Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Effektiv behandling af næserynker med Botox

Nem og effektiv behandling af uønskede næserynker

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at komme uønskede næserynker til livs.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Slip af med uønskede næserynker.

Det er fantastisk at smile og grine. Visse smilerynker og næserynker kan være både smukke og charmerende, og tilføre udstråling til ansigtet. Dog er nogle mennesker kede af deres næserynker, også kendt som bunnylines. 

Rynkerne opstår som lige eller diagonale linjer på siden af næsen, fordi musklerne i næsen aktiveres og får huden til at folde.

I hvor høj grad man udvikler næserynker, afhænger både af genetik samt af i hvor høj grad du bruger de muskler, der forårsager netop disse rynker.

Når vi bruger Botox til at fjerne dine næserynker, reduceres rynkerne samtidig med, at vi bevarer din mimik. På den måde ser du stadig naturlig og frisk ud.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Huden mister sin elasticitet med tiden

Rynker kan være både charmerende og karakterskabende. Og de er helt naturlige. Dog vil nogle rynker få os til at se trætte eller bekymrede ud – og de kan få os til at syne ældre, end vi er. Vi kan hjælpe dig til at fremhæve dine smukke og naturlige træk ved at mindske de linjer, som tynger og får dit ansigt til at fremstå ældre.

Når vi ældes, vil huden naturligt miste sin elasticitet. Som følge heraf vil vi i tiltagende grad danne mimiske rynker, såsom eksempelvis næserynker. De mimiske rynker opstår, når ansigtets muskler trækkes sammen og dermed får huden til at folde. Det kan være, når vi griner, eller når vi kniber øjnene sammen mod solen. Sker det gentagne gange, vil disse muskelsammentrækninger danne små skader i huden – det vi kender som rynker. 

En Botox behandling af et sådant område vil lade musklerne slappe af og give huden ro til at regenerere, så de fine linjer udglattes. Vores behandlere er erfarne og kompetente og rådgiver dig, så du kan føle dig tryg under hele forløbet. 

Vi fjerner rynker hurtigt og effektivt

Næserynker kan nemt behandles med ganske små mængder Botox, der nedsætter aktiviteten i de muskler, der forårsager rynkerne. Botox er et ikke-kirurgisk indgreb, der sprøjtes ind i musklen for på den måde at afhjælpe eller forebygge mimiske rynker.

En behandling af næserynker udglatter og opstrammer huden, så du kommer til et se mere frisk og mild ud. Ved gentagne behandlinger vil rynkerne blive permanent mindre synlige, eftersom din hud får bedre mulighed for at regenerere og dermed fremstå smukkere og yngre.

Er rynkerne meget dybe, kan behandlingen suppleres med en Restylane-behandling, som udfylder og udjævner huden.

Kom af med uønskede næserynker med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Lad huden regenerere med Botox

Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser.

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at afslappe musklen. 

Ved gentagne behandlinger vil effekten holde ved i længere og længere tid. Det skyldes, at det vil blive gradvist vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandlinger med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig indenfor få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik