Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Bliv fri for at skære tænder med Botox

Botox i kæberne kan hjælpe dig til at stoppe med at skære tænder

Hos Dermatology Lab kan du få Botox-behandling, der kan hjælpe dig til at stoppe med at skære tænder.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

At skære tænder er helt almindeligt, og mange mennesker lever med denne vane.

Dog er de fleste ikke bevidste om, at de gør det, da det ofte sker om natten, mens de sover. 

På sigt kan det at skære tænder dog have begyndende konsekvenser på både tænder og kæber, da vanen kan resultere i tandslid og kæbesmerter.

Derudover kan det også være både forstyrrende og irriterende for andre. Dette vil typisk være et irritationsmoment for din kæreste eller din ægtefælle, som sover ved siden af og måske bliver holdt vågen af den generende lyd.

Behandlingen vil hurtigt og effektivt sætte en stopper for, at du skærer tænder og dermed beskytte dine tænder og kæber på sigt. Derudover kan behandlingen ligeledes være kærkommen for den, du sover ved siden af. 

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Enkel og effektiv behandling - helt uden brug af kirurgi

Med en enkel og sikker behandling vil det være muligt for os at afhjælpe dig med problemet. Dermed vil du slippe for tandskæren – også om natten. Behandlingen er effektiv og kræver ikke brugen af hverken kirurgi eller større indgreb. Dermed vil det være muligt at stoppe med at skære tænder ved at behandle dine kæber med Botox.

Behandlingen foregår ved, at der injiceres en lille mængde Botox i kæbemusklen, der gør, at kæbemusklen slapper af. Er musklen i kæben afslappet, vil din trang til at skære tænder i løbet af natten reduceres betydeligt.

Behandlingen foretages præcist og sikkert, så det ikke påvirker din tyggeevne. Vores behandlere er både erfarne og kompetente og sørger for at rådgive dig, så du kan føle dig tryg under hele forløbet.

Lad musklerne slappe af med Botox

Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker, men det er også meget almindeligt at bruge til at afslappe kæberne.

Udover kosmetiske behandlinger, bruges botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser.

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at påvirke nervesignalerne og dermed afslappe musklen, hvilket betyder, at du ikke længere føler behov for at skære tænder.

Bliv fri for tænderskæren med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig indenfor få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik