Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Behandling af nedadvendte mundvigemed Restylane

Behandling af nedadvendte mundvige

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med behandling af nedadvendte mundvige.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Nedadvendte mundvige er et tidligt alderstegn.

Et af de typiske alderstegn, vi først møder, er nedadvendte mundvige. Vi bliver alle ældre – og det er selvfølgelig helt naturligt.

Men selvom vi ældes, behøver det ikke at betyde, at vi nødvendigvis skal se trættere ud, end vi nødvendigvis føler os. For man kan sagtens ældes med ynde –  uden nødvendigvis at acceptere at skulle se afvisende eller sur ud, når man møder andre mennesker.

Med alderen mister huden naturligt sin elasticitet, og dens regenerative egenskaber reduceres. Det kan blandt andet betyde, at vi begynder at få linjer og furer i hudens overflade. Men det medfører også, at vævet svækkes med tiden og dermed giver efter for tyngdekraften.

Det betyder, at ansigtet med tiden mister sin volumen på blandt andet kindbenene. Og et af de steder, der påvirkes af dette, er mundvigene, som bliver mere og mere nedadvendte. Nedadvendte mundvige får os desværre til at se trætte, sure og afvisende ud, selvom vi ikke nødvendigvis føler os sådan. 

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Slip nemt og hurtigt for nedadvendte mundvige med Restylane

Du kan slippe for mundvige, der vender nedad, helt uden brug af kirurgi. Vi kan hjælpe dig med at undgå nedadvendte mundvige ved brug af en lille mængde ikke-permanent filler.

Den ikke-permanente filler sprøjtes ind i de hulrum, der opstår som følge af, at huden trækker nedad. Dermed kan vi enkelt og effektivt gendanne den tabte volumen i dit ansigt. Dette vil rette dine mundvige op, så du igen ser frisk, glad og imødekommende ud. 

Restylane består af 98 % vand. Resten er hyaloron, som blandt andet hjælper huden med at binde fugt. Produktet er dermed naturligt og har udelukkende gode egenskaber for din hud. Når vi vælger at behandle alderstegn såsom nedadvente mundvige med Restylane, reducerer eller fjerner vi således de linjer, der tynger. Samtidig fremhæver vi dine smukke og naturlige træk.

Udfyld linjer og furer naturligt med Restylane

Det er helt naturligt at ældes – og det sker for alle. Men bare fordi vi bliver ældre, kan vi sagtens bevare et ungt og friskt udseende. Med tiden vil vores ansigts hud blive mindre elastisk, ligesom vi vil tabe volumen og få rynker og fine linjer. Ligeledes vil huden danne mindre af sukkerstoffet hyaloron, der bruges til at binde vandmolekyler og dermed holde huden fugtet.

Restylane er en filler, der injiceres i huden med en lille nål. Midlet består som nævnt af 98 % vand og 2 % hyaloron, som jo allerede findes helt naturligt i huden. Det er således en behandling, der forynger huden og skaber volumen helt naturligt.

Restylane anvendes til at udglatte rynker og linjer indefra, ligesom det kan genskabe volumen, som er mindsket med alderen. Et asymmetrisk ansigt kan ligeledes korrigeres med Restylane. Midlet er ikke permanent og nedbrydes langsomt, hvorfor behandlingen holder i cirka et år.

Få et friskere udseende med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med restylane er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig indenfor få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik