Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Slip af med tunge øjne og trætte brynHelt uden kirurgisk indgreb

Ser du ældre ud, end du føler dig?

Dine øjne betyder meget for udtrykket i dit ansigt, og tunge øjenlåg kan nemt få dig til at se både ældre, træt og uoplagt ud. Måske har du allerede prøvet en masse cremer og forskellige former for makeup uden resultat?

Heldigvis findes der en anden løsning, som både er nem og effektiv. Med Botox er det let at reducere spændingen i de muskler, der virker tyngende på bryn og øjenlåg. På den måde får dine øjne et løft, så du igen ser frisk og imødekommende ud.

Hvor skønt ville det ikke være, hvis du stod foran spejlet en dag og betragtede dine øjne med glæde og stolthed fremfor utilfredshed?

Det kan vi hjælpe dig med på en tryg og sikker måde. Vores specialuddannede læger og sygeplejersker har stor erfaring med brynløft uden kirurgi, og vi tilbyder behandlinger af højeste kvalitet i trygge rammer.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Hos os får du et naturligt resultat

Hos Dermatology Lab har vi fokus på at skabe smukke og harmoniske resultater. Vi løfter til den naturlige grænse – aldrig over. Og vi siger nej til ønsker, hvor vores fagpersonale ikke kan garantere et naturligt smukt resultat.

Når du kigger rundt i gadebilledet, så er det svært at se, om folk har fået løftet deres bryn, og det er netop det, vi sigter efter. Dine bryn og dine øjne skal ikke ligne noget, der har været i behandling. De skal passe til dit ansigt og se naturligt smukke ud.

Med et brynløft kan vi:

Løfte bryn og øjenlåg, få dine øjne til at syne større, korrigere asymmetri og reducere rynker.

Selv små forandringer kan gøre underværker.

Gratis forundersøgelse
1.

Vi starter med en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor du møder en af vores kosmetiske sygeplejersker og fortæller om dine ønsker.

Betænkningstid
2.

Derefter følger 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen foretages. Brug tiden på grundigt at overveje, hvor meget et brynløft betyder for dig, og om du har lyst til at gennemføre behandlingen.

Behandling
3.

Selve behandlingen tager cirka en halv time og bliver gennemført af en dygtig kosmetisk sygeplejerske.

Kontrol
4.

Cirka 14 dage efter tilbyder vi en gratis kontrol for at sikre, at du er tilfreds med dit resultat. Nogle gange kan det være nødvendigt med en lille korrektion.


Få løftet dine bryn uden brug af kirurgi!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger i trygge rammer

Brynløft med Botox er en sikker, hurtig og effektiv metode med et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, hvorefter der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig indenfor få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi naturligvis altid informere dig grundigt om dette til en gratis forundersøgelse.

Bestil din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Giedre Bieliauskiene Hudlæge
Jannie J. Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder