Spring til indholdet
Grundet COVID-19 er vi lukket indtil den 7. februar, men svarer stadig henvendelser på info@derma-lab.dk og +45 6989 6160

Reducer kragetæer med Botox

Reducer kragetæer omkring øjnene med Botox

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at reducere uønskede kragetæer rundt om øjnene.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Når vi bliver ældre, ændrer ansigtet langsomt karakter.

Det skyldes blandt andet, at huden helt naturligt mister sin elasticitet og begynder at danne rynker. Nogle af disse rynker kan være charmerende og understrege vores bedste træk, mens andre – såsom eksempelvis kragetæer omkring øjenene -kan få os til at se ældre ud, end vi egentlig føler os.

En hudforyngende behandling reducerer de linjer og furer, som tynger dit ansigt, samtidig med at den bevarer din mimik og dine smukke naturlige træk, så du fremstår lige så ung og frisk, som du føler dig.

Det er altså helt normalt, at vores hud med tiden danner tiltagende mimiske rynker, såsom eksempelvis kragetæer om øjnene. Det sker, når vi griner og smiler, fordi vi gentagne gange spænder op i samme område. Hver gang vi spænder op i samme område, folder huden de samme steder.

På sigt vil disse muskelsammentrækninger skabe mindre skader i huden der, hvor den foldes. Det er det, vi kender som rynker. Og selvom de kan være charmerende og tegn på smil og glæde, kan furerne blive så dybe, at de er generende.

Måske føler du, at såkaldte kragetæer omkring øjnene får dig til at se ældre ud, end du i virkeligheden er.

Åbningstider

onsdagLukket
torsdagLukket
fredagLukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagLukket
tirsdagLukket

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Kom kragetæerne til livs med Botox

Kragetæer omkring øjnene kan nemt behandles ved brug af lægemidlet Botox, som virker muskelafslappende og dermed giver huden tid til at regenerere. Behandlingen, som kun tager få minutter, foregår ved, at huden afrenses, og små doser botox injiceres.

Den fulde effekt opnåes efter cirka 10-14 dage. Når musklerne i området mister deres kraft, vil huden langsomt udglattes. Dermed reduceres de linjer, som får dig til at se ældre ud, samtidig med at dine smukke, naturlige træk fremhæves.

Behandlingen er en sikker og skånsom behandling, der udelukkendes udføres af erfarne og kompetente behandlere. Du kan derfor føle dig helt tryg hele vejen igennem forløbet.

En hurtig og effektiv behandlingsmetode

Kragetæer kan nemt behandles med ganske små mængder Botox, der nedsætter aktiviteten i de muskler, der forårsager rynkerne. Botox er et ikke-kirurgisk indgreb, der sprøjtes ind i musklen for at blokere nervesignalerne og dermed afhjælpe eller forebygge mimiske rynker. 

En behandling af kragetæer udglatter og opstrammer huden, så du kommer til et se mere frisk og mild ud. Ved gentagne behandlinger, vil rynkerne blive permanent mindre synlige, eftersom din hud får bedre mulighed for at regenerere, hvilket resulterer i, at huden vil fremstå både smukkere og yngre.

Er rynkerne allerede blevet dybe, kan behandlingen suppleres med restylane filler, som udfylder og udjævner. 

Få din friske og ungdommelige hud tilbage med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Lad huden regenerere med Botox

Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser. 

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at påvirke nervesignalerne og dermed afslappe musklen. Nøjagtigt som ved resten af kroppen, forårsager længere inaktivitet i en muskel også en mindre muskel, der tager længere tid at træne op igen.

Derfor vil du opleve, at gentagne behandlinger resulterer i, at effekten holder ved i længere og længere tid. Det skyldes, at det gradvist vil blive vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling af kragetæer med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig indenfor få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse. 

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger altid for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi nærmere på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat. 

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik