Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Effektiv behandling af furer med Restylane

Slip for et af de første alderstegn helt enkelt

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker
hjælpe dig med at behandle furer fra næse til mund.

Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.


 

Furer, der går fra næse til mund, kaldes naolabiale furer.

De furer, der går fra næse til mund, er ofte blandt de første alderstegn, der viser sig i ansigtet. Furerne i dette område bliver ofte dybere jo ældre vi bliver, og kan for mange være til stor kosmetisk gene.

Årsagen til, at furerne i dette område opstår, er, at kindernes væv trækkes nedad grundet tyngdekraften. Dette sker i takt med, at huden mister sin elasticitet i en naturlig aldringsproces, der langsomt bliver tydeligere som årene går.

Denne aldringsproces vil vise sig ved, at ansigtet får tungere linjer, som gør dig ældre at se på. Furerne der opstår i dette område kan typisk få dig til at syne ældre og muligvis mere træt, end du sandsynligvis føler dig. 

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Enkel og effektiv behandling helt uden kirurgi

Furer fra næse til mund kan nemt og diskret udfyldes ved hjælp af Restylane. Behandlingen er enkel og effektiv, og foretages helt uden brugen af kirurgi og større indgreb.

Restylane kaldes også for ikke-permanent filler og er et gennemtestet og sikkert præparat. Derfor kan du trygt anvende dette præparat til at formindske de første alderstegn. 

Behandlingen foregår ved, at Restylane injiceres nænsomt i huden mellem næse og mund. Dermed udglattes furerne ved at løfte fordybningen, som med tiden er opstået i dette område. Resultatet af behandlingen er et yngre og friskere udseende.

Behandlingen af furer fra næse til mund reducerer således de linjer, som tynger dit ansigt. På den måde fremhæves og genskabes dine smukke og naturlige træk i ansigtet. Indgrebet er enkelt og skånsomt, og det udføres på få minutter af vores højt kvalificerede behandlere.

Skab naturlig volumen med Restylane

Restylane er en filler, der injiceres i huden med en lille nål. Midlet består af 98% vand og 2% hyaloron, som allerede findes helt naturligt i huden. Det er således en behandling, der forynger huden og skaber volumen på en helt naturlig måde.

Restylane anvendes til at udglatte rynker og linjer indefra, ligesom det kan genskabe volumen, hvor det mangles. Et asymmetrisk ansigt kan ligeledes korrigeres med Restylane. Midlet er ikke permanent og nedbrydes langsomt, hvilket betyder, at behandlingen cirka holder i et år.

Kom furer i ansigtet til livs med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Restylane er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, hvorefter der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Forud for en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik