Spring til indholdet
Grundet COVID-19 er vi lukket indtil den 7. februar, men svarer stadig henvendelser på info@derma-lab.dk og +45 6989 6160

Behandling af gummysmile med Botox

Smil igen - helt uden bekymringer om gummysmile

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at behandle dit gummysmile.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Det er skønt at smile, og det er fantastisk at blive smilet til.

Vores smil er vores mest opløftende og positive ansigtstræk. Og det er samtidig med til at give vores ansigt karakter.

Vi ved, at et gummysmile kan være en hindring for dig. For er du ked af dit smil, kan du desværre opleve, at du føler dig hæmmet.

Dette kan især være i situationer, hvor du er i sociale sammenhænge og sammen med andre mennesker. Måske er du helt bevidst om, at dit tandkød bliver ekstra blottet, når du griner eller smiler.

Hvis du blotter en stor del af dit tandkød, når du smiler, kaldes det for et tandkødssmil eller i andre sammenhænge også for gummysmile. Grunden til at gummysmile opstår, er en overaktiv muskel i din overlæbe.

På trods af at problemet blot er af æstetisk karakter, kan det alligevel fylde meget ved at påvirke dit selvværd og være generende – især i sociale sammenhænge. 

Åbningstider

tirsdagLukket
onsdagLukket
torsdagLukket
fredagLukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagLukket

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Slip for tandkødssmil uden operation

Heldigvis kan et tandkødssmil eller gummysmile nemt og effektivt tilrettes ved hjælp af Botox. Dermed er en operation ikke en nødvendighed for at komme dette problem til livs.

Botox i ganske små mængder kan få de små mimiske muskler, der er i næseområdet, til at slappe af. Dette medfører, at din læbe ikke løfter sig helt så meget, og dermed undgår du, at dit tandkød bliver blottet i lige så høj grad.

Midlet sprøjtes nænsomt ind i musklen på hver sin side af næsen. Botox kan blokere for bestemte nervesignaler og dermed har det den effekt, at området bliver afslappet. Dette vil få din overlæbe til at sænke sig. Behandlingen er således både simpel og nem, og den giver dig en mulighed for at undgå gummysmile uden brug af et kirurgisk indgreb.

Lad huden regenerere med Botox

Botox er varemærkenavnet for Lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser. 

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at påvirke nervesignalerne og dermed afslappe musklen. Nøjagtigt som ved resten af kroppen, forårsager længere inaktivitet i en muskel også en mindre muskel, der tager længere tid at træne op igen.

Derfor vil du opleve, at gentagne behandlinger resulterer i, at effekten holder ved i længere og længere tid. Det skyldes, at det vil blive gradvist vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Opnå det perfekte smil med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling af tandkødssmil/gummysmile med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik