Spring til indholdet
Grundet COVID-19 er vi lukket indtil den 7. februar, men svarer stadig henvendelser på info@derma-lab.dk og +45 6989 6160

Smuk læbeforstørrelse med Restylane

Læbeforstørrelse med Restylane

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig til at få de læber du altid har drømt om.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

Før og efterbillede

Få smukke, fyldige læber med Restylane.

Savner du fylde i dine læber? Vil du gerne have lidt mere volumen at kysse din udkårne med? Kan du efterhånden ikke længere genkende dit eget spejlbillede og de små triste, tynde streger – engang så voluminøse – der omgiver din mund?

Læberne er noget af det mest karakteristiske ved ansigtet. Og især for kvinder er de forbundet med sensualitet og ungdommelighed. De kan være feminine og indbydende og er – foruden øjnene – noget af det første, vi lægger mærke til ved andre mennesker og noget af det, der hver især giver os karakter og er med til at skabe netop vores udtryk.

Derfor er det også rarest at have det godt med sine læber og føle, at de fremstår smukke og harmoniske. Med vores Restylane-behandling kan du opnå netop dette. Vi kan give form og fylde til dine læber, som du ønsker det.

Vi kan give læberne et mere prominent udtryk ved at lægge fylde langs læbekanten eller gøre læberne mere fyldige helt generelt ved at placere filleren dybere, så de samlet opnår mere volumen.

Med alderen mister læberne deres volumen og elasticitet – og læbekanten bliver mindre defineret. Det kan vores behandling rette på. Derudover kan vi med Restylanebehandling korrigere asymmetri eller blot give den ønskede form til dine læber. Eksempelvis er der mange, der ønsker mere hjerteformede læber med en smuk, markeret amorbue.

Foruden at give fylde eller ændre formen på læberne, vil Restylane også udglatte læberynker og dermed give et foryngende resultat.

Åbningstider

tirsdagLukket
onsdagLukket
torsdagLukket
fredagLukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagLukket

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Du skal bestemt ikke lade dig skræmme af de karikerede ”duck faces” og meget kunstige resultater, du måske har set florere på nettet. Det er muligt at opnå et ganske diskret resultat, og vi tager altid udgangspunkt i netop dine læber og deres naturlige form, fordeling og volumen, så det blot er en forskønnelse af disse, du vil opleve. Så du – og evt. din udkårne kyssepartner – stadig kan genkende dem.

Restylane er en filler, der i form af en klar gel består af vand og hyaluronsyre (typisk 98 % vand og 2 % hyaluronsyre), som kan injiceres i hudens øverste lag samt i læberne. Èn af fordelene ved Restylane er, at hyaluronsyre findes naturligt i hudens bindevæv. Der er altså allerede helt naturligt i læberne.

Dog forsvinder mængden af naturlig hyaluronsyre med alderen, hvormed læberne langsomt mister deres fylde. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der binder væske, hvorfor det har en unik evne til at udvide vævet og give en volumegivende og udglattende effekt. Det betyder også, at hyaluronsyren helt naturligt nedbrydes i kroppen.

Skånsomme behandlinger

Med vores læbebehandling med Restylane oplever du effekt med det samme. Dog vil det endelige resultat først vise sig til fulde efter et par uger, når filleren er faldet til. Desuden kan man opleve lidt rødme og hævelse i starten.

Behandlingen kræver ingen særlig forberedelse, varer cirka en halv time og giver ingen voldsomme bivirkninger. Der er ikke tale om en permanent behandling, idet kroppen lige så langsomt nedbryder og udskiller hyaluronsyre. Den gennemsnitlige effekt varer cirka fire til seks måneder. Herefter er en ny behandling nødvendig. Ved gentagende behandlinger med Restylane vil effekten dog holde i længere tid.

Læbebehandling med filler kan anvendes af såvel mænd som kvinder i alle aldre – og bliver tilpasset lige nøjagtigt dine læber, ansigt og ønsker, så du får det resultat, du drømmer om. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede, og udføres udelukkende af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Få smukke læber med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik