Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Behandling af linjer på brystkassen med Restylane

Udglat linjer uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at behandle tydelige linjer på brystkassen.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Huden på brystkassen er sart, og er derfor modtagelig overfor skadelige påvirkninger af huden. 

Når vi ældes, begynder der så småt at tegne sig små fine linjer på brystet, der med tiden kan blive dybere og dybere. Det skyldes, at vores kollagen-produktion falder og hudens elasticitet forringes.

Det er helt naturligt og kan resultere i både charmerende og karakterskabende linjer. Men nogle af de rynker, der opstår, er mindre flatterende og kan få dig til at syne ældre, end du i virkeligheden er.

De generende rynker opstår ikke kun i ansigtet. Linjer på brystkassen er en almindelig følge af aldringsprocessen. Huden på brystet er nemlig både sart og fin, og er ofte det område, der er allermest udsat for solens stråler, som bekendt er med til at accellerere aldringsprocessen.

Det er derfor ikke mærkeligt, at huden i dette område kan komme til at syne trist og ældet. Især kvinder er ofte kede af at gå i udringede v-udskæringer, hvis de oplever, at huden ikke længere føles smuk i området, hvilket kan påvirke ens selvtillid og selvværd.

Heldigvis kan vi effektivt give huden på brystet en foryngende behandling.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Foryngende behandling, der effektivt reducerer rynker og linjer på brystkassen

Ved hjælp af små injektioner med den ikke-permanente filler Restylane kan vi effektivt behandle rynker og linjer på brystkassen.

Behandlingen booster og forynger huden ved at udglatte linjerne indefra. Restylane, som består af vand og hyaloron, er et naturligt middel, og effekten holder i cirka et år. Huden bliver markant yngre og sundere at se på. Og behandlingen er, udover at være effektiv, også fuldstændigt sikker.

Vi kan hjælpe dig med effektivt at reducere linjer og rynker på brystkassen, så huden igen ser frisk og ung ud. Behandlingen foretages af vores erfarne og kompetente behandlere, som rådgiver dig, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Udglat rynker med Restylane

Restylane er en filler, der injiceres i huden med en lille nål. Midlet består af 98 % vand og 2 % hyaloron, som jo allerede findes helt naturligt i huden. Det er således en behandling, der forynger huden og skaber volumen helt naturligt.

Restylane anvendes til at udglatte rynker og linjer indefra, ligesom det kan genskabe volumen, hvor det måtte ønskes. Et asymmetrisk ansigt kan ligeledes korrigeres med Restylane.

Midlet er ikke permanent og nedbrydes langsomt, hvorfor behandlingen holder i cirka et år.

Få udglattet uønskede rynker med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Restylane er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik