Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Skin Rejuvenation med IPL

Mild, hudforyngende behandling

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med en mild, hudforyngende behandling.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Skin Rejuvenation er en af de sikreste kosmetiske behandlinger, der reducerer rødme, pigmentpletter og solskader, samt stimulerer kollagen i huden – alt sammen på samme tid.

Der er til stadighed flere mænd og kvinder, der ønsker at få deres hud til at se mere ungdommelig og frisk ud.

Det behøver ikke at kræve dyre, komplekse operationer at forny hudens udseende. Med IPL Skin Rejuvenation kan man på en nem og skånsom måde få huden til at syne yngre, mere spændstig og frisk.

Skin Rejuvenation stimulerer væksten af kollagen i de dybe hudlag, hvilket vil øge volumen og elasticiteten i huden. Fine linjer og rynker formindskes, porerne bliver mindre synlige og den lidt kedelige hud, man kan få som følge af, at man ældes, bliver lysere og yngre at se på.

IPL Skin Rejuvenation er en både sikker og effektiv måde at behandle din hud på. Da behandlingen er forholdsvis enkel og ligetil – uden bekymringer med hensyn til bivirkninger – bliver IPL fortsat mere og mere udbredt.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Lysenergibølger der giver resultater

IPL står for Intense Pulsed Light. Behandlingen er bygget på en teknologi, som via lysenergibølger styrker og stimulerer hudens egne celler og bindevæv, samtidig med at den korrigerer ujævnheder og fjerner karsprængninger.

Huden får et boost indefra og vil efter behandling fremstå glattere, friskere og mere jævn. Behandlingen er særligt effektiv i ansigtet, på halsen, brystet og hænderne.

I forbindelse med behandlingen kan der efterfølgende forekomme gener. De mest almindelige er rødme og en varm fornemmelse på de behandlede områder. Der kan ligeledes opstå hævelse. Generne er helt almindelige, og næsten alle vil opleve dem. Dog vil de forsvinde igen efter 3-4 dage.

Opnå hudforyngelse med IPL!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med sikkerheden i top

Alle vores behandlinger udføres af uddannede læger og sygeplejersker for at sikre, at du altid bliver behandlet under maksimal sikkerhed. Skin Rejuvenation er en skånsom og effektiv behandling.

Behandlingen giver ingen til få eftervirkninger som dog hurtigt aftager igen. Alt dette vil vi naturligvis informere dig grundigt om til en gratis forundersøgelse. Her taler vi også om, hvilket resultat du ønsker, og hvordan vi skal opnå lige præcis dit ønske.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik