Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Din genvej til et smukt og harmonisk ansigtFå den hage, du drømmer om - helt uden kirurgisk indgreb

Dit ansigt fortjener en skarp profil

Din hages form og størrelse betyder meget for udtrykket i dit ansigt, og heldigvis er det hverken farligt, omstændigt eller specielt dyrt at få korrigeret din hage, hvis du er ked af den.

Hos Dermatology Lab har vi stor erfaring med hagekorrektioner uden kirurgi. Vores specialuddannede læger og sygeplejersker kan hjælpe dig med at få den profil, du altid har drømt om, ved hjælp af en naturlig og gennemtestet filler.

Hvor skønt ville det ikke være, hvis du stod foran spejlet en dag og betragtede din kæbelinje med glæde og stolthed fremfor utilfredshed?

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Du får et naturligt resultat

Hos Dermatology Lab har vi fokus på at skabe smukke og harmoniske resultater. Vi løfter til den naturlige grænse – aldrig over. Og vi siger nej til ønsker, hvor vores fagpersonale ikke kan garantere et naturligt smukt resultat.

Når du kigger rundt i gadebilledet, så er det svært at se, om folk har fået korrigeret deres hage, og det er netop det, vi sigter efter. Din hage skal ikke ligne noget, der har været i behandling. Den skal passe til dit ansigt og se naturligt smuk ud.

Med en Restylane-behandling omkring hagen kan vi:

  • Definere din kæbelinje
  • Gøre din hage mere smal, slank og feminin
  • Gøre din hage bredere og mere maskulin
  • Reducere hagekløft
  • Korrigere asymmetri
  • Reducere rynker

Selv små forandringer kan gøre underværker. Se bare forskellen på før og efter-billederne her.

Hvorfor vælge behandlingen?

Da Restylane er et naturligt og gennemtestet middel, er behandlingen både effektiv og sikker. Midlet består af 98% vand, og resten er hyaloron, som findes naturligt i huden.

En behandling med Restylane kan på naturlig vis give dig din vitalitet tilbage ved at genskabe volumen.

Restylane kan ikke kun hjælpe dig med volumen i eksempelvis hagepartiet. Det kan også udglatte rynker og give glød til din hud.

Drømmer du også om en flot hage? Du kan komme et skridt nærmere din drøm ved at booke en uforpligtende forundersøgelse allerede i dag. Til forundersøgelsen snakker du med en erfaren sygeplejerske, som kigger på dit ansigt, din hud og din mimik, og derefter beslutter du, om du vil fortsætte forløbet. Vælger du at stoppe der, så er det helt fint.

Gratis og uforpligtende forundersøgelse!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Skab naturlig volumen med restylane

Det er helt naturligt at ældes – og det sker for alle. Men bare fordi vi bliver ældre, kan vi sagtens bevare et ungt og friskt udseende.

Med tiden vil vores ansigts hud blive mindre elastisk, ligesom vi vil tabe volumen og få rynker og fine linjer. Ligeledes vil huden danne mindre af sukkerstoffet hyaloron, der bruges til at binde vandmolekyler og dermed holde huden fugtet.

Restylane er en filler, der injiceres i huden med en lille nål. Midlet består af 98 % vand og 2 % hyaloron, som jo allerede findes helt naturligt i huden. Det er således en behandling, der forynger huden og skaber volumen helt naturligt.

Restylane anvendes til at udglatte rynker og linjer indefra, ligesom det kan genskabe volumen, som er mindsket med alderen. Et asymmetrisk ansigt kan ligeledes korrigeres med Restylane. Midlet er ikke permanent og nedbrydes langsomt, hvorfor behandlingen holder i cirka et år.

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling med Restylane er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, som medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, og der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt om alt dette til en gratis forundersøgelse.

Bestil tid til din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, som giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Jannie J. Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder om vores klinik