Spring til indholdet
Grundet COVID-19 er vi lukket indtil den 7. februar, men svarer stadig henvendelser på info@derma-lab.dk og +45 6989 6160

Fjernelse af mørke rander med Restylane

Fjernelse af mørke rander uden kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vi hjælpe dig med at komme af med mørke rander under øjnene – også kendt som Tåretrug.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Møder du et træt ansigt, når du ser dig selv i spejlet? Uanset om du er træt eller ej?

Har du mørke rander under øjnene, som du ikke kan komme til livs med make-up? Eller ønsker du blot små forbedringer af øjenhulernes anatomi?

Så kan Restylane være en løsning for dig. Med Restylane kan du komme de mørke rander under øjnene til livs og opnå et væsentligt friskere og sundere udseende.

Med Restylane kan der opnås et flot harmonisk resultat, som giver dit ansigt fornyet energi. For mere information vedrørende selve produktet Restylane, se afsnittet herom.

Hos Dermatology Lab kan vi hjælpe dig af med de mørke rander under øjnene netop ved brug af Restylane.

Behandlingerne udføres af vores professionelle personale, og vi tilbyder altid en gratis konsultation forud for behandlingen.

På den måde kan du møde os, og fortælle os om dine behov og ønsker, forud for din kosmetiske behandling.

Åbningstider

tirsdagLukket
onsdagLukket
torsdagLukket
fredagLukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagLukket

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

De fleste, som har rander under øjnene, har arvet denne tendens. Og det er faktisk især i disse tilfælde, at det sjældent er nok med øjencremer.

Her er der ofte tale om decideret udhulinger i ansigtet rundt om øjnene, hvor creme ikke kan gøre den store forskel. Ligeledes bliver det blot værre med alderen. Her er det nødvendigt med behandling med Restylane.

Hvordan virker Restylane?

Restylane virker på den måde, at det injiceres med en lille fin nål, ind under huden og udfylder vævene under øjnene. På den måde udfyldes udhulingerne/randerne under øjnene og skygger fjernes. I stedet bliver området omkring øjnene mere jævnt og syner mindre mørkt. Det giver dermed et væsentligt friskere og flottere udseende med øjeblikkelig effekt.

Fjernelse af mørke rander under øjnene er en forholdsvis hurtig behandling, hvor du ser en stor effekt med det samme. Behandlinger med Restylane er ikke-permanente, hvorfor behandlingen skal gentages, typisk 1-2 gange årligt.

Vores erfaring er, at folk bliver meget glade for resultatet og kommer igen til behandling, for at holde det flotte resultat ved lige.

Få et friskere udseende med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Årsager til rander under øjnene

Der findes forskellige årsager til de mørke rander under øjnene. En væsentlig årsag er ansigtets form. Rent anatomisk kan ansigtets knogler være formet således, at du kan have skygger fra knoglestrukturen omkring øjnene.

 

Denne skygge-effekt giver mørke områder omkring øjnene – de såkaldte rander. Musklerne omkring øjnene kan ligeledes skinne igennem huden omkring øjnene og få områderne til at syne mørke.

Ansigtets form og struktur er en arvelig egenskab, ligesom alt andet, der vedrører vores udseende. Man kan altså arve tendenser som poser og rander omkring øjnene, men dette er ikke den eneste årsag til den uheldige øjensituation. For mange er det vedkendt, at for lidt søvn kan give både poser og rander under øjnene. I denne situation er det sjældent nødvendigt med behandling med Restylane, da randerne bliver mindre igen, når du får indhentet søvnmanglen. Vil du alligevel have reduceret hævelsen eller randerne under øjnene hurtigt, kan agurkeskiver gøre underværker.

Agurkeskiver virker ved at mindske hævelsen og tilføre huden omkring øjnene fugt. The-poser kan ligeledes mindske denne form for poser og mørke rander under øjnene. Vandet skal selvfølgelig være køligt, og det er bedst at anvende en grøn the. Har du hverken agurk eller the kan noget koldt, som isterninger i et viskestykke eller en klud, anvendes.

Andre årsager til, at der opstår mørke rander under øjnene er væskemangel. Er dette tilfældet, er det selvfølgelig vigtigt, at du får drukket rigeligt med væske, hvilket vil afhjælpe mørkheden om øjnene. Vitamin K-mangel kan ligeledes give mørke rander under øjnene. Flere undersøgelser viser, at øjencremer med vitamin K, samt et andet vitamin kaldet retinol, har stor effekt i at reducere hævelser omkring øjnene samt mørke rander.

Hos Dermatology Lab vil vi derfor anbefale alle at forsøge sig med en øjencreme indeholdende både vitamin K og retinol for at se, om dette kan give den ønskede effekt. Er dette nok til at fjerne de uønskede hævelser eller skygger omkring øjnene, er det jo blot dejligt for dig. Er det ikke nok, skal der desværre mere til – og behandling med Restylane kan blive nødvendigt for at give dig et flottere og friskere udtryk.

Med alderen kan mørke rander under øjnene blive værre. Årsagen til dette er, at vævene omkring øjnene, såvel som alle andre steder, med tiden bliver nedbrudt. Det fedtvæv der normalt er omkring øjnene bliver mindre og knoglekanten der omkranser øjnene træder derfor tydeligere frem. På den måde opstår der skygger. Samtidigt bliver huden med tiden tyndere og mere slap og kan være med til at give et mere træt udtryk.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Uanset hvad de mørke rander under øjnene skyldes, står vi hos Dermatology Lab klar til at tilbyde en gratis konsultation, hvor vi vil vejlede dig på bedste vis til den korrekte behandling for netop dig.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik