Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

IPL-behandlingSmukke og naturlige resultater

Måske Byens Billigste Priser På IPL-behandling

Hos Dermatology Lab er forundersøgelsen altid 100% gratis og uforpligtende. Hårfjerning starter fra kun 500,- kroner pr. behandling, og pigmentfjernelse, karsprængninger og skinrejuvenation fra 800,- kroner pr. behandling. Se vores fulde prisliste ved at klikke her.


 

Opnå smukke resultater med IPL

Har du uønsket hårvækst, pigmentforandringer, solskader, eller rosacea? Så er IPL måske løsningen for dig.

IPL er en sikker måde at komme disse gener til livs. Hvad end behandlingens formål er at fjerne hår, forbedre huden eller hjælpe dig af med hudgener, der allerede efter få behandlinger kan vise betydelige forbedringer.

Hos Dermatology Lab tilbyder vi IPL-behandlinger af højeste kvalitet udført af vores dygtige personale. Hos os vil du altid blive behandlet i rolige og trygge omgivelser, hvor vi lytter til dine ønsker og behov.

Behandlinger med IPL:

 

Bestil tid til GRATIS FORUNDERSØGELSE her

Vi tilbyder altid vores patienter en gratis forundersøgelse, hvor du sammen med vores hudlæge eller kosmetiske sygeplejerske, kan finde den helt rette behandling til dig

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

IPL står for intense pulsed light og er en teknologi, der anvendes af kosmetiske sygeplejersker og læger til at udføre forskellige hudbehandlinger, herunder hårfjerning, behandling af pigmentpletter, solskader og behandling af dermatologiske sygdomme som akne og rosacea.

Når der foretages behandling med IPL, bruger man et håndholdt apparat, der udsender en lyspuls.

Lyset sendes gennem huden og opfanges af såkaldte chromophorer, som er emner i huden, der er i stand til at omdanne lys til varme.

Når dette sker, opvarmes chromoforerne til destruktion og reabsorberes af kroppen, hvilket betyder, at hår, rødme eller mørke pletter fjernes.

IPL og laser er ikke det samme

Mange tror, at IPL og laser er det samme. De to behandlingsformer har mange ligheder, men behandler på hver deres måde.

Mens laser ofte kræver mange behandlinger over lang tid for at opnå det ønskede resultat, er IPL mere effektivt. IPL-lysstrålen er nemlig målrettet flere hår end de relativt små områder som laserbehandlingen er målrettet.

Da IPL kan behandle et større område ad gangen end laserbehandling, er det en mere effektiv metode til eksempelvis at fjerne hår på større områder.

Ufarlig behandling

Behandling med IPL er en veldokumenteret og effektiv behandlingsmetode.
Når behandling med IPL bliver foretaget af kyndigt personale under sikre forhold, er behandling ganske ufarlig.

Lyset, der dannes under behandlingen, ligger udelukkende i det såkaldte røde spektrum, hvilket betyder, at energien ikke bevæger sig ned i de dybeste hudlag.

Hos Dermatology Lab har vi altid sikkerhed i højsædet, og vi vil derfor aldrig påbegynde en behandling, hvis der er den mindste risiko forbundet med behandlingen.

Bestil tid her

IPL kan udføre mirakler

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Hvad kan IPL gøre for mig?

Kom de synlige karsprængninger til livs

Karsprængninger er en helt naturlig del af det at blive ældre. De kan også forekomme, hvis man har opholdt sig for meget i solen. Karsprængningerne viser sig oftest på næse og kinder, men kan også sagtens vise sig alle andre steder på kroppen. Folk, der har døjet med hudsygdommen Rosacea, oplever også ofte, at de får karsprængninger forskellige steder på kroppen.

Med en IPL-behandling mod karsprængninger kan du hurtigt, effektivt og skånsomt komme dine karsprængninger til livs. IPL-behandlingen går ind og påvirker og opvarmer de ødelagte blodkar, som er grunden til de synlige karsprængninger, hvorefter karrene lukker sig sammen og forsvinder.

 

Effektiv hårfjerning

Uønsket hårvækst kan være særdeles generende. Uønsket hårvækst er bestemt af gener, men kan også komme som følge af sygdomme eller medicinindtag. IPL er en hurtig og sikker måde at fjerne uønsket hårvækst og kan gøre dig fri af barbering, voksning, røde knopper og indgroede hår for altid.

Når man skal fjerne uønsket hår med IPL, går lyskilden fra laseren ind og fanger pigmenteringen i hårsækken, hvorefter hårsækken destrueres. Det kan kræve mere end én behandling at komme helt af med hårsækkene, da de godt kan gemme sig under de destruerede hårsække.

 

Slut med pigmentpletter

Pigmentpletter kan ramme os alle og kan forekomme som følge af forskellige faktorer. Pigmentpletterne kan opstå som følge af solskader, i forbindelse med graviditet eller i takt med at vi ældes.

Når huden bliver udsat for sollys, begynder de pigmentdannede celler, der er beliggende på overgangen mellem overhuden og læderhuden at producere for meget pigment. Dette gør, at huden vil syne mørkere end andre steder.

IPL-behandling er en effektiv og præcis måde at komme pigmentpletterne til livs. Når lyset fra IPL trænger ind i huden opsuges det af de mørke pletter, hvor lyset omdannes til varme. I løbet af behandlingen vil disse celler, der indeholder det farvede område, blive ødelagt.

 

Hudforyngelse med IPL

Sol, hudsygdomme og aldring kan alle være årsager til uregelmæssigheder i ansigtet og på kroppen. Disse uregelmæssigheder kan vise sig som rynker, ar efter akne eller synlige blodkar. Desuden kan huden miste sin teint, føles mindre fast og miste sin glød i takt med at vi ældes.

IPL er en effektiv måde at forbedre hudens udseende på, så du vil føle, at din hud fremstår mere ungdommelig og spændstig. Behandlingen sikrer et langvarigt resultat i modsætning til andre behandlinger, der kun giver kortsigtede resultater. Lyset i IPL fanger de steder i huden, hvor der produceres kollagen, hvilket vil hjælpe med at udfylde linjer og rynker samtidig med at rødme og misfarvninger reduceres.

 

Bestil tid her

Helbredstjek
1. trin

I forbindelse med konsultationen vil vi udføre et helbredstjek, så vi sikrer os, at der ingen problemer kan opstå med behandlingen. Du kan med fordel, forud for konsultationen, udfylde en helbredserklæring (Link).

Vi vil ligeledes tage billeder behandlingsområdet, som vi kan anvende til at bedømme resultaterne af din behandling. På den måde kan du selv se, hvilken forandring IPL kan gøre for dig.

Efter konsultationen skal du ifølge lovgivningen have 2 dages betænkningstid, hvorefter behandlingen kan begynde. Behandlingerne kan uddelegeres og derfor udføres af alle i vores professionelle team.

Behandling
2. trin

Når du kommer til behandling IPL, startes der med en desinficering (rensning) af det område, som skal behandles.

Herefter vil behandlingen påbegyndes med vores kvalitetssikre IPL-udstyr.

Behandlingen er meget hurtigt overstået, og du vil ikke opleve det store ubehag. Du kan mærke en varme i huden, men behandlingen er næsten smertefri og 100% sikker.

Symptomer efter
3. trin

Efter behandlingen er det helt normalt, at området kan være rødt og hæve let op. Området kan ligeledes være lidt ømt.

Dette er som nævnt helt normalt, og du skal derfor ikke være bekymret over det, hvis det sker for dig.

I løbet af få dage efter behandlingen, vil symptomerne forsvinde helt.

Gratis kontrol
4. trin

Nogle uger efter behandlingen tilbyder vi en gratis kontrol af behandlingen. Dette gør vi for at se, om det ønskede resultat er opnået og for at høre, om du er tilfreds med resultatet.

Der tages igen billeder, så vi kan sammenligne resultatet med udgangspunktet.

Vi oplever generelt, at folk er meget tilfredse og glade for resultaterne og kommer igen til genbehandlinger og nye typer af behandlinger, udført af vores professionelle team.


Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Kom til en gratis og uforpligtende konsultation

Det kan for mange være en stor beslutning at få lavet en kosmetisk behandling for første gang. Der kan være mange bekymringer og tanker omkring det i forhold til, om resultatet bliver, som man går og drømmer om.

Hos Dermatology Lab har vi fuld forståelse for, at der er mange overvejelser omkring behandlingerne, og vi tilbyder derfor en gratis konsultation, som kan give dig svar på de spørgsmål, du måtte have.

Det er ligeledes vigtigt, at du føler dig tryg i vores hænder, så du går til og fra behandlingerne med ro i maven. Hos Dermatology Lab vægter vi tryghed og fortrolighed meget højt – faktisk på lige fod med at yde behandlinger af højeste kvalitet. Vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan for, at du får svar på de spørgsmål, du måtte have og føler dig tryg og godt tilpas hos os.

God kemi er en væsentlig ting, hvorfor det kan være en god idé at besøge flere forskellige klinikker og forhøre sig om behandlingerne. På den måde kan du, ud fra din mavefornemmelse, udvælge det sted, du føler dig tryggest ved. Hvis du beslutter dig for at modtage behandling hos os, lover vi at gøre alt, hvad vi kan for, at du får den bedste oplevelse og behandling hos os.

 

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik