Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Forrygende boost af dine hændermed Restylane

Genskab hudens vitalitet på hænderne

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at gøre dine hænder smukke og elegante ud.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Dine hænder udsættes dagligt for påvirkninger.

Når vi bliver ældre, mister huden langsomt sin vitalitet, fugt og elasticitet, hvilket gør, at den bliver mindre spændstig og i tiltagende grad får linjer og furer. Dette sker blandt andet, når hænderne udsættes for ydre påvirkninger og samtidig ikke har samme regenererende egenskaber, som da vi var yngre.

Særligt vores hænder er dagligt udsat for et utal af påvirkninger såsom varme, kulde, kemikalier i rengøringsmidler, skrappe sæber og meget mere. Derfor er det ikke underligt, at huden på hænderne med tiden kan begynde at se træt og medtaget ud.

Samtidig er hænderne oftest et område, vi glemmer at beskytte med fugtgivende cremer og solcreme, selvom huden her er mindst lige så eksponeret for vejr, vind og lys som huden i ansigtet.

Når huden tilmed bliver tyndere, vil blodårer også træde tydeligere frem. Dermed kan hænderne sommetider syne ældre end huden i ansigtet, idet den tidligere får alderstegn såsom tynd hud og fine linjer.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Giv dine hænder nyt liv med Restylane

Heldigvis kan vi med en nem og effektiv behandling give huden et effektivt boost, der giver gløden og den glattere overflade tilbage. Udover at øge kollagendannelsen, giver Restylane også huden masser af fugt samt skaber fylde i huden. På få minutter får du således hændernes ungdommelige og friske look tilbage.

Behandlingen udføres af vores erfarne og særdeles kompetente behandlere ved at injicere små mængder ikke-permanent filler, også kaldet Restylane, ind under huden. Restylane består af vand og fugtbinderen hyaloron og virker derfor udfyldende og revitaliserende.

Du vil hurtigt kunne se en mærkbar forskel og opleve, at dine hænder både syner og føles yngre og blødere efter behandlingen. 

Udfyld linjer og furer naturligt med Restylane

Restylane er en filler, der injiceres i huden med en lille nål. Midlet består af 98% vand og 2% hyaloron, som allerede findes helt naturligt i huden. Det er således en behandling, der forynger huden og skaber volumen på en helt naturlig måde.

Restylane anvendes til at udglatte rynker og linjer indefra, ligesom det kan genskabe volumen, hvor det mangles. Behandlingen er ikke permanent og nedbrydes langsomt, hvilket betyder, at behandlingen cirka holder i et år.

Få boostet din hud med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Restylane er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, hvorefter der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Forud for en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik