Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Behandling af rygerynker med Botox

Fjern rygerynker uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker nemt og effektivt hjælpe dig af med uønskede rygerynker.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Hudforyngende behandlinger, der bevarer din naturlige mimik.

Hønserøv, mormormund og rygerynker. Kært barn har mange navne. Men under alle omstændigheder er de små linjer og furer, der gennem tiden opstår omkring munden noget, som de fleste er kede af.

Disse opstår typisk som et alderstegn, der naturligt opstår, som årene går. Især kvinder har en tendens til at udvikle disse rygerynker. Rygerynker kan gøre, at munden forekommer mindre fyldig eller ser mere sammenbidt ud.

Med alderen er det helt naturligt, at der opstår fine linjer og med tiden dybe furer. Nogle af disse er ganske charmerende og er med til at give ansigtet karakter, mens andre linjer og furer kan få os til at se ældre og mere trætte og afvisende ud, end vi føler os.

Heldigvis kan de linjer, der er med til at tynge ansigtet, nemt og problemfrit udglattes. Dette er muligt helt uden brug af kirurgi. En behandling af de tyngende linjer vil få os til at se mere friske og dermed mere imødekommende ud.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Slip af med rygerynker hurtigt og effektivt

Ved hjælp af små injektioner med Botox er det muligt at afslappe den muskulatur, der forårsager og skaber rygerynker. Denne metode afhjælper problemet både effektivt og hurtigt.

De fine linjer opstår nemlig, når musklerne får huden til at folde gentagne gange, indtil der opstår skader i huden. Ved at sænke musklernes aktivitet, får huden tid til at regenerere. Således vil linjerne omkring munden gradvist mindskes. Er linjerne blevet meget dybe, er det muligt at supplere behandlingen med en Restylane-behandling, der kan udfylde de dybe linjer. 

En behandling af rygerynker med Botox udglatter således huden, samtidig med at din mimik bevares. På den måde reducerer vi de linjer og alderstegn, der tynger dit ansigt. Linjerne og furerne omkring munden vil blive mindre samtidig med, at dine smukke og naturlige træk bliver fremhævet.

Vi fjerner rynker hurtigt og effektivt

Rynker kan nemt behandles med ganske små mængder Botox, der nedsætter aktiviteten i de muskler, der forårsager rynkerne. Botox er et ikke-kirurgisk indgreb, der sprøjtes ind i musklen for at blokere nervesignalerne og dermed afhjælpe eller forebygge mimiske rynker.

Ved behandling af rygerynker udglattes og opstrammes huden, så du kommer til et se mere frisk og mild ud. Ved gentagne behandlinger vil rynkerne blive permanent mindre synlige, eftersom din hud får bedre mulighed for at regenerere og dermed fremstå smukkere og yngre.

Er rynkerne meget dybe, kan behandlingen suppleres med en Restylane-behandling, som udfylder og udjævner huden.

Få et yngre og friskere udseende med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Lad huden regenerere med Botox

Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser.

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at påvirke nervesignalerne og dermed afslappe musklen. 

Ved gentagne behandlinger vil effekten holde ved i længere og længere tid. Det skyldes, at det vil blive gradvist vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling af rygerynker med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik