Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Effektiv pigmentfjernelse med IPL

Genskab en ensartet og smuk hud med IPL

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig af med dine uønskede pigmentpletter.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Vi kender alle til brune pletter, pigmentforandringer, hormonpletter, leverpletter og fregner – hvis ikke vi kender det fra egen krop, så kender vi nogen som har dem.

Med alderen begynder en naturlig fremtræden af f.eks. brune pletter, pigmentforandringer og leverpletter. Oftest fremtræder de på huden som følge af rigelig soldyrkning, mens gener som hormonpletter og pigmentforandringer kan træde frem i forbindelse med graviditet eller hormonbehandling.

De pigmentdannede celler, som er beliggende på overgangen mellem overhuden og læderhuden, begynder at producere for meget pigment, hvilket resulterer i, at huden bliver mørkere end normalt.

Særligt øges pigmentpletter i takt med, at vi bliver ældre. Det ses også ofte, at kvinder oplever at få pigmentpletter under graviditet. Det skyldes, at huden reagerer kraftigere på solpåvirkning under graviditet end ellers, og derved øges dannelsen af pigment.

Heldigvis kan IPL komme de forskelligartede pletter til livs, så du igen kan få en smuk, ensartet og frisk hud. IPL-behandlingen er en effektiv og skånsom måde at fjerne eller mindske pigmentpletter på. Resultatet vil ofte vise en langt mere ensartet og glat hud.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

En behandling for alle

IPL-behandlingen kan anvendes på alle, der måtte føle sig kosmetisk generet af pigmentforandringer, brune pletter, hormon pletter, leverpletter eller fregner.

Behandlingen vil mindske de synlige pletter, så man opnår en mere ensartet overflade, forbedring af hudstrukturen og reducering af porer, samtidig med at behandlingen booster huden, så din hud vil fremstå smukkere og friskere end før.

Allerede efter første behandling vil du kunne se en tydelig reduktion af de uønskede pletter på det behandlede område. Hudens struktur vil være forbedret, og huden vil se glattere og mere ensartet ud.

Lysenergibølger, der virker

IPL står for Intense Pulsed Light. Behandlingen er bygget på en teknologi, som via lysenergibølger søger og absorberes i de ujævne farver i huden. Idet lysbølgen rammer det farvede område, udvikles energien til en varme, der destruerer misfarvningen i huden.

Ved behandling af pigmentforandringer absorberes lysbølgerne i selve pigmentet, hvilket gør, at pigmentet samler sig og reduceres. I dagene efter behandlingen vil pigmentpletterne synes mørkere, da pigmentet trækker sig sammen i huden for til sidst at blive reduceret.

I forbindelse med behandlingen kan der efterfølgende forekomme gener. De mest almindelige er rødme og en varm fornemmelse på de behandlede områder. Der kan ligeledes opstå hævelse. Generne er helt almindelige, og næsten alle vil opleve dem. Dog vil de forsvinde igen efter 3-4 dage.

Få fjernet uønskede pletter med IPL!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med sikkerheden i top

Alle vores behandlinger udføres af uddannede læger og sygeplejersker for at sikre, at du altid bliver behandlet under maksimal sikkerhed. Behandling af pletter på huden er en skånsom og effektiv behandling.

Behandlingen giver ingen til få eftervirkninger, som dog hurtigt aftager igen. Alt dette vil vi naturligvis informere dig grundigt om til en gratis forundersøgelse. Her taler vi også om, hvilket resultat du ønsker, og hvordan vi skal opnå lige præcis dit ønske.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik