Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Effektiv karfjernelse med IPL

Kom karsprængningerne til livs

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at komme dine uønskede karsprængningerne til livs.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Tydelige karsprængninger kan være til stor kosmetisk gene.

De primære årsager til karsprængninger er alder og genetik. Men for meget soldyrkning gennem livet og hudsygdommen Rosacea kan være med til at øge risikoen for karsprængninger. De optræder oftest på kinderne, næsen og benene.

For mange kan karsprængninger betyde, at de føler, at de skal dække deres ansigt til med make-up eller dække deres ben, da de synlige karsprængninger kan være til stor kosmetisk gene.

Når vi får karsprængninger, skyldes det, at de små fine blodkar bevæger sig op i det øverste lag af huden, hvor de ikke har nogen funktion. Da de ligger lige under øverste hudlag er de ofte tydelige, og kan ses som mere eller mindre røde forgreninger i huden.

Med en IPL-behandling kan du hurtigt og skånsomt komme karsprængningerne til livs. Du vil opleve, at du hurtigt kan se de små blodkar forsvinde, og som resultat få en mere ensartet hudtone.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Lysenergibølger, der virker

IPL står for Intense Pulsed Light. Behandlingen er bygget på en teknologi, som via lysenergibølger sender et stærkt lys hen over huden. Hæmoglobinet i karrene opfanger lyset og opvarmes til 70 grader. Herved bliver karvæggene ødelagt og karrene vil forsvinde.

I forbindelse med behandlingen kan der efterfølgende forekomme gener. De mest almindelige er rødme og en varm fornemmelse på de behandlede områder.

Man kan også opleve en smule hævelse, men dette sker oftest kun ved karsprængninger tæt ved øjet. Generne er helt almindelige, og næsten alle vil opleve dem. Dog vil de forsvinde allerede igen efter 3-4 dage.

Få fjernet karsprængninger med IPL!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med sikkerheden i top

Alle vores behandlinger udføres af uddannede læger og sygeplejersker for at sikre, at du altid bliver behandlet under maksimal sikkerhed. Behandling af karsprængninger er en skånsom og effektiv behandling.

Behandlingen giver ingen til få eftervirkninger, som dog hurtigt aftager igen. Alt dette vil vi naturligvis informere dig grundigt om til en gratis forundersøgelse. Her taler vi også om, hvilket resultat du ønsker, og hvordan vi skal opnå lige præcis dit ønske.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik