Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Hudforyngelse på halsen med Botox

Hudforyngelse, der hurtigt og effektivt strammer huden op

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker kan vi med en hurtig og effektiv Restylane-behandling behandle slap hud på halsen.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Det er helt naturligt, at platysma-musklen på halsen ændrer udseende i takt med, at vi bliver ældre.

Huden på halsen begynder at hænge, rynker samler sig og halsbåndene bliver tydeligere. Det kan for mange være generende, da det kan få os til at se ældre ud.

Det er meget forskelligt, hvor hurtigt aldringstegnene viser sig på halsen, men en skånsom og effektiv Botox-behandling kan komme de irriterende rynker, tydelige halsbånd og hængende hud til livs.

Der er mange faktorer, der påvirker hudens aldringsproces som f.eks. solskader og rygning, men det er naturligvis også genetisk bestemt, hvor hurtigt vi hver især ældes. Uanset hvad, så kan aldringstegnene svække ens selvbillede og selvtillid.

Heldigvis findes der en hurtig og enkel behandlingsform, der kan forynge hudens udseende på halsen, hvad end man er ked af sine tydelige halsbånd, rynker eller hængende hud.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Effektivt opstramning af huden

Med en behandling af aldringstegn på halsen vil du hurtigt kunne se resultatet, og med det samme føle dig yngre af udseende end før.

Behandlingen kræver ikke bedøvelse, da smerten er minimal, samtidig med at behandlingen hurtigt er overstået.

Der ses kun let og kortvarig rødme efter behandlingen, og man kan med det samme genoptage sine daglige gøremål uden nogle problemer.

Udglattende og friskere udseende med Botox

Botox har evnen til at give et markant friskere og yngre udseende, og Botox-behandlinger er blevet en af verdens mest populære behandlinger til at opnå hurtige og effektive resultater. Derudover har Botox også den fordel, at det kan rette aldringstegn uden brug af dyre, kirurgiske indgreb.

Det virksomme stof i Botox er et protein, der i små mængder virker muskelafslappende. Proteinet fungerer på den måde, at det sætter sig på musklens receptorer, og dermed hæmmer nerveimpulsens signal i at nå frem til musklen. Som resultat af det, ophører muskelbevægelsen, som giver en udglattende effekt samt et løftet og friskere udseende. Botox er biologisk nedbrydeligt og virkningen vil derfor aftage gradvist over 3-6 måneder.

Botox har været kendt igennem mere end 25 år og betragtes som den mest anerkendte og sikre behandlingsform mod aldringstegn.

Få fornyet hud med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med sikkerheden i top

Alle vores behandlinger udføres af uddannede læger og sygeplejersker for at sikre, at du altid bliver behandlet under maksimal sikkerhed. Behandling af halsen med Botox er en sikker, hurtig og effekt behandling med ingen til få eftervirkninger, som dog hurtigt aftager igen.

Alt dette vil vi naturligvis informere dig grundigt om til en gratis forundersøgelse. Her taler vi også om, hvilket resultat du ønsker, og hvordan vi skal opnå lige præcis det.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik