgelsen er naturligvis 100% gratis, uagtet om du vælger at få lavet dit nose-job eller ej.

Bestil tid til gratis forundersøgelse her

Åbningstider

tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00
fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00

+45 69896160 Bestil tid

Ny næse – helt uden kirurgi

Næseforstørrelse og næsekorrektion hos Dermatology Lab, udføres af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker ved hjælp af ikke-permanent filler. Behandlingen tiltaler især patienter, som er utilfredse med deres næses udseende, samtidig med at de ikke ønsker at gennemgå en næseoperation. Derfor går behandlingen også under betegnelsen “non-surgical nose job”.

Denne behandlingsform, er egnet til at korrigere mindre skævheder og “problemer” med hhv. næseryg og næsetip. Resultatet er dog individuelt, og vi har således ikke mulighed for at garantere samme resultat for alle patienter.

Behandlingen starter ved en gratis og uforpligtende forundersøgelse, i vores moderne klinik beliggende i Illum, København. Her vil behandleren undersøge, om din næse er egnet til korrektion med hyaluronsyre-filler (Restylane).

Vælger du at takke ja til behandlingen, efter endt forundersøgelse, kan du forvente en effekt i 6-12 måneder efter behandlingen. Og skulle du – mod forventning – fortryde selve behandlingen, har du altid muligheden for at ophæve effekten af Restylane-filleren. Med tiden vil din krop nemlig nedbryde hyaluronsyren, ved hjælp af et enzym kaldet “hyaluronidase”. Dette enzym fås også som lægemiddel, hvorved at det er muligt at nedbryde fillerproduktet i løbet af ganske få timer.

Ønsker du derfor at undgå kirurgi, er næsekorrektion med filler en gennemprøvet behandlingsform, med rigtig gode effekter.

Bestil tid til gratis forundersøgelse her