Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Løft af tunge øreflipper med Restylane

Løft af øreflipper uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores behandling af tunge øreflipper hjælpe dig, der er kosmetisk generet af dette.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Få et friskere udseende med et løft af tunge øreflipper.

Mange af os skænker ikke vores øreflipper mange tanker, indtil de begynder at vise tegn på aldring. Med alderen bliver vores øreflipper nemlig tyndere, fladere og mere udstrakte. Linjer og rynker vil også vise sig, ligesom at øreflipperne vil hænge mere. Dette påvirker hele ørets form og kan få ørerne til at se større ud og i ubalance med ansigtet.

Heldigvis kan dette dog afhjælpes. Ligesom behandling med filler kan hjælpe med at udglatte huden i ansigtet og give et ungt og friskt udtryk, er det også muligt at få et par gamle og triste øreflipper til at fremstå smukke og unge. Du behøver ikke et kirurgisk indgreb for at opnå et forynget udseende af dine øreflipper.

Over tid mister huden helt naturligt sin elasticitet, hvorved den bliver trist og rynket. Dette sker naturligvis også ved ørerne og øreflipperne. Især på folk, der i mange år har båret tunge øreringe. Forklaringen er, at vores hud består af lag, der indeholder fibrene elastin og collagen. Det er disse proteiner, der arbejder for at holde vores hud sund og ungdommelig ved at holde den elastisk og bibeholde fugt.

Når elastin og collagen med tiden naturligt mindskes, er effekten således, at vores hud begynder at udtørre og blive tyndere og rynket. Uden nok af disse to proteiner er huden ikke i stand til at opretholde sin elasticitet, hvilket blandt andet kan komme til syne på øreflipperne i form af, at de bliver længere, mere hængende, tynde, tørre og med rynker.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Filler giver fylden igen – helt uden kirurgi

En behandling med filleren Restylane kan afhjælpe problemet med for tunge øreflipper. Nøjagtigt som ved ansigtet, er vi i stand til at genskabe et yngre og mere livligt udtryk ved at forbedre øreflipperne.

Vi injicerer Restylane for at udglatte huden i området, gøre vævet mere fyldigt og give øreflipperne et løft, så de igen fremstår ungdommelige og friske.

Behandlingen med filler kan også hjælpe med at mindske øreringehullet i øret, hvis det er blevet for stort og udstrakt af mange års tunge øreringe.

Hvad er Restylane?

Restylane er en filler, der i form af en klar gel består af vand og hyaluronsyre (typisk 98 % vand og 2 % hyaluronsyre), som kan injiceres i hudens øverste lag.

Èn af fordelene ved Restylane er, at hyaluronsyre findes naturligt i hudens bindevæv. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der binder væske, hvorfor det har en unik evne til at udvide vævet og give en volumegivende og udglattende effekt.

Det betyder også, at hyaluronsyren helt naturligt nedbrydes i kroppen. Fillerbehandlingen virker ved skabe volumen under huden og dermed udglatte linjer og rynker samt give øreflipperne mere fylde. Samtidig betyder denne fylde også, at øreflipperne automatisk løfter sig og ikke længere vil hænge.

Få et øreflipløft med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Skånsom og sikker behandling

Med vores behandling af tunge øreflipper med Restylane, vil du kunne se effekten med det samme. Dog vil det endelige resultat først vise sig til fulde efter et par uger, når filleren er faldet til i øreflippen.

Behandlingen kræver ingen særlig forberedelse, varer cirka en halv time og giver ingen voldsomme bivirkninger. Du kan vende tilbage til arbejde eller andre gøremål med det samme.

Der er ikke tale om en permanent behandling, idet kroppen lige så langsomt nedbryder hyaluronsyren. Den gennemsnitlige effekt varer cirka seks til otte måneder. Herefter er en ny behandling nødvendig. Ved gentagende behandlinger ved Restylanefiller vil effekten dog holde i længere tid.

Behandling med Restylane er en ganske skånsom og sikker behandling. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede, og udføres udelukkende af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik