Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Markering af kæbelinje med Restylane

Restylane kan give dig en flot og markeret kæbelinje

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig til at få en flot og markeret kæbelinje – helt uden brug af kirurgi.
Du finder os i Illum, hvor vi har to etager med nyindrettede klinikker.

Ved hjælp af Restylane er det muligt at få en mere markeret og skarpere kæbelinje.

En mere markeret og skarpere kæbelinje kan være med til at give mere karakter til ansigtets udtryk og fremtoning. Brede kæber forbindes ofte med et maskulint udtryk, hvorfor markering af kæbelinje og dermed forstørrelse af kæbepartiet er en behandling, der primært henvender sig til mænd.

Men også kvinder kan i nogle tilfælde have en god effekt af behandlingen. Især, hvis kæben er meget smal af natur, eller hvis ansigtet fremstår for aflangt. I et sådant tilfælde vil en markering af kæbepartiet kunne udligne den smalle facon i ansigtet, og dermed give en forstærket fremtoning af kæbelinjen. 

Nogle mennesker oplever også, at de simpelthen synes, at deres kæbeparti er for stort. En Restylane-behandling af forstørret kæbeparti kan være en stor hjælp til nemt og effektivt at markere overgangen mellem hals og kæbe, hvilket vil give dit ansigt et mere veldefineret og velproportioneret udseende.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Forstørrelse af kæbeparti uden operation

Er man ikke naturligt skabt med brede kæber og den karakteristiske og veldefinerede ansigtsform, kan dette nemt opnåes. Vi kan nemlig hjælpe dig med at skabe en forstørrelse af dit kæbeparti, som foretages både enkelt og effektivt.

En forstørrelse af kæbepartiet foregår helt uden anvendelse af kirurgi, og er dermed en simpel, men effektiv behandling. 

Kæbelinjen vil blive markeret ved hjælp af Restylane, der også kaldes for ikke-permanent filler. Dermed kan et for smalt eller aflangt ansigt effektivt korrigeres og vil fremstå mere skarpt og markeret. 

Skab naturlig volumen med restylane

Restylane er en filler, der injiceres i huden med en lille nål. Midlet består af 98% vand og 2% hyaloron, som allerede findes helt naturligt i huden. Det er således en behandling, der forynger huden og skaber volumen på en helt naturlig måde.

Restylane anvendes til at udglatte rynker og linjer indefra, ligesom det kan genskabe volumen, hvor det mangles. Et asymmetrisk ansigt kan ligeledes korrigeres med Restylane. Midlet er ikke permanent og nedbrydes langsomt, hvilket betyder, at behandlingen cirka holder i et år.

Få markeret din kæbelinje med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Restylane er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, hvorefter der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Forud for en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik