Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Det er skønt at smileIsær når man kan gøre det helt uden bekymring

Smiler du for lidt?

Vores smil er det allermest betydingsfulde og positive træk i ansigtet, og derfor kan det være en stor udfordring, hvis du er ked af dit smil og dit tandkød.

Vi bruger smilet til at kommunikere med andre mennesker. Holder du latter og smil tilbage af æstetiske årsager, kan det være meget generende og direkte hæmmende for dit sociale liv.

Heldigvis findes der en simpel løsning, som kan afhjælpe dit tandkødssmil og give dig lyst til at grine igen. Med Botox er det let at få din overlæbe til at sænke sig, så du ikke blotter dit tandkød, hver gang du smiler eller ler.

Hvor skønt ville det ikke være, hvis du endelig bare kunne smile helt uden bekymring, hver gang du havde lyst?

Det kan vi hjælpe dig med, og vi kan gøre det på en tryg og sikker måde. Vores specialuddannede læger og sygeplejersker har stor erfaring med tandkødssmil eller gummy smile, som det også kaldes.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Smil igen uden operation

Heldigvis kan et tandkødssmil eller gummysmile nemt og effektivt tilrettes ved hjælp af Botox. Dermed er en operation ikke en nødvendighed for at komme dette problem til livs.

Botox i ganske små mængder kan få de små mimiske muskler, der er i næseområdet, til at slappe af. Dette medfører, at din læbe ikke løfter sig helt så meget, og dermed undgår du, at dit tandkød bliver blottet i lige så høj grad.

Midlet sprøjtes nænsomt ind i musklen på hver sin side af næsen. Botox kan blokere for bestemte nervesignaler og dermed har det den effekt, at området bliver afslappet. Dette vil få din overlæbe til at sænke sig. Behandlingen er således både simpel og nem, og den giver dig en mulighed for at undgå gummysmile uden brug af et kirurgisk indgreb.

Lad huden regenerere med Botox

Botox er varemærkenavnet for Lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser. 

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at påvirke nervesignalerne og dermed afslappe musklen. Nøjagtigt som ved resten af kroppen, forårsager længere inaktivitet i en muskel også en mindre muskel, der tager længere tid at træne op igen.

Derfor vil du opleve, at gentagne behandlinger resulterer i, at effekten holder ved i længere og længere tid. Det skyldes, at det vil blive gradvist vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Få det perfekte smil med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling af tandkødssmil/gummysmile med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt til en gratis forundersøgelse.

Bestil tid til din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Jannie J. Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik