Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Laserbehandling med Ellipse Frax 1550 laser

Laserbehandling til byens (måske) bedste priser!

Vores laserbehandlinger starter fra kun 1.750 kroner. Se vores fulde prisliste, ved at klikke her.


 

Hos Dermatology Lab, tilbyder vi laserbehandling i form af behandling med Ellipse Frax 1550 laser. Denne sikre og gennemprøvede teknik, er idéel til at forskønne huden, og kan anvendes til en lang række forskellige behandlinger.

Oplev eksempelvis hvordan Ellipse Frax 1550 kan friske din hud op, eller få behandlet alt fra operationsar til strækmærker og fine rynker med teknikken.

Laserbehandling med Frax 1550 laser

Vi tilbyder blandt andet:

  • Behandling af strækmærker
  • Behandling af ar efter akne, operationsar og andre artyper
  • Forbedring af hudstruktur
  • Behandling af fine linjer og rynker

Vores top-moderne behandlingslokaler, ligger som en del af Illum København.

Første skridt mod en laserbehandling, er at bestille en gratis forundersøgelse, hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Bestil tid til gratis forundersøgelse her

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Frax 1550 er en non-ablativ laserbehandling, der kan bruges til at behandle fine rynker, mindske grov hudstruktur og opstramme huden. Frax 1550-behandling kan også bruges for at reducere strækmærker og ar efter akne og kirurgi.

Laserstrålerne fra Frax 1550-laseren, når ca. 1 mm. ned i huden, hvor de laver en punktvis mikroskopisk opvarmning. Dette stimulerer hudens egne genopbygningsprocesser, hvorved der dannes nyt bindevæv i huden.

En klar fordel ved denne behandlingsform, set i forhold til eksempelvis fraktioneret CO2-laserbehandling, er at hudbarrieren efterlades intakt. Helt konkret betyder det, at du undgår sårdannelse og dertilhørende helingstid.

Gratis og uforpligtende forundersøgelse

Før selve behandlingen kan foretages, skal du til forundersøgelse på vores klinik. Forundersøgelsen har blandt andet til formål at se, om en laserbehandling med Ellipse Frax 1550, er den rette behandlingsform for dig.

Under forundersøgelsen vil sygeplejersken blandt andet se på din hud, og forventningsafstemme med dig, hvilke behandlingsresultat som det er muligt at opnå. Sygeplejersken vil også fortælle dig, hvor mange behandlinger som du skal forvente, og dermed også hvilken pris behandlingsforløbet forventes at løbe op i.

Forundersøgelsen og tilrettelæggelsen af et individuelt behandlingsforløb, er altid 100% gratis og uforpligtende. Du kan derfor helt risikofrit bestille tid hos os, til en gratis forundersøgelse. Du booker let en tid der passer i vores online bookingmodul.

Sådan foregår behandlingen

Forud for laserbehandlingen med Frax 1550, vil vi påføre en smertestillende creme. Dette sker for at reducere ubehaget under behandlingen.

Når cremen har haft tid til at virke, startes behandlingen. Et laserhoved med en lille rulle, køres hen over huden i flere sekvenser. Mange patienter oplever i denne forbindelse en varm prikkende fornemmelse, mens få patienter kan føle dette, som en let og kortvarig smerte.

Til slut påføres en kølende og beroligende creme.

Alt efter hvilket behandlingsområde der er tale om, skal behandlingen typisk gentages 2-5 gange.

Det er utrolig vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du besøger os. Derfor udvælger vi vores personale med omhu, og sørger desuden for at behandlingerne kun udføres af veluddannet og akkrediteret personale.

Bestil tid her

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid