Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Farvel til mørke rande og trætte rynkerVi hjælper dig med at se yngre og mere frisk ud

Ser du ældre ud, end du føler dig?

Mørke rande, rynker og poser under øjnene får dig nemt til at se ældre ud, end du faktisk er. Markante rynker og rande er næsten umulige at fjerne med øjencreme, men der findes heldigvis et både nemt, effektivt og prisvenligt alternativ.

Med en filler-behandling under øjnene kan du få et ansigt, der ser yngre og mere veloplagt ud, og så kan du ovenikøbet vinke farvel til alle de dyre anti-age cremer med begrænset effekt.

Hos Dermatology Lab har vi stor erfaring med filler-behandlinger under øjnene, og vores specialuddannede læger og sygeplejersker kan hjælpe dig med at få dit ungdommelige og naturlige udseende tilbage.

Hvor skønt ville det ikke være, hvis du stod foran spejlet en dag og betragtede dine øjne med glæde og stolthed fremfor utilfredshed?

Naturlige resultater

Hos Dermatology Lab har vi fokus på at skabe smukke og harmoniske resultater. Vi løfter til den naturlige grænse – aldrig over. Og vi siger nej til ønsker, hvor vores fagpersonale ikke kan garantere et naturligt smukt resultat.

Når du kigger rundt i gadebilledet, så er det svært at se, om folk har fået hjælp til at reducere deres rynker under øjnene, og det er netop det, vi sigter efter. Dine øjne skal ikke ligne noget, der har været i behandling. De skal passe til dit ansigt og se naturligt smukke og friske ud.

Med en filler-behandling under øjnene kan vi:

  • Udglatte din hud og reducere rynker
  • Reducere poser og mørke rande
  • Gøre dig mere ung, frisk og veloplagt at se på

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

De fleste, som har rander under øjnene, har arvet denne tendens. Og det er faktisk især i disse tilfælde, at det sjældent er nok med øjencremer.

Her er der ofte tale om decideret udhulinger i ansigtet rundt om øjnene, hvor creme ikke kan gøre den store forskel. Ligeledes bliver det blot værre med alderen. Her er det nødvendigt med behandling med Restylane.

Hvordan virker Restylane?

Restylane virker på den måde, at det injiceres med en lille fin nål, ind under huden og udfylder vævene under øjnene. På den måde udfyldes udhulingerne/randerne under øjnene og skygger fjernes. I stedet bliver området omkring øjnene mere jævnt og syner mindre mørkt. Det giver dermed et væsentligt friskere og flottere udseende med øjeblikkelig effekt.

Fjernelse af mørke rander under øjnene er en forholdsvis hurtig behandling, hvor du ser en stor effekt med det samme. Behandlinger med Restylane er ikke-permanente, hvorfor behandlingen skal gentages, typisk 1-2 gange årligt.

Vores erfaring er, at folk bliver meget glade for resultatet og kommer igen til behandling, for at holde det flotte resultat ved lige.

Få et friskere udseende med Restylane!

Bestil tid her

Få drømmesmilet med BetterSmile

Bag Dermatology Lab står også Invisalign-udbyderen BetterSmile. Vi synes nemlig, at det giver mening at se skønhed som en helhed – hvad end det gælder mørke rande under øjnene eller dit smil. Hos BetterSmile skaber vi drømmesmil. Der er mange voksne mennesker, der går rundt og er kede af deres smil, men som ikke ønsker at få rettet tænder med de traditionelle ’’togskinner’’.

Hos BetterSmile retter vi tænder med den avancerede og internationalt anerkendte metode, Invisalign. Invisalign er en diskret skinne i gennemsigtigt materiale, der sidder over dine tænder og retter dem til. På den måde, kan du altså som voksen få rettet dine tænder uden at gå på kompromis med dit udseende. Det er de færreste mennesker, der overhovedet vil lægge mærke til at du har bøjlen på. Vores team hos BetterSmile følger hele din rejse mod drømmesmilet – det er nemlig vigtigt for os, at du altid føler dig tryg under dit behandlingsforløb. Derfor kan du altid kontakte os via mail eller telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål. I første omgang, skal du komme ind til en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor vi vil kigge på dit tandsæt.

Desværre er det ikke alle tandsæt, der egner sig til at blive rettet med Invisalign – det kan være på grund af caries eller andre problemstillinger. Heldigvis er BetterSmile en del af 3 store tandlægeklinikker i København, hvilket betyder, at vi har alle specialister indenfor tænder samlet ét sted. Det er også din sikkerhed for, at du altid vil få den bedste vejledning til lige netop dine tænder. Hvis du vælger at gå i gang med et Invisalign-forløb med BetterSmile, vil din behandlingsplan blive udført af en af verdens bedste Invisalign-behandlere, der også er ortodontist.

Nok er udseendet vigtigt, men det funktionelle er mindst lige så vigtigt, og vi vil på ingen måde gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde med dit smil. Lyder en Invisalign-behandling med BetterSmile som noget for dig? Så kan du læse mere om os her, vores priser og muligheder for finansiering her eller se en masse flotte resultater her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Årsager til rander under øjnene

Der findes forskellige årsager til de mørke rander under øjnene. En væsentlig årsag er ansigtets form. Rent anatomisk kan ansigtets knogler være formet således, at du kan have skygger fra knoglestrukturen omkring øjnene.

Denne skygge-effekt giver mørke områder omkring øjnene – de såkaldte rander. Musklerne omkring øjnene kan ligeledes skinne igennem huden omkring øjnene og få områderne til at syne mørke.

Ansigtets form og struktur er en arvelig egenskab, ligesom alt andet, der vedrører vores udseende. Man kan altså arve tendenser som poser og rander omkring øjnene, men dette er ikke den eneste årsag til den uheldige øjensituation. For mange er det vedkendt, at for lidt søvn kan give både poser og rander under øjnene. I denne situation er det sjældent nødvendigt med behandling med Restylane, da randerne bliver mindre igen, når du får indhentet søvnmanglen. Vil du alligevel have reduceret hævelsen eller randerne under øjnene hurtigt, kan agurkeskiver gøre underværker.

Agurkeskiver virker ved at mindske hævelsen og tilføre huden omkring øjnene fugt. The-poser kan ligeledes mindske denne form for poser og mørke rander under øjnene. Vandet skal selvfølgelig være køligt, og det er bedst at anvende en grøn the. Har du hverken agurk eller the kan noget koldt, som isterninger i et viskestykke eller en klud, anvendes.

Andre årsager til, at der opstår mørke rander under øjnene er væskemangel. Er dette tilfældet, er det selvfølgelig vigtigt, at du får drukket rigeligt med væske, hvilket vil afhjælpe mørkheden om øjnene. Vitamin K-mangel kan ligeledes give mørke rander under øjnene. Flere undersøgelser viser, at øjencremer med vitamin K, samt et andet vitamin kaldet retinol, har stor effekt i at reducere hævelser omkring øjnene samt mørke rander.

Hos Dermatology Lab vil vi derfor anbefale alle at forsøge sig med en øjencreme indeholdende både vitamin K og retinol for at se, om dette kan give den ønskede effekt. Er dette nok til at fjerne de uønskede hævelser eller skygger omkring øjnene, er det jo blot dejligt for dig. Er det ikke nok, skal der desværre mere til – og behandling med Restylane kan blive nødvendigt for at give dig et flottere og friskere udtryk.

Med alderen kan mørke rander under øjnene blive værre. Årsagen til dette er, at vævene omkring øjnene, såvel som alle andre steder, med tiden bliver nedbrudt. Det fedtvæv der normalt er omkring øjnene bliver mindre og knoglekanten der omkranser øjnene træder derfor tydeligere frem. På den måde opstår der skygger. Samtidigt bliver huden med tiden tyndere og mere slap og kan være med til at give et mere træt udtryk.

Bestil tid til din gratis forundersøgelse i dag

Uanset hvad de mørke rander under øjnene skyldes, står vi hos Dermatology Lab klar til at tilbyde en gratis konsultation, hvor vi vil vejlede dig på bedste vis til den korrekte behandling for netop dig.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Jannie J. Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik