Spring til indholdet
Grundet COVID-19 er vi lukket indtil den 7. februar, men svarer stadig henvendelser på info@derma-lab.dk og +45 6989 6160

Få en defineret hagemed Restylane

Få den hage du ønsker

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at få den hage, du ønsker.
Du finder os i Illum hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Din hage spiller en vigtig rolle for dit udseende.

Ligesom kæben er hagen et område, der er karakteristisk for vores køn. En bred hage kan signalere kraft og styrke, mens et smalt hageparti kan signalere blidhed og imødekommenhed.

Et markeret hageparti giver ansigtet karakter, en æstetisk profil og en smallere ansigtsform.

En vigende hage kan omvendt gøre dit ansigt disharmonisk. Det kan også få markeringen af kæbelinjen til at syne svag. Derudover kan det gøre dig mere disponeret for dobbelthage, fordi halsens hud og muskler i mindre grad vil udstrækkes.

Det vil altså sige, at til trods for, at du ikke lider af eksempelvis overvægt, kan du alligevel godt få dobbelthage, hvis du har et vigende hageparti. Og det kan gøre, at du ikke er tilfreds med dit ansigt, særligt set i profil.

Åbningstider

onsdagLukket
torsdagLukket
fredagLukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagLukket
tirsdagLukket

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Vi giver din hage naturlig volumen med Restylane

Er dit hageparti vigende, kan dette dog nemt korrigeres helt uden brug af kirurgi. Ved brug af den ikke-permanente filler, Restylane, skaber vi en smuk og feminin v-shape, der gør dit ansigt mere fint og smalt og hindrer dobbelthage.

Det blide og imødekommende ansigtsudtryk laves uden, at dine naturlige ansigtstræk ændres. Du vil altså stadig ligne dig selv, blot med et mere feminint udtryk.

Ligeledes kan vi nemt og effektivt rette op på et eventuelt asymmetrisk hageparti eller en hagekløft.

Hvorfor vælge behandlingen?

Da Restylane er et naturligt og gennemtestet middel, er behandlingen både effektiv og sikker. Midlet består af 98% vand, og resten er hyaloron, som findes naturligt i huden.

En behandling med Restylane kan på naturlig vis give dig din vitalitet tilbage ved at genskabe volumen.

Restylane kan ikke kun hjælpe dig med volumen i eksempelvis hagepartiet. Det kan også udglatte rynker og give glød til din hud.

Få den perfekte hage med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Skab naturlig volumen med restylane

Det er helt naturligt at ældes – og det sker for alle. Men bare fordi vi bliver ældre, kan vi sagtens bevare et ungt og friskt udseende.

 

Med tiden vil vores ansigts hud blive mindre elastisk, ligesom vi vil tabe volumen og få rynker og fine linjer. Ligeledes vil huden danne mindre af sukkerstoffet hyaloron, der bruges til at binde vandmolekyler og dermed holde huden fugtet.

Restylane er en filler, der injiceres i huden med en lille nål. Midlet består af 98 % vand og 2 % hyaloron, som jo allerede findes helt naturligt i huden. Det er således en behandling, der forynger huden og skaber volumen helt naturligt.

Restylane anvendes til at udglatte rynker og linjer indefra, ligesom det kan genskabe volumen, som er mindsket med alderen. Et asymmetrisk ansigt kan ligeledes korrigeres med Restylane. Midlet er ikke permanent og nedbrydes langsomt, hvorfor behandlingen holder i cirka et år.

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Restylane er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik