Spring til indholdet
Grundet COVID-19 er vi lukket indtil den 7. februar, men svarer stadig henvendelser på info@derma-lab.dk og +45 6989 6160

Effektivt brynløft med Botox

Brynløft uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med med et brynløft helt uden brugen af kirurgi.
Du finder os i Illum, hvor vi har to etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Mange oplever at få tunge og hængende øjenlåg i takt med aldring

Tunge og hængende øjenlåg skyldes, at de muskler, som trækker øjenbrynene op, svækkes af tyngdekraften. Samtidig bevarer musklerne, der trækker øjenbrynene ned, deres styrke.

Som følge heraf vil dine øjne synes mindre, og det kan få dig til at se træt og uoplagt ud. Heldigvis kan det nemt og hurtigt korrigeres.

Et brynløft, ved brug af Botox, reducerer sikkert og effektivt spændingen i de muskler, der virker tyngende på brynene.

På den måde får både bryn og øjenlåg et løft, så du igen ser frisk og imødekommende ud.

Proceduren ved et brynløft er helt enkel, idet indgrebet ikke er kirurgisk.
Botox sprøjtes ind i musklen for at blokere nervesignalerne og dermed afhjælpe eller forebygge mimiske rynker samt i dette tilfælde modvirke tyngede bryn.

Åbningstider

onsdagLukket
torsdagLukket
fredagLukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagLukket
tirsdagLukket

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Fremhævelse af dine naturlige træk

I takt med at vi ældes, svækkes hudens elasticitet. Det gør, at vi ser mere trætte og bekymrede ud grundet begyndende rynker og tiltagende tyngde i visse områder i ansigtet. Mens nogle alderstegn kan være både charmerende og karakterskabende, kan andre få os til at se mere afvisende, alvorlige og stressede ud, end vi føler os.

På klinikken hjælper vi dig til at bevare eller genvinde et mere friskt udseende ved at fremhæve dine smukke og naturlige træk. På den måde kan du se lige så ung eller imødekommende ud, som du føler dig.

Alle vores behandlinger er sikre og gennemtestede, så du kan føle dig i sikre hænder. Vi anvender kun de bedste produkter på markedet for en optimal effekt og det smukkeste resultat. Vores personale er erfarent og veluddannet og kan give dig den bedst mulige rådgivning, når du ønsker en foryngende behandling.

Hjælp effektivt musklerne til at slappe af med botox

Botox er varemærkenavnet for Lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser.

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at påvirke nervesignalerne og dermed afslappe musklen. Du vil opleve, at gentagne behandlinger resulterer i, at effekten holder ved i længere tid. Det skyldes, at det gravidst vil blive vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Få løftet dine bryn uden brug af kirurgi!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere om vores kvalitet

Veluddannet personale

Læs mere om os

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Brynløft med Botox er en sikker, hurtig og effektiv metode med et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, hvorefter der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig indenfor få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi naturligvis altid informere dig grundigt om dette til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder