Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Markering og løft af kindben med Restylane

Markering og løft af kindben uden kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med markering og løft af dine kindben.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Er du utilfreds med formen på dit ansigt? Har du et relativt rundt, eller ovalt ansigt? Eller måske en mere firkantet ansigtsform?

Med Restylane kan du bryde ansigtsformen og markere kindbenene, som giver dit ansigt en flot harmonisk og feminin form. Det kan også være, at du tidligere har haft flotte høje kindben, men at de med tiden er blevet mindre og mindre markante.

Med årene bliver vævene ved kindbenene, ligesom alle andre steder, mere og mere slappe og tyngdekraften sætter ind. Årsagen til dette er, at mange af de substanser som vævene består af, nedbrydes med årene, hvorfor vævene får mindre og mindre substans i sig.

Dette gør, at fylden og elasticiteten i vævene bliver mindre, hvorved vævene bliver mere slappe at se på. Med tiden kan høje markante kindben derfor blive mindre markante og falde længere ned i ansigtet. På den måde bliver den midterste del af ansigtet mere indsunket at se på og naturlige ansigtsfurer, som f.eks. naso-labialfurene, der løber fra næseborene til mundvigene, bliver tydeligere.

Ved igen at løfte kindbenene med Restylane kan hele midteransigtet syne yngre og friskere og give hele dit udseende og udtryk et løft.

Har du meget dybe rynker i ansigtet, kan behandlingen kombineres med både Botox og Restylane lokalt omkring rynkerne, alt efter hvad du ønsker at opnå med dit udseende.

Vores erfaring er, at der kan ske store kosmetiske forandringer med Restylane, men i nogle tilfælde kan kirurgisk ansigtsløft alligevel komme på tale. Dette er især, hvis dit ansigt syner meget hængende, hvorved det optimale resultat ikke altid kan opnås alene med Restylane.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Hvad er Restylane?

Restylane er et anerkendt produkt, der anvendes i et hav af skønhedsbehandlinger i dag. Dette på grund af dets eftertragtede foryngende effekt, hvor det er muligt at opnå banebrydende resultater.

Flere og flere vælger skønhedsbehandlinger med Restylane for at opnå smukke resultater med deres udseende og udtryk. Det er forskelligt fra person til person, hvad man synes er smukt, men for mange kvinder er høje og markante kindben ønsket.

Høje kindben kan give dig et harmonisk, smukt og feminint ansigt og har været et eftertragtet skønhedsideal i flere år. Med Restylane kan dette opnås. For mere information om selve produktet Restylane, se afsnittet herom.

Naturligt resultat

Hos Dermatology Lab står vi til rådighed for at hjælpe dig til at opnå det mest naturlige resultat.

Behandlinger med Restylane sætter store krav til behandleren, som udfører skønhedsbehandlingen. Det kræver nemlig, at man er i stand til at se på ansigtet som en helhed og være i stand til at spotte små uharmoniske træk og ujævnheder i ansigtet. På den måde kan vi som behandlere give vores kunder et harmonisk udseende, der giver hele dit ansigt en smuk fremtoning.

Hos Dermatology Lab har vi dygtiggjort os i ansigtets anatomi og har stor erfaring med at skabe et flot harmonisk ansigt, således at dit spejlbillede kommer til at vise sig som den bedste udgave af dig selv. Vi går på ingen måde på kompromis med resultaterne af vores behandlinger og er først tilfredse, når vores kunder er.

Få markerede kindben med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Altid klar til vejledning

Hos Dermatology Lab står vi klar til at vejlede dig i forhold til vores forskellige skønhedsbehandlinger og i samråd med dig at finde frem til, hvad den optimale behandling er for netop dig.

For at kunne vejlede dig bedst muligt, tilbyder vi en gratis konsultation. Her kan vi høre dine ønsker og behov og svare på alle de spørgsmål, du måtte have. På den måde får vi sammen lavet en plan for din skønhedsbehandling, og du kan trygt herefter, med svar på alle dine spørgsmål, modtage behandlingen af vores professionelle personale.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik