Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Behandling af Bekymringsrynker - Glabella

Hudforyngelse der gør dig fri af bekymringsrynker

Bekymringsrynker kan være til stor kosmetisk gene for mange.
Hos Dermatology Lab kan vi på en hurtig, nem og sikker måde hjælpe dig med behandling af glabella.

 

Det er helt naturligt at få rynker i takt med, at vi ældes og hudens elasticitet svækkes.

Nogle rynker er både charmerende og karakterskabende. Men andre kan få os til at se trætte og bekymrede ud. Mange mennesker er kede af at se mere afvisende eller stressede ud, end de føler sig. Med hudforyngende behandlinger fremhæver vi derfor dine smukke, naturlige træk og mindsker de linjer, der tynger dit ansigt.

Mimiske rynker, såsom panderynker og bekymringsrynker, skabes, når vi trækker musklerne sammen i ansigtet, der får huden til at folde. Det kan være ved at knibe øjnene sammen i solen, hvis vi skal læse noget med småt eller koncentrere os foran computerskærmen.

Spænder vi gentagne gange op i samme område, vil muskelsammentrækningerne med tiden forårsage små skader i huden. Disse små skader er det, vi kender som linjer og rynker. Og jo mere du bruger din mimik, des dybere bliver rynkerne. 

Når vi vælger at behandle de rynker, som får os til at se mere trætte og mindre imødekommende ud, end vi føler os, giver vi huden fred til at reparere sig selv. Dette sker ved, at vi hjælper musklerne i området til at slappe af. Vi går dermed ind og fremhæver dine smukke naturlige træk ved at reducere de linjer, som skaber et træt og bekymret udseende.

Åbningstider

fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

+45 69896160 Bestil tid

Kom bekymringsrynkerne til livs helt enkelt

Bekymringsynker i panden opstår mellem brynene som lodrette furer som naturlig følge af, at vi bliver ældre. Hvor hurtigt og hvor markant man udvikler bekymringsrynker, afhænger dels af den enkeltes genetiske disposition og dels af, i hvor høj grad man har tendens til at rynke brynene, når man f.eks. er vred eller bekymret. Træthed i længere perioder kan ligeledes forstærke bekymringsrynkerne, da man her anstrenger musklerne i området omkring øjnene. 

Særligt bekymringsrynker får ansigtet til at se træt, vredt og bekymret ud – deraf navnet. Når vi behandler dette område, reducerer vi rynkerne mellem brynene, så du undgår bekymringsrynkerne og dit ansigt fremtræder naturligt og friskt, mens mimikken bevares.

Vi fjerner bekymringsrynker hurtigt og effektivt

Bekymringsrynker kan nemt behandles med ganske små mængder Botox, der nedsætter aktiviteten i de muskler, der forårsager rynkerne. Botox er et ikke-kirurgisk indgreb, og foregår ved, at der sprøjtes Botox ind i musklen for at blokere nervesignalerne og dermed afhjælpe eller forebygge mimiske rynker.

En behandling af bekymringsrynker udglatter og opstrammer huden, så du kommer til et se mere frisk og mild ud. Ved gentagne behandlinger, vil rynkerne blive permanent mindre synlige, eftersom din hud får bedre mulighed for at regenerere og dermed fremstå smukkere og yngre. Er rynkerne allerede dybe, kan behandlingen suppleres med Restylane, der er en filler, som udfylder og udjævner huden.

Få et friskere og sundere udseende med Botox!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Lad huden regenerere med Botox

Botox er varemærkenavnet for lægemidlet Botulinum Toxin, som siden 60’erne har været anvendt til medicinske behandlinger. Det er således et fuldstændig gennemtestet præparat.

 

I dag bruges Botox som det mest anerkendte og sikre behandlingsmiddel til rynker. Udover kosmetiske behandlinger, bruges Botox i dag også til blandt andet migræne og en række sygdomme såsom skelen og spastiske lammelser. 

Botox forhindrer midlertidigt musklens sammentrækning ved at påvirke nervesignalerne og dermed afslappe musklen. Ved at gentage behandlingen, vil du opleve, at effekten holder ved i længere tid. Det skyldes, at det vil blive gradvist vanskeligere for musklen at opnå høj aktivitet igen.

Professionelle behandlinger med maksimal sikkerhed

Behandling af bekymringsrynker med Botox er en meget sikker, hurtig og effektiv metode, der medfører et minimum af ubehag. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede, og udføres udelukkende af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Under selve behandlingen vil du mærke et lille prik i huden, hvorefter der kan opstå kortvarige hævelser, som dog normalt lægger sig inden for få timer. I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker eller hovedpine i dagene efter. Inden en behandling vil vi dog altid informere dig grundigt til en gratis forundersøgelse.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder