Spring til indholdet
Grundet COVID-19 er vi lukket indtil den 7. februar, men svarer stadig henvendelser på info@derma-lab.dk og +45 6989 6160

Klub Dermait's our little secret

I Klub Derma har vi samlet fordele, forkælelser, spændende VIP-events samt gode tilbud

Klub Derma koster dig ikke én eneste krone!

Tværtimod kan du spare penge, som medlem af kundeklubben.
Det er vores måde at sige tak, til vores mange loyale kunder.

Tilmeldingskampagne til Klub Derma medlemmer!

Lige nu får alle nye kunder 500,- i velkomstrabat*.

 

*) kan ikke kombineres med andre rabatter, kampagner eller fordele. Du skal være ny kunde hos Dermatology Lab og ikke have fået behandlinger før, for at kunne få 500,- kr rabat. De 30 % gælder ved den 3. behandling af Botox og Restylane, som du har betalt til fuld pris. 

Ved at tilmelde dig Klub Derma samtykker du til, at Dermatology Lab må sende dig information, kampagner og tilbud via e-mail. Du er i den forbindelse underlagt vores privatlivspolitik, når vi behandler dine personoplysninger. For at få adgang til medlemsfordelene, er det obligatorisk at vi må sende nyhedsmails herom.

Dit samtykke og tilmelding til Klub Derma kan til enhver tid trækkes tilbage, ved at melde dig ud af Klub Derma. Ønsker du at melde dig ud af Klub Derma, kan du kontake os via e-mail eller telefon samt ved fysisk fremmøde. Du har også mulighed for at melde dig ud, ved at trykke på udmeld-linket, som du finder i vores tilbuds- og nyhedsbreve.