Spring til indholdet
Dermatology Lab er lukket som følge af COVID-19-krisen. Det er derfor ikke længere muligt at kontakte virksomheden

Fjernelse af ar efter akne med Restylane

Fjern ar uden brug af kirurgi

Hos Dermatology Lab kan vores læger og kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at fjerne ar efter akne.
Du finder os i Illum, hvor vi har 2 etager med nyindrettede klinikker og den nyeste teknologi.

 

Få smuk hud og genvind selvtilliden med Restylane

Ikke nok med at uren hud og akne i sig selv kan give store æstetiske gener og desværre kan føre til lavt selvværd, så efterlader akne også ofte markante ar.

Oftest er senfølgerne af akne meget karakteristiske fordybninger og ujævnheder eller en generelt bølgende struktur i huden. Disse kan på forfærdeligt vis være næsten lige så generende som aknen selv.

Den gode nyhed er, at du på ingen måde bør tage til takke med dette. Du behøver ikke leve resten af livet med generende ar.

Hos Dermatology Lab tilbyder vi hjælp og behandling, så du kan genvinde selvtilliden og glæden ved en pæn, ensartet hud. Behandling af akne-ar med Restylane skaber gode og holdbare resultater.

Åbningstider

tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 16:00
torsdag08:00 - 16:00
fredag08:00 - 14:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandag08:00 - 16:00

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00

+45 69896160 Bestil tid

Udbredt hudgene med varige spor

Akne – og uren hud generelt – er yderst udbredt. Lidelsen ses især blandt unge, men alle kan blive ramt af hormonel akne, eksempelvis under graviditet, stress eller andre hormonelle forandringer. Desuden spiller arvelighed og genetik i høj grad ind på, hvorvidt og i hvor høj grad, vi bliver ramt af hudlidelsen.

Når hudens talgkirtler bliver tilstoppede med olie og døde hudceller opstår de såkaldte hudorme. Når hudormenes tilstoppede kirtler bliver inficerede af bakterien propionibacterium, opstår lidelsen, akne. Det er denne infektion, der fører til rødme, irritation af huden og ofte hvidlig/gullig væske.

Desværre er generne ikke slut, når urenhederne forsvinder. Ofte fører de ar med sig. Akne-ar skyldes beskadigelse af hudens collagen.

Forskellige typer af ar

Der findes forskellige typer af ar efter akne. De mest almindelige typer er:

  • ”Godsvogns-ar” (på engelsk: Boxcar scars): Store, nærmest rektangulære krater i huden med tydeligt afgrænset kant. Kan minde om ar efter skoldkopper. Disse ar er typisk placeret i tindingerne og på kinderne.
  • Rullende akne-ar: Større områder, hvor huden er tynd og bølget.
  • Issyl-ar: Helt smalle, men dybe fordybninger i huden.

Behandling med filler er særligt godt og effektivt i behandlingen af rullende akne-ar og de mere overfladiske ”godsvogns-ar”. Samtidig forbedres hudtonen og teksturen generelt med Restylane, så du opnår en pænere og mere ensartet hud. Restylane kan – modsat eksempelvis laserbehandling – benyttes af alle hudtyper og hudtoner.

Få smuk hud med Restylane!

Bestil tid her

Materialer og udstyr

Læs mere

Veluddannet personale

Læs mere

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Jævn hud og smukke resultater med Restylane

Noget af det unikke ved behandling med Restylane er, at du vil opnå fantastiske resultater, så snart du træder ud af klinikken. Resultatet vil kunne ses med det samme. Desuden vil du i månederne efter behandlingen opleve, at resultatet forbedrer sig. Det umiddelbare resultat varer ca. seks til ni måneder. Det er dog individuelt, og nogle oplever, at det ønskede resultat holder helt op til halvandet år. Herefter skal det opretholdes med en ny behandling.

Restylane er en filler, der i form af en klar gel består af vand og hyaluronsyre (typisk 98 % vand og 2 % hyaluronsyre), som kan injiceres i hudens øverste lag. Èn af fordelene ved Restylane er, at hyaluronsyre findes naturligt i hudens bindevæv. Det betyder også, at hyaluronsyren helt naturligt nedbrydes i kroppen.

Hyaluronsyre er et sukkerstof, der binder væske, hvorfor det har en unik evne til at udvide vævet og give en volumegivende og udglattende effekt.

Fillerbehandlingen virker ved at skabe volumen under huden, hvilket giver en mere ensartet overflade, således at arrene udjævnes. Desuden opnår du generelt en udglattende og opfriskende effekt på huden.

Behandlingen er ganske skånsom og sikker. Man kan opleve rødme og en smule hævelse de første par timer efter behandling. Dette aftager af sig selv. Der er ingen alvorlige bivirkninger, og du kan vende tilbage til arbejde eller andre gøremål med det samme. Alle vores behandlinger er skånsomme og gennemtestede. De udføres af uddannede læger og sygeplejersker med høj faglighed og mange års erfaring på området.

Book din gratis forundersøgelse i dag

Vores behandlere sørger, via grundig vejledning, for at finde den mest optimale behandling til dig. Ved en uforpligtende og gratis konsultation kigger vi på de problemområder, du ønsker hjælp til, og vi rådgiver dig i forhold til at finde den behandling, der giver det bedste og mest naturlige resultat.

Bestil tid her

Mød vores behandlere

Peter Bjerring Virksomhedsansvarlig hudlæge
Malene Due Andersen Ledende kosmetisk sygeplejerske
Se hele vores team

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4569896160

Bestil tid

Det siger vores kunder