Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Permanent hårfjerningmed IPL

Hårfjernelse der holder

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med permanent hårfjernelse.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Hårvækst er forskellig hos os alle.

Der findes ikke nogen grænse mellem normal og unormal behåring. Alligevel har de fleste en idé om, hvad der for dem selv er normal behåring.

Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker at komme af med uønsket hårvækst.

For nogle handler det om, at de ønsker at slippe for besværet med barbering, og for andre kan der være store, kosmetiske gener forbundet med uønsket hårvækst, da hårvæksten kan være så kraftig, at selv barberbladende kan have svært ved at holde den nede.

Uønsket hårvækst kan – udover genetik – skyldes medicinske tilstande som f.eks. PCOS (hypertrikose og hirsutisme). En IPL-behandling kan ikke kurere tilstandene, der forårsager hårvæksten, men kan svække hårvæksten og give smukke, kosmetiske forbedringer.

Modsat barbering og voksning vil hårene ikke vokse ud igen efter behandling med IPL, da hårsækkene destrueres. Metoden er en effektiv og skånsom måde at fjerne hår på og giver en glat, hårfri hud.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Uanset hårtype kan IPL hjælpe dig

Permanent hårfjerning med IPL har primært henvendt sig til mænd og kvinder i alle aldre med mørke kropshår på f.eks. ben, arme og ansigt. Men med den nyeste teknologi er det nu også muligt at fjerne hår på mørkere hudtyper. Dog skal hårene være mørke, så laseren kan identificere hårstråene.

Allerede efter første behandling vil du kunne se, at IPL-behandlingen har haft effekt på de uønskede hår. Du skal forvente at skulle gennem 8-12 laser-behandlinger, inden du er helt fri for uønskede år.

Særligt for mænd med et højt niveau af testosteron, skal der flere behandlinger til.
Det er også sjældent, at mænd i det hele taget kan blive 100% hårfri pga. testosteronproduktionen, der medfører nydannelse af hårsække hele livet.

Lysenergibølger der skaber resultater

IPL står for Intense Pulsed Light. Behandlingen er bygget på en teknologi, som via lysenergibølger sender et stærkt lys hen over huden. Det stærke lys opvarmer kortvarigt hårsækkene til 70 grader, hvorved hårsækkene destrueres.

Det er meget individuelt, hvor meget man mærker til behandlingen. Det afhænger af, hvilket område der behandles og hvor mange hår der er tilbage på det pågældende område. Normalvis føles behandlingen kun som små varme prik i huden.

I forbindelse med behandlingen kan der efterfølgende forekomme gener. De mest almindelige er rødme og en varm fornemmelse på de behandlede områder. Generne er helt almindelige, og næsten alle vil opleve dem. Dog vil de oftest forsvinde efter kun et par timer.

Opnå permanent hårfjernelse med IPL!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med sikkerheden i top

Alle vores behandlinger udføres af uddannede læger og sygeplejersker for at sikre, at du altid bliver behandlet under maksimal sikkerhed. Hårfjerning med IPL er en skånsom og effektiv behandling.

Behandlingen giver ingen til få eftervirkninger, som dog hurtigt aftager igen. Alt dette vil vi naturligvis informere dig grundigt om til en gratis forundersøgelse. Her taler vi også om, hvilket resultat du ønsker, og hvordan vi skal opnå lige præcis dit ønske.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik